ne kadar süresi var? bilgi verir misiniz?
26'sında yani dün öldü. onunla görüşmüyorduk bizi çok üzmüştü
26'sında yani dün öldü. onunla görüşmüyorduk bizi çok üzmüştü
Geç cevap verdiğim için çok özür dilerim Çok üzgünüm sizi çok kırmış belli ki seni çok iyi anlıyorum evet reddi miras yapman gerekiyor ben de yapacağım çünkü benim de babamın yaklaşık 1 milyon tl gibi bir borcu var ben de en kısa zamanda reddi miras yapmam lazım benim babam da beni çok üzüyor sorumsuz bir babam var
Cevap
9Cevap
Olum belgesini al.. git mahkemeye basvur.. reddi miras yaparsan borclari reddettigin gibi ondan gelecek miras hakkinida reddedersin unutma ;))
zaten. mahkeme felan yoj gidip dilekce dokduruyorsun karar cikiyor bir kac gunde
mirası yok ondan bir şey istemiyorum zaten. verasetname ve reddi miras hemen mi yapalım?
Hemen yap benim bildigim 30 gun icinde yapman gerekiyor en azindan ben oyle yapyim;)
tamam cok sağ ol. araştırayım hemen
Mahkemeye git hwrc yatir basvur sadece dilekce dolduruyorsun kolay bir islem zaten basvurunu aliyorlar sonrasi sana bilgi geliyor reddi miras olmustur diye bu kadar
nüfustan düşmesini beklemeli miyim? ?
Nufustan dustu bile.. oldugu an heryere otomatik gidiyor.. beni cenazede teb bankasi aradi basiniz sagolsun diye ;))
babamin borcunun oldugu banka
Yasal mirasçılar için miras reddi süresi miras bırakanın ölümünü öğrendikleri tarihten itibaren 3 aydır. Mirasın üç ay içinde reddolunmasına ilişkin bu süre hak düşürücü bir süredir.
Boşver herkes ölecek. Kendi hayatına bak. Eğer yüklü miktarda borcu varsa zaten hacizden sana bir şey düşmez.
Basın saolsun senin için üzüldüm. konular hakkında bilgim yok ne yazikki
Reddimiras davası açman lazım. Avukatla konuşup fikir alman daha mantıklı. Bu arada başın sağolsun.
verasetname ve reddi miras hemen mi yapalım?
Hemen yapmanda fayda var diye biliyorum. Dediğim gibi avukatla görüş kesin ve net bilgi verirler sana
nüfustan düşmesini beklemeli miyim?
O kadar bilgim yok
Başın sağolsun işi bilen bir avukata danışman da fayda var.
3 aylık bir süresi var diye biliyorum.
verasetname ve reddi miras 2 sini de yaparım tamam.
nüfustan düşmesini beklemeli miyim?
Ne rahat insanlarsınız la..
Evet reddimiras yapman lazım diye biliyorum
verasatname şart mı peki? 3 ay içinde mi yapcaz ikisini de?
Başın sağ olsun işin prosüdürüne vakıf değilim
Başın sağolsun
Hemen yap
tamam hemen yapayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?