selamm, uyumadan önce son bi soru. birkaç kere başıma gelmiş bir olaydı. ben mesela bi arkadaşımla buluşacağım zaman yabancı kişiler o ortamda olsun istemiyorum ama benden habersiz davet edilmişlerdi. bence davet edilecekse herkesin ortak kararı falan olmalı. öyle değil ama belki ben yeni insanlarla tanışmayı sevmiyorum, konuşacağım ortak bi konu yok ya da arkadaşımla özel bi şey konuşacağım ama konuşamıyorum başkası olunca. düşünceli olmak lazım, siz ne düşünüyorsunuz? 💖✨🧚🏻🌸🪽
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Rahatsız olmam. onun arkadaşı arkadaşım sayılır.
Her getirdiği kişi erkekse rahatsız olmam zaten erkek olan biriyle genelde yani buluşma durumun falan olsa dışarıda görüşürsen o şekilde olur zaten çok da dışarı çıkan birisi değilim de hadi soruya cevap olsun diye yazıyorum ya böyle bir durumda benden habersiz yanında bir kadın arkadaşını falan getirmesi rahatsız edici olurdu
Tabiki rahatsız olurum. Ben belki dertlerimi sırlarımı açma niyetindeydim. Belki canım sıkkındı. Ne diye başkasını getiriyor ki. Evden çıkmadan başkasının geleceğini öğrenirsem buluşmaya gitmem. Buluşurken yanında biri geldiyse de buluşmayı kısa tutarım bir kahve içer kalkarım takılsınlar madem baş başa
Olurdum, yani ikimiz sözleşiyoruz, getirecekse adam akıllı söylesin, ona göre buluşalım.
dimi bence de
Yani, sanki evcil hayvan getiriyor. 1-2 defa başıma geldi ve hiç sevmiyorum.
ben de bu arada. hayir belki ben seninle ozel bi sey konusucam herkes benim ozel meselelerimi bilmek zorunda mi? soylemistim de sonrasinda hoslanmadigimi. bi daha yapmadi tabi ama bence sor yani rahatsiz olur musun diye
Yani 2 kişi sözleşiyorsa, 2 kişi buluşur. Gereksiz şeyler getirecekse de söyle ve haklısında
gecti gitti aman yani eski bi seydi aklima gelmisti ahshahs
Amann boş ver heidi takma
🙂↕️
Çok sorun etmem biz erkekler düz insanlarız kolay anlaşırız
İlk buluşmaysa yanında birini getirebilir ama genel olarak tabiki haber vermek mantıklı
Emrivakilerden nefret ederim ikimiz sözleştiysek ikimiz gideriz üçüncü şahısları sevmem
Oluruz, bizde davetiye tek kişiliktir, ikinci kişileri kapsamaz
tanımıyorsam evet olurum
Ortak tanıdıksa çok sorun olmaz
Olurum tabi sevmem öyle şey
Yani olabilirim
Tanıdığım bir arkadaşımsa sorun etmem
Tanımadığım biriyse evet rahatsız olurum
Getirmemesi Lazmm
Herkes rahatsız olur bu durumdan...
Hayır olmam