2 çocuğunuz var, siz kendiniz küçüklükten beri ailesi ayrı büyümüş birisiniz. Şimdi ise evli, 2 çocuk sahibisiniz. Eşiniz sizi aldatıyor, adam akıllı sevmiyor vesaire vesaire. Çocuklar için katlanır mıydınız, ne yapardınız
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer eğer ekonomik yönden durumun iyiyse ayrıl derim, ama anladığım kadarıyla durum öyle değil. biraz kazanmak için çabala yok değer vermiyorsa onunla aynı evde o yokmuş gibi yaşamaya devam et tabi sana şiddet falan uygulamıyorsa
Ailesiyle yaşıyoruz beni çalıştırmıyorlar
Nasıl yapabilirim ki?
Neyi kazanmayı
Ailesiyle birlikte 10 kişi yaşıyoruz tek olsak gene neyse derdim ayrı eve çıkmamıza nerden baksan 1,2 sana belkide 3 falan var
Kendisi gram umrunda değil şu an bitmiş bitmemiş ben çocuklarımı bir süre bunda bırakıp deli gibi çalışıp ev almayı düşünüyorum ya da tv programına çıkıp yardım istemeyş
Biliyorum sürekli vurup duruyorlar
ocuklar anne ve babaları arasındaki gerilimi, sevgisizliği ve güvensizliği düşündüğünüzden çok daha hızlı hissederler. Huzursuz, gergin ve rol yapılan bir evde büyümek, bazen sağlıklı bir şekilde ayrılmış iki ebeveynle yaşamaktan daha yıpratıcı bunu anne ve babası boşanmış biri olarak yazıyorum
Yüreğinize sağlık bende öyle düşünüyorum
Bilmiyorum olabilir ben kendim anne baba ayrı büyümüş biri olarak aynı şeyleri yaşamalarını istemedim
Kendi mutluluğundan değerli değil bu hayat
buna katlanılmaz ki. maddi manevi tazminat hakkın var zina davası da açabilirsin kocan bir daha toparlayamaz yani. eminim çok zordur ama biraz cesaret gerekiyor
Birde öyle manipüle ediyorki bi özür bile dilemedi kız ekledi gözümden çıkmış artık diyor ve evet sizin dediğiniz gibi o haklarımk kullanıcam
Çok zor durum Allah yardımcın olsun maddi imkanım yok demişsin yoksa ailen arkanda durur mu onlar durursa boş ver boşa gitsin bu Onursuz hayata katlanma
Anne babam ayrı çocuklarımı istemiyorlar
Yaşadığın hayal kırıklığını ve yükünü derinden hissedebiliyorum 🌿 Kendi çocukluğundan gelen yaralarla evlatlarını korumak istemeni anlıyorum. Ancak sevgisiz ve sadakatsiz bir ortamda büyümek çocuklara sandığımızdan daha fazla zarar verebilir. Sen sağlıklı ve huzurlu olacaksın ki çocuklarına rehberlik edebilesin 🌸 Katlanmak yerine hak ettiğin saygıyı aramak sence de evlatlarına daha güçlü bir rol model olmanı sağlamaz mı? 💛
Cevap
19Cevap
Hic bir kadın kaderini bir erkeğin eline bırakmamalı evli olsun bekar olsun çocuğu olsun farketmez gerekirse simit satacak ama bir erkeğin eline bakmayacak babası dâhi olsa
Çok doğru bende işte ailem hep ayrıydı bi yuva kurmak idtemiştim onlar benim gibi olmasın falan
Çocuklar için katlanmak tabiri tamamen cesaret edemeyen kadın savunması. Mutlu anne mutlu çocuk, asıl çocuğunu düşünen bu adamdan ayrılır
Kendimde ayrı büyümüş biri olarak o yüzden ayrı düiünüyorum kendimde onunla bi yuva kurabilmek için evlenmiştir
Ortada bir yuva varsa korunur, üzgünüm...
Ayrılman gerek, Çocuklar kaç yaşında, seni annen ya da baban geçici süre yanında kalmana için verir mi
Oğlum 3 kızım 8 aylık
İkisi de çok küçük,
Annen ya baban senin onların yanında geçici olarak kalmana uzun verirler mi
Onları şuanlık yanıma alamam babamda istemiyor zaten babama tek gidip deli gibi çalışıp ev almayı düşünüyorum
Çocuklara ne olacak,
Bi süre bunda bırakmayı düşünüyorum
O adam çocuklara bakamaz. Bana yazar mısın
Biz ailesiyle birlikte kalıyoruz evlendiğimizden beri
Çocuklarına sahip çık lütfen
Bi fikir daha var aslında tv programına falan çıkmayı düşünüyorum yardım ederler diye
Ne için
Bu konuda birkaç seçenek sunmak için
Hayır değilsin ama adamı süründürmekse amaç devam et
Süründürmek değil amacım sürünceğini sanmam çünkü bir özür bile dilemedi gidiceksen bırakim dedi
Yav yok ne evlenmesi çocuk bu daha bildiğin
Sapıkmı bilmemde ne için yapıyor bilmiyorum hem milletlr konuşup hem gelip beni öpüp seviyormuş gibi yapması mide bulandırıcı nasıl yapabiliyor anlamıyorum
Allah yardımcınız olsun özellikle ayrılım demekte kolay 2 cocuk var ve ekonomik geçimde düşünüldügünde baya zor olsa gerek umarım eşin ya yanlışından döner ya da sen ekonomik özgürlüğünle yoluna bakarsın
Beni çalıştırmadılar bi birikimim yok yanlışından dönme konusuda bilmiyorym sürekli yapıyor
Allah yardımcın olsun üzüldüm senin adına
Deli gibi düşünüyorum ne yapsam diye en son öldürücem kendimi
İşte bu yanlış bu düşünceden uzaklaş 2 tane cocugun var senin
Biliyorum ama defalarca ayrılıp barıstık artık kendime güvenim kayboldu ne kalmaya hevesim var ne tekrar başlamaya ne yemek yiyorum ne uyku
Kendisi ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum artık gözümden çıktı diyor sürekli canım gibi öpmeye calısıyor şimdide işe giderken yemek yemediğimi anlamış yemek ye maymuna dönmüşsün diyor bide
Tamam haklısın ama ıntıhar etmek yemek yememek ve uyumamak sana dahada zarar veriyor ayrıca çoçuklarını düşünerek hareket etmelisin
Tam bi öküz belliki angut
Hayır sanki ben yaptım bunca şeyş
Dünden beri videolar çıkıyor karşıma kimisi diyor gemiyi kadın yönetir namaza falan yönelt düzelir kimisi diyor değmez napıcağımı şaşırdım vallahş
Vallaha kaptan sensin normalde dua et bol bol işte namazada yonlendir gızunude doyur derimde degermi bilemem
Gözünü doyur kısmı biraz saçma kalıyor aslında brni kendisi kapattı ama konustukları ful açık
Ya anlıyorum burdan heşeyi söyleyemiyor insan hayırlısı
Evet tabi
Yani kapalıda olsan bişeyler olabilmeli herneyse
Benim demek istediğim onunki alıskanlık gibi bişi olmuş sadece normal şeyler konustuğu falan olmuştu bunun göz doyurmakla ne ilgisi olabilir ki
Seni anlıyorum o onun karaktersızkıgı ben dedımki namaza işte duzelırse doyur demek ıstedım sama
Katlanmam asla. Aninda bosardim. Hemde onu aldstip öcümü slip
Maddi olanağın varsa çocuklar daha sağlıklı büyür ayrılsan belkide
Maddi şeyim yok çalıştırmadılat
Peki boşanma napmayı düşünüyosun ailen destek mi
Anne babam ayrı cocuklarımı istemiyorlar
Ama soru sordum bosanırsan bi planın var mı
Babama gidicem calıscam ful ev almak için
Yap o zaman calıs tabi hayat devam edecek
Ama çocuklarımdan ayrı kalıcam baya bi o çok zor
Ayrı olmaz ailen nasıl bunu ister senden
İşte bir keresinde daha ayrılmıştım oğlumda gitmiştim bir tane vardı o zaman bez parasını sorun yaptı arkamdan anneme konuşmuş babası vermiyor ben niye alıyorum diye şimdi bide 7 aylık kızım var sen düşün yani
Baba kötü koca kötü ne diyim ki aöa7 aylık bebek bırakılmaz
E peki nasıl çalışıcam
Coxuklarınla baba evine gidersin ihtiyaclarını sen karsılarsın parada biriktirir sınav yavastan
Katlanma abla boşa vur tekmeyi
Hayır mutsuzsan kimseye katlanma
Zamanını bekle. Zamanı geldin de. Bırak
Zamanı geldiğini nasıl anlicam
Çocuklarla ilgileniyor mu
Evet
Ailesiyle beraber yaşıyoruz
🙂ya işte
Vur kıçına tekmeyi kendine güven
Boşan ya da kabullen
Çalışıyor musun
Çalıltırmıyorlar
Neden
Ev işleri için
Yatakları ayırmadınız mı?
