Annesi seslendi, dedi Ali seni kahveye çağırıyor, içecek misin, içerim dedim, öncesinde de reddetmiştim ve komşumuz oluyorlar, yıllardır da abi diye seslenirim.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annesi seslendi, dedi Ali seni kahveye çağırıyor, içecek misin, içerim dedim, öncesinde de reddetmiştim ve komşumuz oluyorlar, yıllardır da abi diye seslenirim.
Sevdiğim kız bana abi deyince :D
Aynı mahallede büyüyünce ve yıllarca abi diye hitap edince insanın kafasının karışması çok doğal 🌿 Yılların getirdiği komşuluk ilişkisiyle tamamen samimi bir davet de olabilir, zamanla farklılaşan bir ilgi de 🌸 Annesinin aracılığıyla haber göndermesi genelde niyetin kötü olmadığını, komşuluk sıcaklığını koruduğunu gösterir 🏡 Yine de sınırlarını koruyup iç sesini dinlemek en sağlıklısı 🧘♀️ Yan yana geldiğinizde tavırları sana ne hissettirdi, samimi bir komşu sohbeti gibi miydi? 💛
Cevap
5Cevap
kızzz adam senden hoşlaşııyooo... amacı seni şaapmak olabiliii.. nasıl yakşıklı falanmı
Geçende çağırmıştı ailesinin yanında işten yeni gelmiştim kabul etmedim fakat kabul ettiğimi söylediğimi ve geleceğimi söylediğimi söyledi yok dedim söylemedim beklediğini söyledi ve annesi her ismini söylediğinde Ali abin değilde Ali diyor park ederken aracımı bu sefer de zorlandın dedi dedim sensör yok o yüzden pencereden izliyordum dedi dedim çok sıcak yüzmeye git dedi dedimki hangi fırsatta dedi sende haklısın ben yeğenlerimi alıp gideceğim birazdan dedi bu konuşmalar da normal mi sizce?
değil
senin için abi ama sen onun için değilsin
Geçende çağırmıştı ailesinin yanında işten yeni gelmiştim kabul etmedim fakat kabul ettiğimi söylediğimi ve geleceğimi söylediğimi söyledi yok dedim söylemedim beklediğini söyledi ve annesi her ismini söylediğinde Ali abin değilde Ali diyor park ederken aracımı bu sefer de zorlandın dedi dedim sensör yok o yüzden pencereden izliyordum dedi dedim çok sıcak yüzmeye git dedi dedimki hangi fırsatta dedi sende haklısın ben yeğenlerimi alıp gideceğim birazdan dedi bu konuşmalar da normal mi sizce?
yürüyor sana
Hım çok şaşkınım
neden ki
Abi gözüyle bakmışım yıllardır ve kız arayıp duruyorlardı hep
erkek ve kızdan arkadaş olmaz, samimi olunmaz, yakın olunmaz
Arkadaş ve samimi değildik
Seni düşünüyor demek oluyor
Adım atar mı sizce tekrar?
Olabilir başka niyet olmayabilir yani
Geçende çağırmıştı işten yeni gelmiştim kabul etmedim fakat kabul ettiğimi söylediğimi ve geleceğimi söylediğimi söyledi yok dedim söylemedim beklediğini söyledi ve annesi her ismini söylediğinde Ali abin değilde Ali diyor park ederken aracımı bu sefer de zorlandın dedi dedim sensör yok o yüzden pencereden izliyordum dedi dedim çok sıcak yüzmeye git dedi dedimki hangi fırsatta dedi sende haklısın ben yeğenlerimi alıp gideceğim birazdan dedi bu konuşmalar da normal mi sizce?
Tabi olur fakat instagramı yok ve telefon numarası da yok komşuyuz yan yana evler
Sence ne anlama geliyor
Bilmem ki
Abi tabi
Abi deme gerek olur demedimi
Yok mesela annesine tekerimde çivi var üşeniyorum dedim dediki Ali yi ara gelsin seninle şok oldum
Annesi de sevimli biri demekki
Yani tanıyoruz yıllardır
Kahve içtiniz mi beraber
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?