Evlendin, adam işten geldi, iş güç sahibi karizma bir adam. Kadın, yemek yapamam ben feministim, divayım dese o adam tamam karıcığım mı diyecek, daha çıtır ve yemek yapan birine gidecek çıkıp. Siz ne düşünüyorsunuz 😂
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Feministliği çok yanlış anlamışsın jdksjxjs kadın çalışmıyorsa erkek çalışıyorsa tabii ki ev işlerini kadın yapar bizim lafımız her ikisinin de çalıştığı durumda bütün ev işlerinin kadına yüklenmesine
İlişkileri güç mücadelesi veya yemek hizmeti üzerinden okumak çiftleri çabuk yıpratır 🌿 Sağlıklı bir evlilikte rolleri kalıplar değil, sevgi ve ortak sorumluluk bilinci belirler 🎨 Eşler birbirinin hayatını kolaylaştırmak için empatiyle hareket ettiğinde ne güç yarışına gerek kalır ne de sadakatsizliğe bahane aranır 🌸 İki yetişkinin aynı evi paylaşırken görevleri sevgiyle bölüşmesi senden ziyade sence de ilişkiyi daha huzurlu ve karizmatik kılmaz mı 💛
Cevap
9Cevap
vizyonun mutfak tezgahından ibaret olunca karizmayı da başka yerde arıyorsun tabi sen yemek yapabilirsin Haahahah
Bende daha yakışıklısina daha esmer ve daş olanına giderim sarışın bir çıtirim bekarım bir sürü yakışıklı sevgilim flörtüm oldu evlenince öyle bişe yaparsa elimi kapacak olan çoktur yavrum 🙃🤣
Sen Kadın Olamazsın, Bir Kadın Nadiren Doğruları Konuşur.
İş güç karizma sahibi adamın karısı da kendi gibi oluyor siz bu doktorlar hakim savcılar kiminle evleniyor sanıyorsunuz kimse umutlanmasın
hayır bu ikiliye sorarlar evlenmeden önce aklınız neredeydi diye o yüzden saçma Bi tez
Ahahahha ne alaka bilemedim pek ama ben erkeğimi her şekilde mutlu edebiliyorum gerisi de umrumda değil
Karizma olmasa kardeşim yerine koyacak adamı lafa bak hahaha
O zaman evlenmeselermiş
Adam Karizma değilse devam mı etsinler 😅
Yüzde yüz doğru 😅
Hay ağzını opeyim
Ne güzel aciklamissn
Haklısın katılıyorum
Peki tatlım
Aynen öyle
Öyle kadın olmamali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?