Arkadaşlar lütfen yardımcı olun psikolojim hiç yerinde değil artık nefret etmeye başlıyorum artık herkesten. 21 yaşındayım ve çocukluğumdan beri ailemin özellikle de babamın narsist, baskıcı huylarıyla başa çıkmaya çalışıyorum. Mezun oldum ama daha doğru dürüst bir iş bile bulamıyorum onların yüzünden. Ben Azerbaycanlıyım, okuduğum üniversite Bakü'de yani ailemden uzak bir şehirde zar zor ikna edip gittim oraya kadar, o da teyzemler orada yaşıyor diye izin verdiler yoksa hayatta izin vermezlerdi. Ne okul dönemimde bir yere gitmeme izin verdiler hadi okul dönemini anladım korkuyorlardır kendilerince korumaya çalışıyorlardır dedim. Ama üniversite yıllarım hep zehir oldu bana arkadaşlarım bir yere gidiyordu izin vermiyorlardı gitmeme olur da haber vermeden gidersem diye önlem için o günü durmadan arıyorlardı açmayınca da kıyamet kopuyordu. Şu an bile öyle, yaz tatillerinde eve dönmem için zorluyorlar ama ben kalıp kendimi geliştirmek istiyorum bizim kaldığımız şehirde gerçekten ne bir kurs ne bir şey hiçbir şey yok boş boş evde oturmak sadece. Yalnız dışarı çıkamıyorum, mahallenin içindeki markete bile yalnız gitmem yasak sadece ayda 1 kere falan dedemleri falan ziyarete gideriz onlarla o zaman çıkabiliyorum. O da akşam arabayla gidiyoruz arka koltukta oturuyorum ben camlar filmli, arabanın içinde telefon yakmam bile yasak, sebep telefonun ışığı yüzümüzü belli ediyormuş arkada birinin oturduğu anlaşılıyormuş. Gerçekten çok çaresizim. Kurtulmak için master kazandım dersler 15 Eylül'de başlıyor. Dil kursuna da yazıldım o da 1 Eylül başlıyor. Sırf üniversite 15 Eylül'de açılacak diye gitmeme izin vermiyorlar. Ekonomik açıdan özgür olup ayrı eve çıkayım desem hayatta izin vermezler, evleneyim desem o da ayrı dert. İnsan gibi iki sohbet edemiyorum hemen bağırmaya başlıyorlar dediğim her şeye bir itiraz ediyorlar. Güvensizlik hissini oluşturacak bir şey yaptım desem o da olmadı ya hep başım önümde dersime çalışan bir kız oldum. Bana ne iyi gelir şu anda ne olur yardım edin
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer