Erkek arkadaşım ev almakla meşgul diye beni ihmal ediyor, haksız mıyım ne yapmalıyım?

Ne yapmalıyım haksız mıyım? Erkek arkadaşım ev almak için uğraşıyor tek başına bir sürü işin altından kalkıyor ev alması da bizim için evlilik vs var. Çok da güzel ev almış borcunu çalışarak ödüyor ve hiç destekçisi yok. Evet, onu sıkboğaz etmek istemiyorum, işi zor bir de tanıdığı bir yakını öldü en son ondan büyük arkadaş gibi çok üzüldü her gün cenazeye gitti, sıkboğaz etmedim konuşamadık o süreçte pek hatta. Neyse son 4-5 gündür de yine hiç konuşamıyoruz her akşam bir şeyi çıkıyor, cenaze işleri bitti bu arada ama onun dışında işler, akşam 8'de geliyorsun eve. Gün içinde hiç konuşamıyoruz zaten ne sesli ne mesaj çünkü işi var çalışıyor bari akşamları 1 saat konuşalım her akşam olmasa da. Önceden de onun bu şeylerinden bunalmıştım e şimdi ev işine girdi, ben ev almaya çalışıyorum geleceğimiz için sen neyin derdindesin diyor. Bugün 10 dk konuştuk, saat 4-5'ten beri de ne aradı ne yazdı.
Erkek arkadaşım ev almakla meşgul diye beni ihmal ediyor, haksız mıyım ne yapmalıyım?