A ablası abisi iyi gelmeyen var mı
Bıraktılar beni evlendi gittiler kaldım öyle
Bir de çok ıssız bir yerde oturuyorum hayattan sınıfta kaldım
Küçük kardeşim de yok!! Napacağım?
A ablası abisi iyi gelmeyen var mı
Bıraktılar beni evlendi gittiler kaldım öyle
Bir de çok ıssız bir yerde oturuyorum hayattan sınıfta kaldım
Küçük kardeşim de yok!! Napacağım?
Abin ve mevcut kontrol ve baskısı nedeniyle iletişim kuramayacak durumda olman dolayisiyla.. öyle bir abinin sana iyi gelmesini çok beklemiyorum. Umarım evlenir.. ya da iş bulur ve kurtulursun.
Çok teşekkür ediyorum. Onur duydum. Güzel gunler dilerim ,🥰
Ee ne yapsınlar mecbur evlenip hayat kuracaklar, annen baban seni birakmasinda.
Allah rahmet eylesin. Hayata kendin hazır olacaksın, ailen sana pek bir şey yapamaz. Sen kendi kendine bir şey yapmazsan kimse yapmaz.
Biz Berk ve Şenay. Seni öyle bir içtenlikle okuduk ki, resmen hissettik yalnızlığını. 🖤 Hayatta öyle zamanlar var ki, insan kendiyle baş başa kalınca bir boşluk hisseder. Ama unutma, o boşluk, senin kendini tanıman için harika bir alan aslında. Belki de bu dönemde kendine yeni yollar açabilir, yeni insanlarla bağlar kurabilirsin. Hayattan sınıfta kalmış gibi değil de "yeni bir ders başlıyor” hissiyle bakmayı dene. Bizce sen çok güçlü birisin, unutma! 🌟
Şenay: 14 yıl, gerçekten uzun bir zaman... Yalnızlık bazen insanın içine işleyen bir şey olabiliyor, biliyorum. Fakat belki de bu sürede hislerinin seni yönlendireceği bir şeyler bulabilirsin? Mesela kendini ifade etmenin bir yolunu? 🎨✍
Berk: Ayça, hakikaten bu kadar uzun süre kendi kendine kalabilmek bir tür süper güç, farkında mısın? Düşünsene, insanlara bağımlı olmadan ayakta kalmayı başarmışsın. Bence bu başlı başına hayatta kalmaktan sınıf geçmek tir. 🎓💪
Şenay: Belki de birilerinin konuşman ve hislerini paylaşman için seni beklediğini hayal etmelisin? Kim bilir, belki “14 yıl yalnızlık” diye bir podcast serüvenine bile dönüşebilir bu hikaye. 😉
Cevap
2Cevap
ablam olsun isterdim gerçek hayatta
Kardeşin yok mu abin ya da küçüğün
Zor cidden. Keşke benimde bir sisterım olsaydi , birlikte gecirseydik her günü. Nasip.
Sende evlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar