Ailemle aram bozuk, bana şiddet uyguladıkları oldu. Çocukluğumdan beri bu durum aynı, ben artık bunu kendime yediremiyorum. Bir konuştuğum var, ailem çok kısıtlı, her şeye bir kısıtlama koyuyor ve bu konuştuğumu da biliyorlar. Buna rağmen "Konuşmayacaksın onunla, görüşmeyeceksin, onun yanına gidersen olacakları sen düşün" gibi şeyler diyorlar. Ben karşı çıkıp sesimi yükselttim, bu durumda babam boğazımı sıktı, bana saldırmaya kalktı ve sonrasında annem evin anahtarını bana vermedi. Eşyalarım vardı evde, ben eve gitmek istediğim için peşimden geldi, eşyamı aldım, "Bana göster" falan dedi, "Ne o" diye falan filan. Her neyse, tam kapıdan çıkacaktım, göstermedim diye koluma vurdu, morardı kolum, ondan da şiddet gördüm. Her neyse, ben 17 yaşındayken çocuk ergen ruh sağlığı hastalıklarına gittim sırf sinir oluyorum diyeydi, sinir olmam da bence normal bu ailede. Ben 18 yaşındayım, sevgilimin yanına gideceğim, yani haberleri falan olmadan. Bizim bir hayalimiz var, sevgilim beni asla zorla "Gidelim, götüreyim seni" falan demiyor, benim kendi isteğim. Ben dayanamıyorum artık, ailem polise gitse bu olay yüzünden asılsız şikayette falan bulunsa bir şey olur mu, hani işte kaçırdı falan deseler. Aklıma her şey geliyor, hiçbir korkum yok ama polise gitseler ne olur, ben ailemden şikayet olmayı bile düşündüm, dışarıya çıkmama bile izin yok, sizce ne yapmalıyım
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar