Babamdan kalan evi satışa çıkarıp mirastan vazgeçmekle doğru mu yaptım?

Babam vefat etti 7 sene oluyor, annem babam öldükten sonra boyuna bu evde gözün var dedi dedi durdu, konuştum ettim yine aynı düşüncedeydi, ben babam öldükten sonra hiç çalışmadım, o ölünce bir yanım tamamen eksildi, hiçbir şeyi gözüm görmüyordu hâlâ da atlatabilmiş değilim, babamın önceki evliliğinden 2 çocuğu da var, ben evliyim İzmir'de yaşıyorum, İstanbul'a geldim baba evime, kardeşimin ve annemin yanına, eşim tatile gidemiyor sürekli çalışıyor, her yaz geliyordum zaten ailemin yanına, şu an hâlâ buradayım, 3-4 sonra gideceğim zaten İzmir'e evime, neyse kardeşim yeter bu kadar kalk git zıpla hadi evine dedi bana, çok kızdım öfkelendim ve o an sildim ama asıl buna sebep olan annem, dediğim gibi babam öldüğünden beri sürekli evde gözün var dedi, kardeşim de bu yüzden yaptı en son, sonunda, ben de evi satışa çıkartıp 5 kuruş dahi almayacağım, Allah korusun ben boşansam aile evim diye bir şeyim yok bu saatten sonra, zaten satışa çıkartmak istemem, annemi üzdü çok, sizce ben doğru olanı mı yaptım, 1000 kere uyardım hep sabrettim ama :(((

Güncellemeler
6 gü
Sorunun başlığına bak ya ben yazmadım onu site otomatik oluşturmuş, benim demek istemem evi satışa çıkarmak istemekle doğrumu yaptım bosansam etsem aile evim diye birsey olmayacak yaşananlardan sonra zaten?
Babamdan kalan evi satışa çıkarıp mirastan vazgeçmekle doğru mu yaptım?