Kocam istemediğim halde erkek arkadaşıyla çok fazla takılıyor ne yapmalıyım?

20 yıllık evliyim. kocamı çok seviyorum 4 çocuğum var. kocamın bir erkek arkadaşı var üzerine çok düşüyor bana söylemediği güzel sözleri ona söylüyor sürekli mesajlaşıyorlar gizli gizli buluşup bir yerlere gidiyorlar saatlerce eve gelmiyor aynı mahallede oturduğumuz halde başka odaya geçip telefonda saatlerce gizlice konuşuyorlar. bir keresinde iki gün gitti gelmedi o arkadaşıyla gitmişlerdi eve döndüğünde neden telefonlarıma cevap vermiyorsun dediğimde şarzının bittiğini söyledi gece uyuduğu zaman cebinde otel kartı buldum. niye onunla bu kadar görüştüğünü sorduğumda kavga ediyoruz huzurumuz kaçıyor. yataktada sevgisini göstermiyor. sürekli bana yalan söylüyor bir yere gidince tek başıma gittim diyor ama başkalarından o adamla gittiğini duyuyorum. beni neden öpmediğini soruyorum öpmeyi sevmiyorum diyor. ne yapacağımı bilmiyorum aramız çok kötü, gecelik giyiyorum yatağa giriyorum benimle hiç ilgilenmiyor. telefonunda sürekli p**no videoları izlediğini görüyorum. g*y p*r*nolarıda izliyor. psikolojim çok bozuk ne yapmalıyım?
#ilişki #evlilik #psikoloji
#evlilik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
😣😣😣
Güncellemeler
+1 yıl
Uygulamam durduruldu cevaplara bakamıyorum😢
Kocam istemediğim halde erkek arkadaşıyla çok fazla takılıyor ne yapmalıyım?