Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. bir şey mi hissetmiş Berkandan yana? Biraz tuhaf gözükebilir iletişim şekliniz falan karşı cins ne de olsa. Sizin açnızdan kardeş olabilir ama beli eşinizin gözüne sizin göremediğiniz bişeyler görünmüştür. Empati yaparak çözebilirisiniz. Eşinize bir kız aynı yakınlığı gösterseydi hoşunuza gider miydi Allah korusun günümüzde kuzenlere bile güven olmuyor arkadaş bi tarafa. Hem evli barklı kadın artık mesafeli olursa iyi olur aslında bunu Berkan anlasa iyi olur. Artık çocuk değilsiniz. Laubali olmasın o da. O da bir gün evlenirse kocanızın içi rahatlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kocan haklı
Dışarda tut bak gör dahada mutlu olursun
öyle dışardan kadın ya da erkek bı kulp gibi olur evliliklerde
Sorun çıkartır
Eziklik güven vs mevzu değil birazda adam sevip kıskanıyor istemiyor daha ötesi yokki
Berkan denen de eğer gerçekten arkadaşınsa senin mutluluğun için doğru bir karar der uzak durur ve anlayış gösterir
Arkadaş ile eş konusunu ayırmak gerek biri aynı yastık biri Dışkapı mandali00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılHemende kardeşim nerden kardeşin oldu aynı anadan mı doğdun bir erkek bir kızla kolay kolay kardeş gözüyle bakmaz hele ki bu devirde kocan haklı valla sen geç oraları evli kadınsın evlenince bilmiyor muydun ki kocan berkana karışacak istemeyecek aynı evde yaşadığın adam önemli ne yapacaksın sen berkanı
29 Yorumla- +1 yıl
Tabi kardeşim deyip kucaginizda hoplatmak daha hoş size göre
- +1 yıl
Kusura bakma senin kadar geniş mantığım yok hadi işine
- +1 yıl
Aciz sensin
- +1 yıl
Kişi kendinden bilir işi kaybol
- +1 yıl
Daha bir kadınla nasıl konuşulur onu bilmiyor yorum yapıyor
- +1 yıl
Düşüncesiz insan işte ne beklersin
- +1 yıl
Önüne gelene sallayanlardan
Valla ben evli insanların hayatında eşi ve akrabaları dışımda karşı cins olmaması gerektiğini düşünüyoruz. Yobaz bir insan değilim. bir günde 5 erkekle ilişkiye girdiğimi bilirim ama kusura bakmayın evlilik demek benim gözüm senden başka hiçbir karşı cinsi görmeyecek demek. Arkadaş olmanız aranızda bir şey olmayacağını garanti etmiyor. Bekarsan istersen günde 10 erkekle yat. ama evlendiysen hem karnım doysun hem pastam dursun yapamazsın. ya bu deveyi güdersi ya bu doyardan gidersin.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKıskançlık özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor ve bundan eşinizde bol bol var (kusura bakmayın). Eşinizi haklı bulmuyorum ama eşinizin ona alışması için belli bi zaman arkadaşınızla muhabbetinizi azaltabilirsiniz, belki sorunlarınız azalır💖
13 Yorumla- +1 yıl
Hayir bence alakasi yok evli bayanin erkek arkadasi olmaz tartismaya kapali
Soran+1 yıl@Faikkk4521 sen kimsin de kapatıyorsun tartışmayı? Ezik herif
Cevap sahibi+1 yıl@Faikkk4521 mağaranıza döner misiniz homo sapiens bey.
Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı. Benimde erkek arkadaşım var çok yakın ama evlendikten sonra olması gereken gibi görüşmeyi azalttım. Arkadaşım da anlayışlı davrandı. Arada arayıp 1 saat konuşuruz ama eskisi gibi de değiliz. Orta yol bulunabilir, eşine uygun dille anlat sence olması gerekeni. Berkanla eskisi gibi olman mümkün değil, olursan sıkıntı yaşarsın evliliğinde. Kocan da senin kadar haklı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılBerkan'ın da artık mesafe koyup elini eteğini çekmesi lazım senden. Artık evlisin ve eşin var. Senin zor gününde o yanında olacak. Onun için de aynı şey geçerli. Tek kişi sensin. İkiniz bir aradayken gelip görüşebilir ama aksi halde yanlış olur. Tabi bu benim görüşüm, başkaları istediği gibi evliliklerini sürdürebilirler.
00 Yorumla Evliyseniz ve eşinle aranızın bozulmasını istemiyorsan arkadaşından vaz geç yok arkadaşım benim için daha kıymetli diyorsan arkadaşını seç kocandan boşan. Yani demek istediğim ikilemde kalmışsın ve bu durumda yapabileceğin tek şey onların arasında seçim yapmak. Öyle koca mı olur be evlenmeden önce öyle biri olduğunu bilmiyor muydun yoksa.
