Çok çok yakın komşum, samimi arkadaşım memleketine gitti. Eşi evde tek. Daha önce eşimle onlara oturmaya girmişliğimiz var adamla tanışıyoruz. Dün tesadüfen asansörde karşılaştık. Müsait olunca gel kahve içelim dedi. Ben mi kötü kalpliyim yoksa bu hoş bir davet değil mi?
Cevabın nedir?
Kurtlar vadisinde Polat'ın Süleyman Çakır'a anlattı bir hikaye vardı o aklıma geldi.
Şehrin birinde çapkınlığıyla ünlü bir kayıkçı varmış..
adamın kayığına binen bütün kadınlar adamın cazibesine karşı koyamayıp onunla birlikte olurmuş..
adamın ünü kulaktan kulağa yayılmış..
ve sonunda bir şehir efsanesine dönüşmüş..
günlerden bir gün bu dedikoduları duyan : feminist ve kendine güveni çok fala olan , kadın..
" saçmalık bu " ..
" ben o kayığa biner, bindiğim gibi de inerim " demiş..
ve ertesi gün gidip o meşur kayığa binmiş..
adama hiç yüz vermeden başka bir tarafa bakmaya başlamış..
adamda kadınla hiç ilgilenmeden küreklere asılmış..
biraz sonra adam kendi kendine söylenmeye başlamış " derler, derler, deler..."
1, 3, 5 ...
kadın dayanamamış en sonunda:
" ne derler be adam " demiş..
kayıkcı kadına dönmüş, bıyıklarını burup hafiften sırıtarak.
" güzelim sen bu kayığa bindin ya, artık vermesende, verdi DERLER "
sen iyi niyetli olman bişeyi ifade etmiyor bence hiç o sularda gezinme127 Yorumla
Soran+1 yılHarika anlattınız çok doğru. Teşekkürler.
- +1 yıl
Üşenmeden tek tek bunu siz mi yazdiniz?
- +1 yıl
@Mysteriouslayd yazacaktım ama google amcada yazılısını bulmak hiçte zor olmadı. ama bulamasam yazardım üşenecek birşey yok sanırım
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
@Mysteriouslayd on defa yazdımmmm bana acil yazzzz
- +1 yıl
@Mysteriouslayd sana pn defa yazdım bana acil yaz ulaş. Acil. Ben fatih Ankaradann.
- +1 yıl
@Mysteriouslayd Nazli bana yazarmısın?
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. Bu sorunun cevabını zaten biliyorsun. Ama , sanıyorum, gerçekten gidip de ne olabileceğini görmek fikri içini kemiriyor. Bunu istemesen bile.
Ben de çocuarı alıp yazlığa gidicem. Eşim gelmek istemedi. Ben de saygı gösterdim. Araba da onda. Kafama göre takılcam dedi. Ben de keyfine bak dedim. Acaba, onun da aklından farklı bir şeyler geçiyor mudur? 😂22 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiyordur kadınlar öyle şeyler düşğnmez
+1 yılBirincisi bu masum bir teklif değil, olamaz. Madem seninle kahve içmeyi çok istiyor, eşi yanındayken çağırsaymış. Eşi gittiği gibi neden seni tek başına evine kahve içmeye çağırıyor? Ya da neden sana eşinle birlikte kahve içmeye gel demiyor da tek başına gelmeni istiyor? Bence kesinlikle bu teklifi kabul etme. Herşeyden önce eşin bunu duyarsa, masumane birşey olsa bile aranız fena bozulur. Yanlış anlaşılmayacak birşey değil çünkü bu.
30 Yorumla
+1 yılElin adamiyla evde ne isin var? Tabiki de hos bir davet degil esini cagirsin gel kahve icelm diye seni neden cagiriyor? Koskocaman bir evde bir erkek bir kadin kahve iciyo eee nasilsn iyim sen nasilsn 😂😂 soraaa? Bide esi memleketine gtmis esi evdeyken bu adam seni hic davet ediyormuydu tatlm?
26 Yorumla
Soran+1 yılHayır biz hergün eşiyle kahve içiyoruz.
- +1 yıl
Şu an eşi evde yok ama değil mi? Esi yokken cagirmasi cok garip degil mi 😏😏
Soran+1 yılevet ama kötü düşünmek istemiyorum. onlara güvenimi yitireceğim yoksa.
- +1 yıl
Onlara derken esinin sucu yok erkek milleti iste ne bekliyosn esi ole diye esinin sucu yokki acaba evde yalnzken esi duysa kocasinin seni kahveye davet ettigini ne der? Bnce kadindan değil ama adamdan uzak dur. Sonucta esi yok demekki akli baska seyde
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
121Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılOha sende olabilir mi dedin gadasi
18 Yorumla
Soran+1 yılHayır müsait olunca gel dedi bende güldüm bişey demedim
- +1 yıl
Ne gülüyor sun bence uzak dur sen
Soran+1 yılEe şaşırdım şok oldum ne diyeceğimi bilemedim
- +1 yıl
Gulumsemen bile yanlış haberin olsun akıllı ol kaç yaşında insan sin
Soran+1 yıl29 ..
- +1 yıl
Akillim yaşını sormadım senin aklı başında insansın anlamında kaç yaşında olduğunu ima ettim
Anladığım da şu oldu sen o kahve teklifini kabul edecek sin
Soran+1 yılÇok zekisin bu kadarı fazla bence
- +1 yıl
Senin kadar değilim ama akillim
Eğer iyi niyet olsaydı sizi kocanızla beraber davet ederdi.
Eğer siz de bazı şeylere karşı çıkan biri olsaydınız daveti ışık hızıyla reddederdiniz.
Körler sağırlar birbirini ağırlar durumu olmasın lütfen ve siz de bu kadar masum gibi gözükmeyin.
(Dost acı söyler)
:(12 Yorumla
Soran+1 yılSert tepki veremezdim bu sefer bana hırslanırdı. Bundan da korkarım evde tekim çünkü hergün.
+1 yılNiyeti ne olursa olsun Türk örf ve adetlerine ters hanımı yokken seni eve çağırması hoş karşılanabilir bir durum değil! Senin tek vericeğin cevap ne münasebet eşiniz yokken gelemem ama öbür türlü eşimle munasip bir zamanda tek gelmem hoş olmaz, demen. Böyle dediğin zaman bir daha kahve teklifinde bulunamaz.
31 Yorumla- +1 yıl
Eksileyen Amerikalı herhalde
+1 yılBen şahsen bir erkek olarak mahremime kolay kolay tanımadığım ya da sevgilim, eşim olmayan bir kadını kahve içmeye çağırmam. Senin soruna gelecek olursak bence masum bir teklif değil insanlara bu kadar kolay güvenme yinede niyetinin ne olduğunu Allah bilir.
20 Yorumla
+1 yılEvli olan birine eşi yokken gitmek dogrumu sence? Birinizden birinin kalbi fedat onu söylim 😂 gidersen sana karşı bir hamle yapabilir bunuda söylim😀 senin kalbin temizdir öyle düşünmezsin ama adamın aklı baska seydedir oda bunu düşüncek bu evime geliyorsa muhakkak istiyordur canı diye 😝
110 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
Otur oturdugun yerde ben evli degilim evli olsam samimi dostlarım olsa bile o teklifi yapmam yani şimdi senin içini dışını bilmiyorum belkide çok iyi birisin hiç birşeye hayır diyemiyorsundur kalbinden kötü bişey geçmiyordur öyle algılamıyorsundur ama bu senin için geçerli çünkü sen kendini biliyorsun kendine güveniyorsun peki davet eden kişiyi ne kadar içini bilirsin o öyle biri degil dersin bir gitmişsin sana yaklaşmaya kalkar
Soran+1 yılYok gitmeyeceğim ama arkadaşıma söylemeli miyim. Adam bana dert saldı gitti of off
- +1 yıl
Onun eşinemi söylemelisin?
