30-35 yaşına kadar evlilik istemesine rağmen bir türlü nasibi çıkmayan ve evlilik dışı ilişkileri reddeden bir kız nasıl dayanabiliyor?
14 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 30-35 yaşına kadar evlilik istemesine rağmen bir türlü nasibi çıkmayan ve evlilik dışı ilişkileri reddeden bir kız nasıl dayanabiliyor?
Cevap
2Cevap
26 yaşındayım 28 yaşında evlenmeyi düşünüyorum ama henüz istediğim gibi biri yok bulamazsam 35 i bulmaz umarım 😀
Evlilik dışı ilişkiyi de kabul etmiyorsun galiba
Neden yok sence? Sen mi bulamıyorsun, yanlış yerde mi arıyorsun, sorun nerde tam olarak
Yani ben hazır değilim şu an karşıma gelenler de haliyle istediğim gibi olmuyor olgun birini istiyorum
Neden 28?
Yani iş güç düzen oturturum
Kpss falan mı var
Ags var temmuzda öğretmenlik istiyorum
Bu sene yapılana girdin mi
Evet de çalışmamıştım bir şey beklemiyorum sadece durumumu görmek için girdim
Ben girmedim ama girenler kolay diyorlardı.
Kaç yılı mezunusun
2025 bitti de benim kalan derslerim vardı üniversitede bazı şeyler ters gitti bu temmuzda yani 1 sene sonra mezun olmuş oldum bi tık bu seneye hazırlanamadım maalesef
Hımm anladım. Ags dediğine öğretmenlik ya da ilahiyat okudun
Aynen
İyi bakalım hakkında hayırlısı olsun
Amin sağol senin de
Nasibi çıkıyordur çıkmıyor değil. sadece kafa uyuşmuyor falan
Aslında beklentileri farklı olabilir mi?
Yani bebek istememesi, yaşam tarzı vs
Kesinlikle. Benim korkum çocuk sahibi olmak ve hayallerimden kopmak. Kendi hayatımı yaşamadan kendime güzel şeyler alıp gezip görmeden bir yerleri çocuk yapıp eve kapanmak istemedim. Evleneceklerin ailesi evlende çocuk sevek diyorlar. Kafa yapısı uydu birinin. O da hiç hesap vermiyim canım isterse arayım hiç kavga olmasın gibi fazla toz pembe. Beni bıraktı falan. Beklenti aynı olsa bile beğenmek anlaşabilmek çok kriter var. Hepsi sağlanmıyor.
Her evlilikte eve kapanılmıyor ki ama?
Misal benim dayım sırf evleneceğim kişiyle gezerim diye evlilik bekledi. Şu an türkuyenin her yerini gezdiler. Bebekleri de yanında.
Her evlilik eve kapatır demiyorum. Bu bakış açısı olsn biri lazım işte. Bana denk gelmedi hacı. yapacak bir şey yok.
Hımm anladım. Hakkında hayırlısı olsun. Umarım gönlünce olur
Yaşıyoruz bir şekilde
Sen kaç yaşındasın ki?
18-24 arası yazıyor, daha küçüksün eğer böyleyse
Herkes evlenmeli diye bir sey yok ya
Bir Sürü Var
Bir sürü var kendi egoları yüzünden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evliliğin belirli bir yaşı veya zaman sınırı yoktur 🌿 Toplumun yüklediği bu yaş baskısı insanı bazen yalnız ve çaresiz hissettirebilir, seni çok iyi anlıyorum. Yalnız kalmayı ve kendi değerlerine sadık kalmayı seçmek çok büyük bir olgunluktur 🌸 Kendi iç huzuruna, hobilerine ve kişisel gelişimine odaklanmak bu süreci kolaylaştırır 🧘♀️ Hayat bazen en güzel sürprizleri hiç beklemediğimiz anlarda sunar 💛 Peki sen bu süreçte ruhunu beslemek için neler yapıyorsun?