00 Yorumla
+1 yılÖyle her Erkegin kolaylikla benimseyecegi bir durum degil heleki Türk erkegi icin cok daha zor bir durum. Bence evliliginde sorun yasamak istemiyorsan kocan olmadan Berkan ile görüsmeyi kesebilirisin ancak kocan yaninda oldugunda Berkan ile görüsürsen bu kocanda güven duygusu uyandiracaktir. Belki ilerde Berkandan bu kadar rahatsiz olmaz.
00 Yorumla
+1 yılEvlendin diye senin hayatını istediği gibi yönetebilir anlamına gelmiyor. Hala o senin hayatın ve sen de bir bireysin tabi ki arkadaşların olucak. Eşin bu gerikafalılığına devam ederse olmaz zaten
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumları okudumda erkekler biraz saçmalamış ama seninde onlara küfürle yazman gerekmiyordu sana küfür etmeyen insanlara neler yazmışsın arkadaşın ve kocan olayına gelince berkan dedigin kiside evlensin 4 lü takılmaya ikna edersin simdilik durumu idare et elbet oda ailesini kurdugu zaman eşin de bu durumu kabullenir bı şekilde
03 Yorumla
Soran+1 yılBerkan evli
Cevap sahibi+1 yılOnun eşi arkadasliginiza karışıyor mu
Soran+1 yılOnun eşi benim eşim gibi özgüven siz değil
+1 yılGörüşme diyorsa görüşmeyeceksin. Görüşmek istiyorsan da boşanacaksın. Bu konuları evlenmeden önce hiç mi konuşmadınız? Bana inandırıcı da gelmedi. Bu kadar yakın arkadaşınsa madem düğüne illaki çağırırdın tanıştırırdın kocanla...
10 Yorumla
+1 yılEşi yani ailesi varken gidipte kankam, kardeşim dediği kişi için eşini karşısına alanda ne bilim. Kocan o senin, bı ömürü paylaşacağın kişi sevgilin değil yani önce onun farkına var bi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılhaklı.
demıyor mu sana berkanına da , sana da zokarım diye .
erkek kadın arkadas olmaz hele kı evlı kadının erkekle alakası arkadaslıgı nedır yahu siz iyicene kafayı yedınız .10 Yorumla Karistirtma, sana guvenmesi lazim...
Yahu bu erkekleri ben anlamiyorum... o arkadasa guvenmezsin ok, ama bu sekildez davranarak esine de guvenmemis oluyosun00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Hayat bize ne gösterirse göstersin güven duyduğun insandan uzak eylemesin derim. Bir şekilde görüşebilirsin sonuçta arkadaşın senin.
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Her zaman herşeyini söylemek zorunda değilsin. Sonuçta senin sırdaşın, arkadaşın. Evlenince insanın hayatındaki arkadaşlarına kısıtlama getirmek , evliliği keyifsiz kılar. Yeter ki insanlar evli olduğunu unutmasın. Evlilik ilkesine bağlı olduktan, insanlar çizgilerine dikkat ettikçe sorun olmaz.
kocanda çok öküzmüş arkadaşım çokda geri kafalı belli ne var hiçmi sosyal hayatın olmayacak millet neler yapıyor neler.
10 YorumlaAdam görüşme diyorsa görüşmeyeceksin. Kadın erkek arkadaş falan olamaz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKocanada hak ver sizi kıskanıyor paylaşmak istemiyor böyle düşünün tamam arkadaş önemlidir seçimin zor?
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla samimi olman rahatsız edici olabilir. Mesafeni koyarsan normal olarak görüşmene bir şey demez. Muhtemelen abartı bir durum var
00 YorumlaBen var bir tane çocukluk arkadaşım eşim hiç bir şey demez çünkü onu tanıyana kadar ben arkadaşı çocukluk yıllarında biliyorum
00 Yorumla
+1 yılOrtak bir yol bulmanız gerekiyor berkanın eşinle tanışması lazım ama doğal bir erkeği başka erkeği kıskanıp rahatsız olması
00 Yorumla
+1 yılberkan da çok tehlikeli erkek ismi abi :) her şeyi yapabilme potansiyeli olan kanka kardeş ayağına götüren ismi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Bence kocanı seviyorsan dinle onu
Ama bu kardeşim dediğin kişi daha baskınsa kacandan ayrıl yalnız şunu da unutmamalısın ki başka biri ile evlensen dahi belki o da kabul etmeye bilir karar senin10 YorumlaSenin kocanın yaptığı kendi olmayan egosunu doyurmak.
01 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın
+1 yılO zaman onunla evlenseydin. Arkadaşlık ayağına bir sürü evlilik bitiyor haklı kocan. Onunda kız arkadaşı olmasın mesela
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl hallettiniz
Ben şahsen eşim eski arkadaşıyla muhabbeti kesemediği için boşandık. O derece yani.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan var sonuçta ne işin var erkek adamla arkadaşın bile olsa kocan haklı bu konuda kimse kabul etmez bu durumu
20 Yorumla
+1 yılGörüşme o zaman ablacım. Kapıyi kapattiginda Berkan evin icinde mi disinda mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıleşinin sezgilerine güveniyorum desem beni kınamazsın umarım
00 Yorumla küçüklük arkadaşın hem
bilmiyorum şimdi bir şey diyemem biraz mesafe koy çok yapışık olmayin00 Yorumla
+1 yıldurum açıkla bu çok normal bişi sonunda olabilir seninde olabilir
00 Yorumlagün gelir seni becermesinden korkuyor. ateşle barut meselesi
01 Yorumla
+1 yılİş arkadaşınsa mecbur iletişim olacak yani dağ başında yaşamıyorsun
00 YorumlaEvlenmissin yuva kurmussun görüşme diyorsa bi zahmet dikkat et
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Maalesef evlenince arkadaşlar dışarıda kalıyor. Aile huzuru için şart bu. Arkadaş mı eş mı? Seçim eşten yana olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan haklı. Artık onu bir kenera koymanın vakti geldi.
10 YorumlaEşinin ten rengi ne beyaz veya beyaza yakın değilse şaşırmadım seni bilmiyorum ama açık tenli erkeklerle uğraş diğerlerinde iyileri de var ama çoğunlukla kötüler
12 YorumlaBen kocan olsam ben de istemezdim. Muhabbeti koparamiyosan bile mesafe koymalisin...
40 YorumlaEşini seviyorsan dediğini yap boş ver napicaksin arkadaşı ztn erkeklerin bir çoğu da izin vermiyor normal geldi bana
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeş ayağı popo ayağı kadından erkege kanka kardeş arkadaş olmaz
05 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle hemende kardeşim sırdaşım sonu yatakta bitiyor
Cevap sahibi+1 yıl@xdenizx898 ben kızlara üzülüyorum çünkü ben yapmam diyen bir çok kişi en geç yarın saat sonra eli kilotunda oluyor. Bide reelini düşün.
- +1 yıl
Aynen öyle bu da gelmiş kardeşim kardeşim nerden kardeşin oldu acaba aynı anadan doğmuş sanki ikiside evli üstelik
- +1 yıl
O karısını kandırıyor bu kocasını adida kardeşim
Cevap sahibi+1 yıl@xdenizx898 🤣 bı laf varya bu devirde babana bile güvenmeyeceksin. Kardeş olsa ne yazar. Bütün p*rno sitelerine bak kardes üzerine , çünkü bunu empoze etmeye çalışıyorlar. Kardeş kardeşe olurken bide elin adamına guveniceksin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocanı dinle kıskançlıktan dolayı ayrılığa kadar gidebilir bu durum
17 Yorumla
Soran+1 yılBen birax daha devam ederse zatwn ayrılırım bu
Cevap sahibi+1 yılKarar senin. Ben karım için gerekirse arkadaş ortamımdan vazgeçerdim
Soran+1 yılBen bana iylik yapanı unutmam
Cevap sahibi+1 yılbu arkadaşın bekar sanırım evlendiğinde onun hanımı da ben bu kızla görüşmeni istemiyorum derse ne olacak? onunda senin gibi karısından ayrılacağını düşünüyor musun sadece arkadaşlığınız için. Biri sana hayatının belli dönemlerinde iyilik yapamış biri, diğeri ömür boyu yaşamak üzere hayatını birleştirdiğin biri
Soran+1 yılBerkan evli 😃 ama onun eşi benim eşim gibi özgüven siz değil. 😃
Cevap sahibi+1 yılHer neyse son yazdığım yorumun son cümlesini tekrar oku ona göre karar ver ileride ayrılıp ayrılmayacağını
Soran+1 yılBenim ömrüm dün başlamadı kocamdan önce 24 yıllık bir geçmişi var ve her zor günümde annemin ölümüne kadar hep Berkan kardeşim var
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılevlendiği zaman bir erkekğin veya bir kadının karşı cins arkadşlı olmasna karşıyım
10 Yorumla Evlenmeden once kabul etmis zatn simdi ne rahatsiz ettiki bu kadsr
18 Yorumla- +1 yıl
Öbür dünyada güzel kardeşim a özel oda var.
