Babamın evine geldim kız kardeşimin yüzü yerden kalkmıyor?

Bu durum normal mi diye size de bir sormak istedim. 3 tane çocuğum var. Annemlere 2-3 saat uzaklıkta bir şehirde oturuyorum. Çok sık gelip gitmem seni de iki ya da 3 defa gidip gelirim. Kız kardeşim 33 yaşında. Eve her geldiğimiz zaman suratı yerden kalkmıyor. Yani ne olur yeğenlerine baksa? Bugün bir tarhana çorbası istedim onu bile yapmamış. Onu da annem evde yok diye ondan istedim. Yoksa annem yapar zaten. Sadece 33 yaşında, hâlâ evlenmiyor. Kocam ona bir sürü talip buldu. Hiçbirini beğenmedi ve bunun için kavga çıkardı. Bir sürü kişi, yani hani hiç mi birini beğenmedin. İşte ben size mi kaldım, istesem kendim bulurum vesaire diyor. Evlenmeyecekmiş. Ama babamın parasını yemeye devam ediyor. Babam onu aldı her şeyden, bana da almak zorunda değil mi? Mesela kardeşime telefon almış. Aslında bir hafta kalacaktım ama bir ay kalmaya karar verdim. Bu bana biraz ayrımcılık gibi geliyor. Bana da aynı bütçede bir hediye alabilirdi sonuçta. Geldiğim zaman ne bir yemek hazırlar ne bir kahvaltı hazırlar ne bir bulaşık yıkar ne evi temizler hiçbir şey yapmaz öyle oturur. Böyle kardeş olur mu, haksız mıyım üzülmekte?

Babamın evine geldim kız kardeşimin yüzü yerden kalkmıyor?