Kadinlara tav olmayin demek cinsiyetci bir genelleme mi, yoksa aci bir gercek mi sizce?

Ben kendi halinde evine çocuğuna bağlı Temiz namuslu cok az kadin gördüm. Sosyal medya da hemcinslerine hava atmak için paylaşım yapan bir kişiye kötü yorum yaptim diye kankilerine yollayip saldirmaya başladılar. Konum atin diyince de engelledirlwr. Çünkü karşılarında kokos kadin yok. Hepsinin hayatini biliyorum erkeklerin parasını yiyen sözde tesettürlü. Kadinin kadini korumasını isteyen. Erkegime nasil davranmaliyimdan tut turnagina kadar dedikoducular. Bakmamak için çocuklarını krese verip ardindan kuaföre işe cafeye gidip gününü gun ediyorlar. Çalışan kadinlar icinde geçerli bu. Ne kötü bir laf isitmeyi ne de sevilmemeyi istemezler. Yakisikli zengin Erkekler yüz vermeyince de bütün erkekler kaka. Şunlara yüz vermeyin para yedirmeyin. İşleri güçleri sadece kendileri. Türk kizi icin soylemiyorum farklı irktakilerde aynı şekildeler. Erkeklerden duydum. Gerçi bana kalsa yine evine bağlı aza tamah eden iyi kalpli çocuğuna anne eşine karı olan yurt dışındaki kadinlar. Zaten böyle olsalar erkekler zulüm etmez baslarinda taşırlardi. iyi ki bana elestiyye açık kendini begenenen makyaj güzeli para avcısı düzgün fitne fesat olmayan kadin arkadaşlar denk geldi. Erkeklere de tavsiyem erkek olun ama kadinlara tav olmayin sizi sevmiyorlar ve sizle yarış halindeler. Slkliklari yüzünden becermeyince de çamur atiyorlar.

Kadinlara tav olmayin demek cinsiyetci bir genelleme mi, yoksa aci bir gercek mi sizce?