Soran+1 yıl@meraktan000 En büyük te sana var dini kullanan şeref yoksunu
- +1 yıl
Ne alakası var grizekali ben dini kullanmıyorum.
Dini kullananlarda tutmuyorum.
Dinsizlik yapanları da Allah cezasını versin.
Senin gibi canım içindir o odalar.
Şerefsiz ka. pe senin gibilere derler şeref yosunu haysiyetsiz imansız it. - +1 yıl
Millete bakıp o şunu yaptı bu bunu yaptı dersin sürekli isyan edersin dinsiz it.
Milleti uyar anlamayana Allah'a havele et.
Kendi ibadetini kendin et.
Ettiğin ibadette Allah'la senin arandadir şerefsiz it. - +1 yıl
Şeref yoksunu diye sen ve de senin gibilere derler
Soran+1 yıl@meraktan000 uzun uzun yazma boş insan yazma
- +1 yıl
Boş diye sana derler boş insan musfettesi boş insan artığı.
beynini boş seylerle doldurup kafayı ye anca.
Kendin kullanırsın dinide biz zaten Allah nerde o doğru diyoruz.
Beyinsiz hayatta her şey nasip imtihan insanlara bakıp o böyle su boylr diyecegine herkesi sevmeye çalış yeni insanlari 1 yanlış diye herkes değil.
Millete bakıp o bunu yapmış bunu yapmış diyeceğine kendini düzeltip rabbinle kendi arani iyi et.
Kötü bir şey görürsen de düzeltmeye çalış uyar.
Ne anlatsam ne söylesem anlamassın zaten doğru diyon belki anlarsın diye uzun yazıyorum işte belki düzelirsin diyede neyse.
Bir gün anlarsın zaten kendin anlarsan daha ufak bı ergensin.
Soran+1 yıl@meraktan000 ahahah sen cidden boşşun tanımadığın insanı bile bu kadar önemseyip yazman çok komik. Herkesin dediğini bu kadar önemseuio yazarsan seni çok ezerler. Ezitorkar bell
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalacaksın berkanı. Kocan haklı, g. avat gibi, cuckold koca gibi hissettiriyorsun adamı
00 YorumlaBeraber büyümüşsünüz kardeş gibisiniz eşin biraz abartmış
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol
+1 yılBenim eşimde istemez 😒 Bayan arkadasım bile çok azdır hep mesafeli ol der 🤷♀️
11 YorumlaBöyle öküzden 5 dk önce doğmuş herifleri nerden bulursunuz
12 Yorumla- +1 yıl
Düsünsene evlisin karini ariyorsun "Ne yapiyorsun askim?" - Hiiiccc Berkan geldi onunla oturuyoruz. "Aaa ne güzel selam söyle Berkan a" diyip telefonu kapatabilirmisin?
- +1 yıl
@youseemerollin evet
Kıskançlık yapacak bir şey yok sana bir şey sormak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılArtık kardeşim diyip kim seni kucağında hoplattıysa mantığını almış elinden yazık sana acıdım
01 Yorumla- +1 yıl
Buna bakma bu yanlış yazıldı shsjdndjd
Bu kadar samimi olursanız kıskanmakta haklı
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim kardeşim o.
Soran+1 yılEşimi boşarım ama bana iyliği dokunmuş arkadaşımı satmaö
+1 yılİnsanlar güvenilmez belki mesafe koyabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılKocam da güvenilmez o zaman
- +1 yıl
Esin onun ilgisini kıskanıyor sorun o.
Berkan ağzıyla kuş tutsa eşin yine aynı fikirde olur.
ateşle barut yan yana duramaz, kocanı dinle.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnen ile amcan yan yana duramıyor mu?
Soran+1 yılKafandan kelime uydurma. Ben evde baş başa demedim bir ortamda beraber oturmazlar mı dedim? Bizde evde baş başa kalmıyoruz. Etik değil bir kere
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdam haklı dağılın beyler
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl oldu
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Eşimi karşıma almam kimse için ailem hariç
10 Yorumla
+1 yılO yokken görüş konus o zaman bilmesin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu erkek arkadain yuzunden kocandan ayrilirsan.. o mu evlencek senle. sana o mu bakacak?
10 Yorumla
+1 yılAçıkçası bence arkadaşlık olayı sıkıntı
10 Yorumla
+1 yılNe saçma evli kadının erkek arkadaşı mı olur
10 Yorumla
+1 yılberkani tercih et kocani şutla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılKocana ver yolu ozaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlacak iş değil. Bi de anneni de kucağında taşımış. Kocan yerinde olmak istemezdim.
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat