10 gü

Görümcem bir anda benden canım dememi kesti, artık abla de diyor; aile içi hitap krizinde siz olsanız ne yapardınız?

bi görümcem var aramızda 3 4 yaş falan var geçen hafta nikah kıyıldı bizim şu ana kadar samimiyetten hani hep canım ya da ismiyle hitap ederdim geçen gün durum atmış halini hatırını sormak için napıyorsun nasılsın yazdım iyiyim teşekkürler canım sen nasılsın tarzında bir şeyler yazmış ben de ben de iyiyim canım teşekkürler görünce yazmak istedim dedim bana şey yazmış bana canım deme sen, hoş olmuyor, artık abla diyebilirsin ne alaka yani şu ana kadar neden hoş olmuyor demiyordun ben de böyle yazdım ben iyi niyetimle sadece halini hatırını sormak istemiştim bundan sonra nasıl istiyorsan öyle olsun bir daha aynı hataya düşmem kusura bakma canım kelimesini de samimiyetten iyi niyetimden söyledim kötü bir amaç güttüğümden değil bundan sonra aynı samimiyeti kurmam iyi günler sizce haklı mıyım ya da siz olsanız napardınız neden böyle demiş olabilir

Görümcem bir anda benden canım dememi kesti, artık abla de diyor; aile içi hitap krizinde siz olsanız ne yapardınız?