Soran+1 yılSence söylemeli miyim? Çok yakınız kadınla yaa naapıcam ben
- +1 yıl
Yok hyr söyleme bu sefer tartışırlar o adamla orda yüz yüze bakıyorsun bir gün karşına çıkar mal mal kalırsın
Soran+1 yılOff..
- +1 yıl
Benimde bir bayan arkadasım var senin anlattıgın gibi aynı onun basınada geldi evine gitmiş taciz etmiş arkadası sonra kaçmış evden arkadasına söylemedi hala sır tutuyor
Soran+1 yılAma o da arkadaşına ihanet.. biz kadınların işi gerçekten zor..
- +1 yıl
İhanet mihanet sır tutcan canım aynı şey gibi düşün değneğin iki tarafıda b*k ne tarafından tutarsan tut eline degecektir ihanet falan olmaz korkma :))
+1 yılBen de sözlüyüm iş için bir yere başvurdum patron sapık çıktı numaramı vermiştim ama adam a üstüne basa basa dedim ben sözlüyüm diye sonra beni böyle çay içmeye davet etti sözlüm le gelsem olur mu dedim adam dedi ben senle beraber içmek istiyorum dedim bu saçmalık değil mi adam sustu emin ol o seni davet eden de masum değil
12 Yorumla
Soran+1 yılpislikler yaaaa
- +1 yıl
Patron lara da güven yok artık bir de sözlüyüm diyorum ama senle içmek istiyorum diyor sende inanma o konuşma sakın
+1 yılBu sendeki nasıl bir kafa? Bunun masumluğu mu olur? Kimsin merak ettim. Bu saflığı başkasına bulaştırma.
16 Yorumla
Soran+1 yılSadece öyle olmamasını diliyorum. Çünkü eşini çok seviyorum ve aramız çok iyi.
- +1 yıl
Sen kötü kalpli değilsin. Doğru olan şey gitmemektir. Sadece eşler varken kahve içebilirsiniz. Diğer türlü hoş değil. Etik değil.
Soran+1 yılCevap vermeyi düşünmüyorum böyle unutulup gider mi acaba
- +1 yıl
Cevap verme zaten. Ama o kişiye karşı kesinlikle dikkatli ol. Uzak durmalısın.
Soran+1 yılHaklısın iğreti geldi zaten
- +1 yıl
Bundan sonra çok temkinli olun. Niyeti belli etmiş çünkü.
+1 yılYani o adamın sana genel tutumlarını sen iyi bilirsin ama pek normal bir durum değil tabi eğer kötü amaçlıysa daha önce de bişeyler çaktırmıştor
17 Yorumla
Soran+1 yılçok fazla da sohbetimiz yok
- +1 yıl
O zaman işkillen bence
- +1 yıl
Arkadaşınla aralark bozuk mu onu bilşyo musun çok çok yakınım demiş
Soran+1 yılYani geçmişte aldatma olmuş ama şu an iyiymiş
- +1 yıl
O zaman bunu arkadaşına söyle
Soran+1 yılÖyle mi dersin..
- +1 yıl
Evet bunu onun da bilmesine gerek var hani sana inanmazsa suç sana kalırsa diye sordum ama hem aldatmış hem arkadaşınmış bu davetini söyle ona ama şüphelendim deme kahveye çağırdı da gitmedim de lafın arasında o zaten kendi işkillenir
+1 yılSen kotü anlamışsın 😂😂 öyle olsa sana duruşu bakışı falan bir değişik davranırdı önceden anladığım kadarıyla öyle bir durum yok
12 Yorumla
Soran+1 yılpek sohbetimiz yok
- +1 yıl
Tamam da bakışı duruşu falan nasıl size göre ve pek sohbetiniz yoksa eşinizle gitmekte fayda var malum bu devir belli olmuyor 😊
+1 yılkesınlıkle devlete basvurup zeka yardımı almalısın.. ya da sen oyle enteresan bı ıyınıyetlısınkı ucacaksın!
111 Yorumla
Soran+1 yılben sadece yanlış düşünmek istemiyorum. yoksa o aileye olan güvenim bitecek.
- +1 yıl
O zaman sağlamasını yapın.. ve eşini arayın deyinki eşin kahveye çağırıyor yanına ne ister..
Soran+1 yılAraları bozulursa benim yüzümden offf. Bu ne ya nereye baksam sıkıntı.
- +1 yıl
İşin tuhaf olan kısmı aslında onun çağırması değil.. sizin gitme isteğiniz!!
Soran+1 yılGitmek istediğimi nerden çıkardınız?
- +1 yıl
Sorun suradakilere😇
Soran+1 yılBen yalnızca içimi rahatlatmak istiyorum. Çünkü sevdiğim bir aileydi.
- +1 yıl
Ailenin erkeği karısına ihanet eden bı ahlaksız! Bunlarımi seviyorsunuz🤔
Soran+1 yılİyi anlaşıyoruz eşiyle çocuklarını da çok seviyorum. Kocasıyla vakit geçirmediğimden yorum yapamam.
- +1 yıl
Erkekle selamlaşmayin bile bundan sonra..
Soran+1 yılKesinlikle öyle yapıcam
+1 yılKarısı evde yok p. ezevenk bok yemeğe mi cagiriyornus bu kadar salak olmayın
sende evlisin o da ne isin var yav12 Yorumla
Soran+1 yılGitmedim zaten farkındaysan.
- +1 yıl
Heh. Iyi yapmışsın erkeklerin niyeti iyi olamaz onların nefsi pistir
+1 yılYani onun eşi yok senin eşin yok seni eve yalnız kahve içmeye çağrıyo sence masum mu?
21 Yorumla
Soran+1 yılbence değil ama dedim acaba benim içim mi fesat
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer şey ortada Adam Evde senin ile ne yapacak, Demekki yakınlık gösterdin eşi yokken kahve içeceksiniz sonrada başka şeyler.
Böyle komşular bana isabet etmiyor.23 Yorumla
Soran+1 yılTabi canım suç hep kadınlarda ben kuyruk salladım. Düşünceniz batsın
Cevap sahibi+1 yılSende demedim, Ben rastgele birine davet edemem, ama kadın da samimiyetlik var ise o zaman derim. Düşüncemde ne var ki. Evde kimse yokken bir kadın geliyorsa ne diyeyeyim.
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence sakıncalı.. Masum gibi duruyor teklif ama niyetini bilemezsin. Eşinle git gideceksen.
12 Yorumla
Soran+1 yılGitmeyeceğim sadece düşüncesini anlamak istiyorum
+1 yılbunu sorabiliyorsan sende potansiyel var bence hiç kasma direkt ver..
12 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama
- +1 yıl
hiç saçmalamıyorum gel bunu tartışalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tür bir davet türkiye de mahsum olamaz.
bir amerika , canada , norveç , isveç falan olsa tamam derim. Ama Türkiye de normal değil. Çünkü burası Türkiye.13 Yorumla
Soran+1 yılDimi bana da garip geldi
Cevap sahibi+1 yılBoşver abla otur evinde kahveni , kendin iç. Böyle maceralara gerek yok bence. Ülkemiz malum hali. Her gün ayrı bir trajedik olay.
Soran+1 yılAynen yaa korkuyorum ztn bende
+1 yılBiz bu kadar medeni olduk mu ya ?
Olduysak normal. Olmadıysak Arkadaşına üzüldüm..14 Yorumla
Soran+1 yılBen olamamışım demekki tereddüt ettiğime göre..
- +1 yıl
Aynısını eşinin yaptığını düşünsene abla :D
Soran+1 yılGebertirim. Ee ben arkadaşıma söyliyim mi söylemiyim mi naapsam :((
- +1 yıl
karışırsan sen kötü olursun. Ama karışmazsan arkadaşına ihanet etmiş olursun. Sen en iyisi söyleme...
