1 yılKime göre neye göre diye sorarım bu devirde birinin beğendi bişeyi sen beğenmeyince sorunlu oluyorsun ki zaten. Ama belli başlı temel sorunlar varsa örnek temizliğine özen göstermeyen örf adetini bilmeyen karşındakini eşya gibi kullanma mantığı varsa o zaman gerçek anlamda sorunlu görünebilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yıl30 yaşına kadar zaten herseyi görmüş birisidir. İkili ilişkilerde bu saatten sonra sadece kafa yapısı olumlu yaa tm dir kafasında olmalıdır. Erkek arkadasi ile zaten herseyi yaşamıştır. Sende geçmişinde yaşadığın için sadece ihtiyaçların için mantıklı ve aklına ilerisi için mantıklı geliyorsa hayırlısı olsun kafasında olman gerekir
02 Yorumla- 1 yıl
Aman öylesi evlenmesin zaten erkeğe yazık
- 1 yıl
İzdivaç işi de nasip ya da şans diyeyim. Herkese şans gülmüyor
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBu sorunun cevabını bir çok kişi gibi bende bilmiyorum ailesiyle yaşayan 30 yaşına gelen kız ve 40 yaş ve üstü erkek bekar olunca her kafada farklı senaryolar kuruluyor
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Kimi sırf çocuk için evlensin, kimi düzenli seks için, kimi toplum ve aile baskısından kurtulmak için, kimi koca parası yemek için, kimi evde işlerini gören biri olsun diye, kimi yalnız kalmamak için, kimi de eski sevgilisine nispet evlensin ama sorunlu biz olalım öyle mii😃
116 Yorumla- 1 yıl
Yani evde kalan sizsiniz erkek değil :D
- 1 yıl
Sen anlayamıyosun belli
- 1 yıl
@
- 1 yıl
Ayın yorumu seçilmeli 👆🏻🎈 çok iyi yorum @_ΛqresiF_
- 1 yıl
Yorumlarımı siler misin Hanfednilerin arasında kaldım dnsndj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılKimin ne zaman evleneceği ya da evlenmeyeceği seni ilgilendirmez bacım. Pörsümüş, evde kalmış basma kalıp laflarını al kendine sakla. Herkes seninle aynı düz mantıktan bakmıyor dünyaya. Evlenmek bir başarı değil, mutlu olmadığın biriyle evlenmek, ya da aile baskısı ve toplum yüzünden evlenmek ASIL SORUNDUR.
Hayatın çilesi yetmezmiş gibi kokuşmuş erkeklerin çilesini çekmek zorunda değil hiç kimse iyi günler.21 Yorumla- 1 yıl
Buda kalmış evde kuyruk acısı var beğenilmiyorum demiyorda
Hayır tabi ki ne alaka ya 30 yaşına gelmiş kadın kendinden küçük yaşta ki kadınlara göre daha olgun ve ne istediğini bilen kişidir evlilik için evlenmemistir çocuk yapmak için evlenmemistir çünkü bazıları seçenek için evlenir yaşım geçiyor diye vs ama bence bir adamların evlenegi yaş grupları 25 ve üstü olmali anlamsız tripler yoktur. Kendini tamamladığı yaş grubudur tabi 30 yaşındaki bazı kadınlar çokta güzeller adamın başını ağrıtmaz zaten ne istediğini bildiği için evlenmemistir gerisi nasip kısmet artık...