Bugün öğrendim ayırmadık
Bence artık onunla yatmayın
Konu o değilki
Ayrılın demek istiyorum
Katlanma
Nereye kadar
Bende bilmiyorum
4 yıllık evliyiz 20 , 21
Ailem çocuklarımı istemiyor
Evet dünden beri videolar çıkıyor karsıma kimisi diyor namaza yönelttir düzelir kimisi diyor değmez kimisi çocuklar için falan kafam çok karışık
Ya şöyle babama gitsem giderim ama evlenip gittiktn sonra sığdırmazlar seni o eve
yakalamadan bi gün önce beni kaldır falan diyordu ama bilmiyorum
Benimkide bi umut işte öldürüp kurtulucam artık kendimi bu dertlerden düşünmekten
Evet 4 senedir bu kaçıncı cidden niye yapıyor anlamıyorum şimdi ise sürekli öpmeye sarılmaya calısıyor gidiceksende git falan diyor
Onuda kendisi istedi ben istemedim ki
İşte
Ekonomik özgürlüğün varsa boşa
Çalıştırmadılar bi birikimim yok
Yakaladın mı? O biliyordu mu
Evet gmrdüysrn gördün bitti uzatma diyor gidiceksende git falan sürekli öpmeye calısıyor falan şimdide işe giderken bişey yemiyosun ye falan diyo bide
Sen ne hissediyorsun
Hiç bişey çokça kırgınlık sadece
Nasıl yakaladın
Hesapları bende vardı sadece bitanesini aldı şüphelendim kızı takip etti falan sonra sessise almış silinmiş sonra engelledi engelledim daha ne istiyorsun demezmi
Seks yapmışlar mı?
Yok buluşcaklardı sonra bu engellemiş birden bire aynı akşam banada parka gidelim dedi anlam veremedim
Amacı o değilmiş
Sen ilgiyi hak eden bir kadınsın anladığım kadarıyla güzelsinde
İlgisini çekmek mi istiyorsun yoksa?
Gitti mi şu an
Evet işte
Ya şöyle ilgisi bende olsa bi farz et bi kavga mı oldu ya da bazen aramız iyiyken bile olmultur
Senin burcun ne?
Ya sen duyguları açık net birisin ilgisiz kaldığında hissedersin
İkizler
Hım abi değişken tavırların sert çıkışların oluyor mu
Benim mi evet
Monotonlukları sevmezsin her alanda yenilik istersin
Ve bence sen bu yenilikler yapıyorsun
Benimle iletişim sana iyi gelecek rahat ol lütfen iyi hisset
Bana geldiğinde yazmayıunutma
Katlanma bosan ya da sende aldat
Bende yaparsam aynısını basarmış tekmeyi
Değilmi kendine yapılınca işte her şey
Hayır yani bilmem ki beni kendisi zorla kapattı 4 yıldır aldatmadığı açık kadın kalmadı transla bile aldattı
Evet işte
Yok ben daha açılmam galiba
ayrıl canım
Hayır uğrasa girmem
Gitcek biyerin yoksa otur
Sende aldat
Ben aynısını yaparsam vururmuş tekmeyi
😄😄😄
Sende gizili yap
Amacım o değilki Ben gizli yapım o gizli yapsın nereye gitcek bunun sonu
Bunu sonu yok zaten ama yapıpda sen yapamazsın deyipte sen yapmışsın ama etik ol en azından eşine diyorum
Mantıklı değil
Hangisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?