Tabii ki de gitme yani yok ben çılgınlık yapacam diyorsan git tabii adrenalin yaşa
12 Yorumla
Soran+1 yılYok almiyim
Aslında niyetini gayet iyi anlamışsınız komsunuzun burada sorduğunuza gore. Yani icinize şüphe düşmese sormaz direk giderdiniz bir akşam.
30 Yorumla
+1 yılBunun kötü kalple ilgisi yok saçmalık bu Sakın gitme , hiçbişiy olmasa sadece duyulsa arkadaşınla aran açılır
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBişe olmaz. Madem masum düşünceli diyorsun durduk yere sana saldıracak değil ama Türk toplumu örf ve adetine göre bir evli insan yanında bir erkek olmadan böyle bir durum yanlış onuda hatırlatalım
10 Yorumla Bunun bir tık ilerisi swinger partisi olabilir. Dikkatli olmak lazım uzak dur
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılMasum olsun olmasın eşin olmadığı bir eve gitmek pekte uygun olmaz bu bayan ve erkek içinde geçerlidir.
20 Yorumla Saçmalama ya ne işin var karısının olmadığı yerde. Kocana desen sana hic iyi demez. Bunun masumluğu mu olur bir sonraki sefere de gittim aklımızda oyle bir sey yoktu pişmanım diye yazarsın
20 Yorumla
+1 yıladam komşuluk ilikisini geliştirmek istiyor. git bir kahve iç sohbet et ne var bunda
234 Yorumla
Soran+1 yılYa adam sapık çıkarsa
- +1 yıl
Korkma bişey olmaz en kötü ihtimal bir günlük karısı yerine geçersin ne var bunda
Soran+1 yılsiz karınızı gönderin o halde.
- +1 yıl
evli değilim ki?
- +1 yıl
Ayrıca demekki sende bir potansiyel görmüş ki davet ediyor. normal birini niye davet etsin evine
Soran+1 yılAdamda suç yok ama bende potansiyel var. kafanız zehir gibi gerçekten.
- +1 yıl
Evli bir adam evli bir kadını neden evine davet etsin durup dururken, demekki sen arandaki mesafeyi iyi ayarlayamamışsın? yoksa adam böyle bir teklif yapamazde cesaret edemezdi?
Soran+1 yılSadece birkaç kez iyi akşamlar demiş birinden cesaret alıyorsa bu onun sapıklığı ve sizin iğrenç düşüncenizdir.
- +1 yıl
Hiç bir erkek bir kaç kez iyi akşamlar dediği birini eve davet edecek kadar cesaretli olmaz ayrıca evli bir kadınsın. Ayrıca sana o kahve teklifi yaptığında cevabın ne oldu? ters tepkimi verdin, bakarızmı dedin? başkalarına suç atacağına sen davranışlarına dikkat et bence
Soran+1 yılCevap vermedim yürüdüm gittim de senin sapıkları aklama uğraşın ne olacak peki? Kesin Akp lisindir sen şimdi 😂😂
- +1 yıl
Nerde ne kadar akp. li varsa üstünden geçsin emii..
Sen kaşarlık yap adam cesaret alsın evine davet etsin., adamın davetine hiç bir cevap verme yürü git. Gerçekden edepli bir kadın o anda adamın suratına ya vururdu ya da siz kimsiniz ki beni eve kahve içmeye çağırıyorsunuz der eşimi göndericem bu akşam onula kahve için derdi, sonra eşine söyler di durumu. sen kendi kaşarlığını başkalarına suç atarak kapama
Soran+1 yılAnladım tipik Akp li 😂😂
- +1 yıl
Sende tipik kaşar.
Banada gelsene bu aksam ben tek kalıyorum, kahve içeriz beraber güzel fantaziler biliyorum
Soran+1 yılBu Akp lilerin hepsi neden sapık ve ilkokul mezunu anlatsana biraz?
- +1 yıl
Üniversite mezunu olup sizin gibi kaşar ve vat6an haini olacağımıza İlkokul mezunu olup edepli olmak vatansever olmak bizim için erdemdir.
