Darp raporu aldırtır annene işlem başlatılır. Koruma kararı çıkar sana. 18 altıysan çocuk esirgeme, üstüysen evleri ayırtırlar
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama vücudumda yara izi yok bak şöyle terlikle vurmaya çalışıyor kolundan tutuyorum. Oklavayla vurmaya çalışıyor kapıyı kapatıyorum üstüme, kardeşim falan engel oluyor. Bugün evdeki bütün oklavalari gittim çöpe attım. 22 yaşındayım
darp raporu almaya götürürler o raporla annenden şikayetci olursun devlet ona ceza verir
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama vücudumda yara izi yok bak şöyle terlikle vurmaya çalışıyor kolundan tutuyorum. Oklavayla vurmaya çalışıyor kapıyı kapatıyorum üstüme, kardeşim falan engel oluyor. Bugün evdeki bütün oklavalari gittim çöpe attım.
Ama vücudumda yara izi yok bak şöyle terlikle vurmaya çalışıyor kolundan tutuyorum. Oklavayla vurmaya çalışıyor kapıyı kapatıyorum üstüme, kardeşim falan engel oluyor. Bugün evdeki bütün oklavalari gittim çöpe attım.
vücudumda yara izi yok bak şöyle terlikle vurmaya çalışıyor kolundan tutuyorum. Oklavayla vurmaya çalışıyor kapıyı kapatıyorum üstüme, kardeşim falan engel oluyor. Bugün evdeki bütün oklavalari gittim çöpe attım. Küfür hakaret beddua ediyor felç kal inşallah diye çok ufak şeylerden kavga çıkarıyo
birlikte konuşun birlikte hareket edin. artık bu devirde bu yaştaki bir insanı dövmenin onur kırıcı gurur kırıcı olduğunu söyleyin. döverek sizi değiştiremeyeceğini söyleyin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Darp raporu aldırtır annene işlem başlatılır. Koruma kararı çıkar sana. 18 altıysan çocuk esirgeme, üstüysen evleri ayırtırlar
Ama vücudumda yara izi yok bak şöyle terlikle vurmaya çalışıyor kolundan tutuyorum. Oklavayla vurmaya çalışıyor kapıyı kapatıyorum üstüme, kardeşim falan engel oluyor. Bugün evdeki bütün oklavalari gittim çöpe attım. 22 yaşındayım
Suç aletlerini de ister polis senden. Her türlü o rapor şart iz olsun olmasın
Çöpe attım
Karakola ya da savcılığa gidip şikayet için ifadeni ver onlar yönlendirir
Teşekkürler
Eğer abartı seviyedeyse normal bi anne dayağı değilse gidebilirsin bu önemli bi sorun
terlikle vurmaya çalışıyor kolundan tutuyorum. Oklavayla vurmaya çalışıyor kapıyı kapatıyorum üstüme, kardeşim falan engel oluyor. Bugün evdeki bütün oklavalari gittim çöpe attım.
Engel olduğum için vücudumda yara izi yok
abartması yanlış baban engel olmuyor mu
Babam işte oluyor
darp raporu almaya götürürler o raporla annenden şikayetci olursun devlet ona ceza verir
sen ona vur
Çözüm değil hergun aynı sey
gittiği yere kadar sonra üniversite bahanesiyle falan başka şehre gidersin okumaya
Bu psikolojiyle ders çalışamam ki hep aklımda o var psikolojim bozulcak 😢
Tutamak tutup mahkemeye sevk edilirsiniz
nasıl bir şiddet
vücudumda yara izi yok bak şöyle terlikle vurmaya çalışıyor kolundan tutuyorum. Oklavayla vurmaya çalışıyor kapıyı kapatıyorum üstüme, kardeşim falan engel oluyor. Bugün evdeki bütün oklavalari gittim çöpe attım. Küfür hakaret beddua ediyor felç kal inşallah diye çok ufak şeylerden kavga çıkarıyo
babanla konuştun mu hiç? psikoloğa götürmeyi deneyin
Babama dün söyledim sadece küfür ettiğini söyledim annemle konuştu babama da bağırdı babam işe gidince yine aynı şeyler tehdit şiddet
Allah yardımcın olsun. başka kardeşlerin var mı? sanırım en büyük kız sensin.
anneler ilk kız çocuğuyla çatışma yaşar. babalar da ilk erkek çocukla
İkizim var sadece
ikizin erkek sanırım?
Kız z
ona karşı nasıl? neden birlikte hareket etmiyorsunuz
Aynı. Napalim mesela
birlikte konuşun birlikte hareket edin. artık bu devirde bu yaştaki bir insanı dövmenin onur kırıcı gurur kırıcı olduğunu söyleyin. döverek sizi değiştiremeyeceğini söyleyin
Yas kac?
22..
İfadeni alır ve dava açılır annene. O sürede de koruma altına alınırsın
Farketmez ifaden yeterli olur
Peki ben nerde kalırım eve gonderirler mi
Eve göndermezler yurda alırlar
Psikolojim bozulcak 😢 bıktım
Zor bir durum tahmin edebiliyorum