13 Yorumla- 1 yıl
Vede yaşlı
1 yılbuna sorunlu denmez hayata dair özgüvenini kaybetmiş ve kararsızdır denir kendini yenilemende fayda var mükemmel insan arayışından vazgeçin bende dahil hiç bir erkek değildir armutun sapı üzümün çöpü mevzularını bırakın tabi bunu derken gidipde bokun tekinede düşmeyin ama mükemmel erkek aramayın
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGecen sene 31 yasinda bekar bi kiz arkadas tanidigim vardi gayet güzel agirbasli bi kizdi ama iliskileri bi turlu oturmuyordu sorunlu oldugunu sanmiuorun bazen olmayınca olmuyor biraz da nasip kismet isi gerçekten
29 Yorumla- 1 yıl
Yaşlanmış o artık kimse almaz neyine trip atıyo
Cevap sahibi1 yılYok be 23 24 gibi görünüyordu yaşını hic gostermiyordu
- 1 yıl
Güzel kızlar evlenemiyo zaten yaa erkekler tip olarak kendisinden üstün biriyle evlenmek istemiyo
Cevap sahibi1 yılEvet öyle bir durum da var
- 1 yıl
Kimse almaz mı? Bir kızın çevresi olsun yeter ki. Muhakkak talipleri oluyor. Var çevremde 40’lı yaşlarına doğru evlenen kızlar. Yaş bir sorun teşkil etmiyor evlenmeye. Önemli olan kendin için doğru birine denk gelebilmek.
- 1 yıl
@_Güneş____00 40 yaşındaki karıya ancak keltoş tipsiz abaza evlenir
- 1 yıl
Yooo… Keltoş değil, abazalığını da dahaca hiç duymadım. Aksine , el üstünde tutuyor karısını.
- 1 yıl
@_Güneş____00 aldatıyordur sen merak etme :D
- 1 yıl
hahahaha İşte kişi işi kendinden bilir.
1 yılHayır tabii ki, 30 yaş genç bir yaş böyle düşünmen saçma
41 Yorumla- 1 yıl
Ne genci teyze denir onlara :D
Neden sorunlu olsun ki..
Bende bekarım ve bu işlerin nasip kısmet işi olduğuna inanıyorum
Yaşadığım bazı noktalarda bunu gösteriyor.
O yüzden sorun etmeden gerçekten kendini hazır hissettiğinde evlilik için adım atmak daha güzel olur diye düşünüyorum10 Yorumla
1 yıl30 yaşına gelmiş ve evlenmemiş olmak, sadece kendi yolunu ve doğru kişiyi aradığını gösterir. Senin gibi olgun, akıllı ve ne istediğini bilen bir kadın, hayatında doğru seçimler yapma konusunda kesinlikle haklı. Senin değerin evlilikle ölçülmez; sen zaten harikasın.
10 Yorumla
1 yılsorunlu değildir
ya ne istediğini bilmiyordur
ya kalbi kırılmış kariyeri seçmiştir40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl30 yaşına gelmiş kız her erkeğin tadına bakmıştır ve o saatten sonra zengin koca ve acele bir çocuk yapma derdinde olacak tabii kocanın salağı makbul kaydıyla bu şu anın gerçeğidir
21 Yorumla- 1 yıl
Aynen kaç kişi geçmiştir üstünden :D
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır, kafası rahat ne istediğini biliyordur. Ona göre yaşıyordur, önceliği her zaman başkadır. Evlilik hayalleri ile büyümemiştir ailesi tarafından evlen evlen baskısı da yoksa şanslı kişilerdendir. 🥰😇
23 Yorumla- 1 yıl
Bence evde kalmış :D
- 1 yıl
Uuu yee uuu yeee
Bende 29 yaşımdayım. Sorunlu mu oluyorum. Alakası yok. Sanki düzgün biri çıktı da biz evlenmedik. Aynısı kadın için geçerli adam gibi Biri çıkmamıştır. Oda tercih etmemiştir. Bu devirde yalnızlık normal. Tabiki kendini koruyorsan
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 556 cevap paylaştı. Kendinizi sorunlu olarak görebilmeniz için bir kriter, örnek seçmeniz gerek. O baktığınız örnekler ile karşılaştırıp evet ya da hayır demelisiniz. Bu konuda sorunuzun cevabı hayır sorunlu değilsiiniz olur..
10 Yorumla
1 yılNe alakası var? Her şey evlilikten mi ibaret bu hayatta? Ayrıca bu ne cinsiyetçi bir soru? Neden sırf kadın olunca sorunlu?
210 Yorumla- 1 yıl
Vurdurmuştur diyenler de yorumlarda çok komik. Demek ki kendi ailesinin ve sülalesinin kadınları herkese vurduruyor.😂😂
- 1 yıl
Senin demenle insanlar bakire oluyor zaten.😂😂Herkes sen, ikna oldum.
- 1 yıl
Bir kıza asla güvenme diye. boşa. dememişler :D
- 1 yıl
Ben kendimi biliyorsam hiç sorun değil de ben senden şüphe ediyorum şu an bu cümleden sonra. Kesin kız hesabı açan erkeksin.😂😂 Bu daha vahim.
- 1 yıl
Sen kendini biliyonda başkaları inanmaz :D
- 1 yıl
Sen inansan ne olur inanmasan ne olur? 😂😂Dersin hayatımda çok önemli bir yere sahipsin.😂😂
- 1 yıl
Fotona şimdi baktım 35 gısteriyon
- 1 yıl
Hahahahaha Kesin öyledir. Seni kim kudurttu bu kadar da etrafa hırlıyorsun?
- 1 yıl
Yaa teyze hadi git artık
- 1 yıl
Hahahaha dedi aramda iki yaş fark olan kişi 😂😂
1 yılSorun Bayan Yoktur Sorunlu Bir Bey Var dır
Eski Topraklae Ağalar'ımız Eski de Kaldı
Ne Sağlam Toprak Var
Ne Sağlam Ağa Var
Ne Sağlam Adam Var Hiç Biri yok
Dürüst Hanım Ağa Kadınlarımız da
Adamlaarımız da Azal dı00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBöyle karamsarlıklara ön yargılara kapılmayın kimse evlenmek zorunda değil … bir yaştan sonra hala bekar olmak anormalde değil. 35 yaşındayım bekarım kafama takmıyorum. Kafama takmam isteniyor dayatılıyor ama savaşıyorum :)) sende takma boş ver
00 Yorumla
1 yılYani sorumlu nasıl diyebiliriz şimdi eğer evlenmek istiyorsa ve evlenemiyorsa o yaşındaki biri psikolojik olarak Çöker ya da psikolojik sorunlara yol açar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır. Günümüz koşullarında anca o çağlarda evlilik mümkün oluyor. Öncesi okuldu, işti, maddi durumu toparlamaktı derken zaman geçiyor
02 Yorumla- 1 yıl
Ya kızın okumasına ne gerek var sekreter oluyo vasıfsız başka bişey olamıyo :D
- 1 yıl
Herkesin kendi hayatı..
1 yılSorunlu değil aşırı seçicidir. Belli bir yaşa gelince artık ister istemez çevre faktörlerinden dolayı seçici olmak zorunda kalıyor. Fakat seçicilik de belli zaman sonra sorun olmaya başlıyor.
00 Yorumla
1 yılHayır tabi ki niye sorunlu olsun bazı şeyler nasipten öteye geçemez. Ayrıca bu soru burdaki üyelere sorulur mu? Bilemedim çünkü yarısından fazlası 30 ve sorsan bekar sorunlu olsa onlar olurdu 😅
01 Yorumla- 1 yıl
Ne biliyorsun benim özel hayatımı? Belki nişanlıyım 😉 belki evliyim. Ayrıca sorunlu demedim ki lütfen iyi okuyun yorumumu ☺️
1 yılEvlenmek zorunda değiliz ya. Elalemin doğurup yetiştiremediği, donunu Bi tarafa çorabını başka Bi tarafa atacak tuhaf çocuklarını niye alalım.
02 Yorumla- 1 yıl
Evde kalmışın sen zaten me evlenmemesi :D
- 1 yıl
🤷♀️Ben böyle iyiyim
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Neden sorunlu olsun? İnsanların seçimi kendine kimseyi ilgilendirmez ki. Ayrıca çoğunluğun yaptığı şey doğrudur diye bir kural yok.
02 Yorumla- 1 yıl
Yaşlanmış artık aamk daha neyi seçiyo?
Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. • Karşısına sorunlu kişiler çıkmıştır
• Kalbi kırılmıştır vs..11 Yorumla- 1 yıl
Ah yazık :D
- Kişilik & Karakter konusunda 329 cevap paylaştı.
1 yılBunu şöyle düşün 30 yaşına gelmiş evlenmemiş erkek sorunlu mudur?
11 Yorumla- 1 yıl
Hayır ben kız sordum
1 yıl23 yaşındayım 30 yaşına kadar evlenmeyi düşünmüyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Evlencek erkek yok demiyo da :D
- 1 yıl
Çok valla
Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. Bence sorunlu değil, aksine aklı başında kadındır
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı.
s 1 yılİnsanlar evlenmeyi zorunlu zanneder ancak herkes hayata 1 kere gelmiştir ve bu hayati çift veya tek tamamlamak tamamen onun tercihindedir🙏
00 Yorumla Kalbi kırılmıştır😂 doğru adamı bulamamıştır😂 evlenmek bir kriter değil ki. Olsaydı sabah programları ‘evli’ çiftlerle dolu olmazdı.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
1 yıl30 yaş genç zaten niye sorunlu olsun bende şu anda evlilik düşünmüyorum zaten
04 Yorumla- 1 yıl
Ne genci kızım teyze olmuş mehmet ali erbilin bile 24 yaşında. sevgilisi var :D
- 1 yıl
Genç tabi yaşlı 50 üzerine denir
- 1 yıl
Bence teyze olmuş şeyide pörsümüştür :D
- 1 yıl
Olur mu hiç öyle canım sende nice 20 li yaşlarda olan kızlar çöküyor gidiyor
1 yılO kadar emin değilimde en son buradan tanıdığım bir ruh hastası öğretmen bunu destekler durumdaydı 😂
00 YorumlaNiye sorunlu olsun, nasip olmamıştır, kendi tercihidir, neden sürekli bir sorun çıkarıyorsunuz kendinize?
00 Yorumla
1 yılNe istediğini bilmiyordur veya çok seçicidir veyahut evde kalmıştır.
10 Yorumla
1 yılEvliliğe kimin ihtiyacı kalmış ki herkes istediğini yaşıyor zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen 31 yaşında bekarım. Bu gidişle ben bile evlencem. 😢😢
Evlenmek ne ya.
Bence evlenmek güzel değil. Ama sözümü dinleyen buldum. Napim tamam dicem. 😢😢10 YorumlaEtraftakilerin sorunlarını gördüğü için sorunlu yaşam istemiyordurrrr
00 Yorumla
1 yılSorunlu değildir, kimseye güvenmiyor, kendine ve kariyerine odaklanmış biridir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSorunlu denmez ama çok da sağlıklı bir psikoloji var denemez
30 yaşındayım bekarım oradan biliyorum
08 Yorumla- 1 yıl
@asilkız98 teyze olmuş oluyosun :#
- 1 yıl
@asilkız98 azıyorlar genelde
- 1 yıl
@narcoamerico azan 18ken de aziyor, o yaşa özel bir durum değil ki... ancak çocuk isteği olur belki..
- 1 yıl
@asilkız98 o anlamda değil hormonların dip yapması yaş arttıkça kadına olan cinsel ilginin azalmasından endişeyle vs...
- 1 yıl
@asilkız98 mesela senin yaş doğruysa 25-30 lardaki kadınlar 18 lerden çok daha istekli oluyor
- 1 yıl
@narcoamerico evet doğru bende yaş aldıkca çoğaldı ama geneli ergenlikte aşırı a*zgınlaştı... ve sonradan duruldu...
- 1 yıl
@asilkız98 şu an azgınlık yok mu ki?