Anlayabileceğin durum değil, beynin sadece vurdurmaya çalıştığı için edebi bilemezsin sen. Google amcana sor söylesin sana edep ne demekmiş
Soran+1 yılTamam anladım ben seni statülerimiz uymuyor canım. Zaman kaybısın.
- +1 yıl
Senin beynin edebi ve ahlakı algılayabilecek düzeyde değil tatlım. Evli bir adama seni evine davet edecek kadar yüzü veriyorsan hadi başka kapıya
Soran+1 yılCahillik bulaşımı ayy korktum byeee
- +1 yıl
Cahillik değilde kaşarlık bulaşıcı sana kaşarlık bulaşmış bir kere ya tedavi olman gerekiyor ya da vurdurman git vurdur sen tedaviyi bünyen kaldırmaz
Soran+1 yılYav he he Allahın Akpli gt kılı seni 😂😂😂
- +1 yıl
Evli olmana rağmen seni evine davet edebilecek cesareti bulmuşsa o adam sende kaşarlık kanına işlemiş artık.
AKP'li olmakla gurur duyarım, senin gibi 60 senedir iktidar yüzü görememiş vatan hanileriyle aynı yatağa giren biri olmakdansa 16 senedi girdiği her seçimi kazanan REİS'in safındayım.
Soran+1 yılReis mi 😂😂😂 yokluk insana neler yaptırıyor. İnsan hayatında reis filan görmeyince her gördüğünü öyle sanıyor. Belki biraz okusaydınız kendinizi gelirştirseydiniz böyle aşağı tabakada kalmazdınız.
- +1 yıl
Aşşağı tabaka mı? En azından sizin gibi ne olduğu belli olmayan vatan hainlerinin ardında saf tutmuyoruz em*besil beyinli
Soran+1 yılAhahaha küfürler ve hakaretler başladıysa kurşunu iyi yere attım demektir😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Kufur ve hakarete ilk başlayan sensin. Ama normal beynin çalışmadığı için anlaman zor biraz. Adam seni kaşar yerine koymuş onu bile anlamamışsın veya anlamamazlıkdan gelmişsin,
Hadi canım başka kapıda havla
Soran+1 yılHavlamak sizin işiniz, Akp li çomar elden gidiyeehh 😂😂😂😂
- +1 yıl
Sen bir hangi parti ve düşüncede olduğunu söylede bilek? tabi söyleyebilirsen ona bile cesaretin yok çünkü tuttuğun ardında saf durduğun seçimde oy verdiğin parti pkk ile saf tuttu vatan hainlerini meclise taşıdı, siz hala geyik muabbeti yapın...
Edep yok ahlak yok. Evli kadınsın evli başka bir erkek seni evine davet edecek cüreti bulmuş sende, kaşarlık kanına yüzüne o kadar işlemişki adama bu cesareti vermişsin hala burda geyik muabbeti yapıyorsun.
O çomar dediğin kesimler varya ahlak için ölür ve öldürürler senin gibi kıç kıvırmazlar evli erkeklere...
Soran+1 yılHahaha benim hakkımda tek söyleyebileceğin komşumun beni kahve içmeye davet etmesi. Oysa ben seni bir yorumdan hem Akp li hem sapık hem çomar hem gt kılı olduğunu anladım. İşte kültür farkı 😂😂😂
- +1 yıl
Senin hakkında söyleyebileceğim Evli bir kadın olarak ne kadar kaşar olduğun ve çevrendeki erkeklere de bunu belli edip adamların seni yatağa atmalarına sebep verdiğin dir. AKP li olmak senin gibi kaşar olmakdan çok daha iyidir bununla gurur duyarım.
Senin gurur duyarak söylebileceğin şu partiliyim şu görüşteyim ve gururla söylerim diyebileceğin ortada ne görüşün var ne partin. sende biliyorsun ki kaşar olmak ve AKP dışında bir partinin ismini söyeyip şu partiliyim demek artık utanç vesilesidir. - +1 yıl
Ve bu senin kültürünü değil ne kadar kültürsüz olduğunu gösterir. Kaşar olmak ne zamandan beri kültür vesilesi oldu?
