Dün aradı. Ortak arkadaşımızdı ama onunla yıllardır çok yakın arkadaş. Benim sayılı görüştüğüm çocukluktan bi arkadaşım. Neden çağırıyor beni anlamıyorum onu mu getirecek yanında sizce… oda ayrılmış kadından benimde hayatımdan birisi yok.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
iki ayrılmış kişi buluşacak sonra vuruşacaksınız bam bam bam off heycanlı heycanlı ezikle büzüğün ateşli ama yeteneksiz s kişimesi olacak... o mal erken boşalır tadı damağında kalabilir ama unutma...
Soruyu anlamadın sanırım
soruyu anladım ayrıldğın çocuğun yakın arkadaşı boşta kalmış ve seninle buluşmak istiyor. bence onu falan getirmeyecek kendini getirecek sana ve tedaviye çalışacak hem kendini hemde seni. ama dediğim gibi ezikle büzüğün aşkından çok da bir şey beklememek lazım. ben olsam senin yerinde bu karaktersiz tiple olmaz yeni başka bir adam bakardım...
İş ortakları ayrıca çocukluk arkadaşları ikisi birbiriyle… yapamaz diye düşünüyorum böyle bişey
yapar gidersen görürsün ya da sor de nieye çağırıyorsun barıştırmak içinse boşa uğraşma gelmem gelirsemde olay yaparım de. o zaman sana kusar kendimi gelecek yoksa onu mu getirecek...
Bakayım halletcem artık bir şekilde..
Çok yakın arkadaslarsa seninle ilgklibir cok şeyi biliyordur
Neden yapıyorlar bunu.. aklımla oynuyorlar resmen. Keşke onu getirse barıştırsa bizi diyorum. Amacı ne sizce
Önceki ile cinsellik oldu mu
Tabi ki çok aşıktım düzenli cinsel hayatımız vardı
Niyet belli. Sana yavsiyor en basit tabirle. Dikkat et
Ama seviyordu sevgili olduğum kişi beni yapamaz diye düşünüyorum
Siz ayrildiniz. En yakin arkadaşı sana yazıyor. Senin daha önce yaşadığın seyler var. Bu arkadaş da ayni yoldan gitmek derdinde. Niyeti seni kendine bağlayıp sonra yatağa atmak. Isi bitti mi de herkes yoluna. Üzülmek istiyor musun?
O slak benim çocukluk arkadaşım ama sürekli görüştüğüm birisi değil. Kendisi sevdiğim kişiyle tanıştırdığı gece sana arkadaş gözüyle bakmıyorum ben demişyi ama ben arkadaşıyla olmuştum. Bunuda sevdiğime hiç bi zaman diyemedim. Ama kahveye çağıran kişi gece hayatı yaşayan sürekli gönül eğlendiren birisi. Bilmiyorum niye yapıyor
Gitme bence bi yere niye çağırdığını sen de biliyorsun.
Dışarda buluşucaz be ben kız arkadaşlarımla o erkeklerle gelxek
Ya da artık tek bir ilişkiyle devam edecrk yani senle
Seni aldattiysa arkadasinla bulus belki onunla beraberken seni seviyordur arkadasinla beraber oldugun icin sana acilmamistir
Niye ayarladı o zaman yapmasaydı o yaptı bizi
Bazen erkekler canım oluyor is isten gectikten sonra akillari basina geliyor
Zaten onu benimle tanıştırdığı gece alkollüyken sana arkadaş gözüyle bakmıyorum demişti. Ben gittim o arkadaşıyla oldum ama hiç bi zaman diyemedim
Adam sana acikca söylemis senden hoslandini ozaman yanlis erkegi secmisin simdi bari ona sans ver
Gece hayatı yaşayan hep karı kız erkeği o ne şans vercem ona
Cocuk degilsin demi öyle birinle beraber olmazsin bile bile
Sana birsey diyeyim mi
Olmam
Kac yasindasin sormasi ayip olmazsa
ilginç sen yine temkinli davran
Sence onu getirebilir mi
getirebilir tabi arkadaşıymış
Dua et bana 🙏
dualarım seninle ettim
Gitmemeni tavsiye ederim
Neden
Yanlış olduğunu düşünüyorum. Onun çevresinden uzak dur
Ama şöyle bişey var. Bizi tanıştıran zaten o insandı ortak arkadaşlarımız. Ben onun sayesinde tanışmadım ki onunla
Hmmm anladım. Farklı o zaman
Evet o yüzden bişey demeye hakkı yok ama araları bozuk sanırım takipten çıkmışlar sebebini bilmiyorum
Oha 🤣🤣
Evet birde hem çocukluk hem iş ortakları yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi 😂
Ortalık karışık sen uzak dur 😂😂😁
Birdaha karışsın kanka beni aldattı şerefsiz😂
Doğru🤣😂😂
story at bak 🤣😂😂
Hala seviyorum onu🥺
Başkasıyla öpüşüp koklaşanı sevme nefret bile etmeeee !!
moral verecek herhalde
Aman kalsın
bilmem artık boşa çağırmaz yanı kahve bahane
Onu getirecekse bahane olsun 🥲
inşallah öyle dır niyeti başka olmasinda
Yok sana yavsiyor o
Yapamaz bana..
Sen bunu böyle düşünüyorsun
Watpad okumayı bırakmalısın 🤔
Kanka olan şeyi söylüyorum kaçtır buluşalım diyor cocuk
Buluşma zorla değil ya. Kim bilir neler düşündü planladılar bilemezsin muhatap olma engelle gerekirse
Bir yandan çok gitmek istiyorum onu getirir diye. Ne bileyim ya çok özledim
Özlediysen kendin git görüş elin adamı ne alaka🤔 3. Kişiye ne düştüğü malum karıştırmayın
Kendim dayanamıyorum artık zaten cıkıcam karşısına son defa
Sırayla kullanıyorlar seni
Arkadasina postalamis :D
Ben o arkadaşıyla olsam dünyası yıkılır
Aldatani bağla onun önünde ol arkadaşıyla
Bi yolunu bulsam onu getirse barışsak hayatını skicem de onun o niye çağırıyor anlamıyorum
Neden sevişmiyorsun çağıran arkadaşı ile
Nolcak sonra
Senin eskisi kıskanacak
Gözünde orspudan farkım kalmayacak…
Sen ne yapmak istiyorsun peki çağıran kişiyle
Getirmezse bana onu zaten kız erkek karışık olcaz makara muhabbet döner evime dönerim. Onu getirirse yüz yüze konuşurum. Ama inşallah o gelir 🥺
Ben ona öyle kötülük edemem seviyorum
Bence arkadaşı ile seviş deliler gibi
Si*mek için
Olabilir
sana yazılacak
Hep gece hayatı yaşayan biri benim hayatım hakkında bilgi alamayan biri sırf o yüzden dikkatnı çekiyor olabilirim
valla sen daha iyi bilirsin kimin ne niyetli olduğunu. kimseye güven olmaz, bunu herkes bilir. çocukken yapardık, çağırırdık, yanımızda küslük yaşadığı , çıkar, aaa, falan. sanmam, öyle çocukça atraksiyonlar, onumu getirecek falan...
o kimse, kolay dialoğa girilebilir birisin arkadaşı olduğun için, bunu avsntajına kullanmayı deneyecek bence
ya da seni götürecek
Arkadaşı seviyordu beni yapamaz öyle bir şey. Tek gecelik bişey değildi düzenli bi ilişkimiz vardı yani yapamaz bence