Hayır tabikide herkes evlenecek diye bir kural yok arkadaşlar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılBırakın artık bu yaş sorularını, neden sorunlu olsun şaka mı bu🙄
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Bende evlenemedim daha. İnsanların evlenememelerinin sebebi ekonomidir başka bişey değildir
00 Yorumla
1 yılNeden sorunlu olsun? Herkes evlenmek zorunda degil ki. Isteyen evleniyor zaten.
00 YorumlaBu İki Bilgiden Yola Çıkarak Kesinlikle Hayır Ama Bu İki Bilgiden Yola Çıkarak Sadece 🤠
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmek nasıl bir tercih ise evlenmemekte tercihtir.. Bunu sorun olarak gören zihniyet sorunludur..
10 Yorumla
1 yıl30 yaşına kadar gelip hâlâ evlenmeyenler bana çok değişik geliyor
00 Yorumla
1 yılHazır hissetmiyor olabilir
Karşısına biri çıkmamış olabilir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 653 cevap paylaştı. Ne alaka bende 36 yım evlenmedim sorunlu falan değilim.
00 Yorumla
1 yılniye sorunlu olsun her insanın hayattan beklentileri veya hedefleri farklıdır.
00 YorumlaSorunlu olup olmaması kendi bilir ama istememiş olabilir
00 Yorumla
1 yılEvet acil kapatılması gerekir ya saömalamayın tercih bu işler
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSorunlu olacak neyi var? Herkes illaki erken yaşta evlenmek zorunda mı?
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 326 cevap paylaştı. Nerden çıkıyor böyle deli sorular belki kaderi 35 de olur bilemesin
00 Yorumla
1 yılyo neden sorunlu olsun. hayat devam ediyor. evlenmeden de
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı. Ortada bir sorun var gibi gözüküyor olsa bile evlilikle düzelebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıldeğildir evlenmemek daha iyi bu devirde erkekler bozuldu
01 Yorumla- 1 yıl
Kızlar çok sağlam sanki 😂😂😂
Gizli Üye(36-45)1 yılBana taktik verir misiniz? Yaş 30 oldu daha o iş olmadı evlilik zatı imkansız deyin hele
00 Yorumlaİlgili yok bn 34 yaşımda evlendim bosaniyorum en güzeli bekarlik
112 Yorumla- 1 yıl
Dul kalmış :D
- 1 yıl
Yaşlanmış :D
- 1 yıl
@Ricthe3 buda yaşlı yediremiyo kendine teyze olmuşlar hala genciz diyorlar
- 1 yıl
@Ricthe3 tam teyze
- 1 yıl
@Ricthe3 tansiyon düştü müüüü :D
Hayır, kendimden biliyorum. Kalbi kırılmış, hırpalanmış insanlarız biz. Doğruya denk gelmemiz çok zor.
00 YorumlaHayır bence ne alaka? Erkek evlenmeyince soru yok kadın evlenmeyince hemen anlam yüklüyorsunuz saçma sapan
00 Yorumla
1 yılTabii ki hayır. Evlenmek gibi evlenmemek de bir tercihtir. Evlenememişse bu onu sorunlu yapmaz, daha nasibi gelmemiş demektir.
01 Yorumlabazıları sorunlu oluyor hala 18lik kız kafasında naz caz yapanlar var hala
04 Yorumla- 1 yıl
Aynen onları kastediyoeu.
- 1 yıl
Seks :D
1 yılAlakası yok teyzem 37 yaşında evlendi ve gayet mutlu çocuğu var eşi de çok iyi
06 Yorumla- 1 yıl
Teyzen bakiremiydi?
- 1 yıl
Namus kavramı bizde önemli
- 1 yıl
Ve evlenmeden o işi yapacaklarına ölürler daha iyi öyle bir genleri var
- 1 yıl
Hiç belli olmaz 37 yaşına kadar tutamaz kendini
- 1 yıl
Sen değilsin galiba
- 1 yıl
Genelde imanın küvetli ise yapmazsın teyzem öyle biri idi