Soran+1 yılHahahahahahaha hangi partili olduğumu bile anlayamayacak kadar akılsızsan ben daha ne yapayım. O komşum da senin gibi Akp li zaten 😂😂😂 siz böyle ahlak bekçisi gibi konuşur ama kadın görünce kıblenizi şaşırırsınız 😂😂😂😂
- +1 yıl
Hangi partili olduğun belli zaten chdpkk lısın. Kaşarlığından belli hangi partili olduğun. Kaşarlığı kültür seviyesi olarak görüp övünmenden belli. Kadın görünce birşeyi şaşırdığımız yok ama doğamız gereği verirsen bağırta bağırta yapar affetmem, karşımda ki kaşar oldukdan sonra acımam... sen kaşarlığınla övüne dur
Soran+1 yılKaç saattir konusuyoruz hakkımda söyleyebileceğin tek kötü şey komşumun bana kahve içme teklifi iken hala çırpınmana üzülüyorum 😂😂😂
- +1 yıl
Hakkında o kadar çok şey söyledimki, Ama idrak meselesi işte almıyor beynin.
Yazık sanada üzülüyorum.
+1 yılahahaha dayı mercimeği fırına vermek istiyor gitme.
33 Yorumla- +1 yıl
adam kadını tavlıyor sen ne diyorsun
- +1 yıl
Yok bee
Fazlasıyla masum bir teklif. Sadece bacak omuza yapmak istiyor.
30 Yorumla
+1 yılkesinlikle senden etkilenmiş olmalı masum olması çok uzak ihtimal
23 Yorumla- +1 yıl
bence adamın eşine bir mesaj at böyle böyle diye :)
Soran+1 yılAraları bozulsun istemem en iyisi olmamış gibi davranmak sanırım
- +1 yıl
adama bir ders vermek gerek bence asılmak için karısınn arkadışımı kaldı bir tek
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılKahvenizi ilaçlı mı alırsınız ilaçsız mı? :):
47 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha:)) ilaca gerek kalmaz bnce
- +1 yıl
@Mysteriouslayd değil mi ama?
- +1 yıl
Ewett :)) atesle barut zor bide yalnz bir adamin evine gidiyorsan herseyi goze alcaksn
- +1 yıl
@Mysteriouslayd her şeyi göze alacaksın demeyelim fakat adamın niyeti belli. Senin de içinde adama karşı aynı duygular varsa gidersin.
- +1 yıl
Ayni şey iste :)) zeki biber için de aynı duygu varsa bir takim seyleri göz önünde bulundurdugu icin gidiyordur
- +1 yıl
@Mysteriouslayd ortada noktada buluşalım öyleyse.
- +1 yıl
Aman bizene kizz gtmiyo zaten derdi bizemi düştü salla 😛😂
+1 yılHoş davet değil. Düzgün biri olsa eşi olmadan seni davet etmez. ya da eşinle gel der
20 Yorumla
+1 yılSağda solda eskilerni duyduysa
Sen az biraz azgın kızsan
Ondan yapmıştır16 Yorumla
Soran+1 yılBişey duyamaz başka kşmseyle görüşmüyoruz zaten çok büyük bir site kimse kimseyi tanımıyor neredeyse
- +1 yıl
Tamam işte
Kimse kimseyi tanımıyor
Sen alımlı çalımlıysan
Verir bu kız demiştir
Soran+1 yılOlabilir ama ya karısına söylersem diye korkmuyor cesarete bak
- +1 yıl
Bir laf var
Karının üzerinde yakalansan
Karıcım
Ne?
Kim?
Nasıl?
Yok ya
Ben yyuyorum
Nasıl altımda karı var
Saçmalama yaa
Penism içinde mi? Yok daha neler
Ölümüne İNKAR
Soran+1 yıl:((((
- +1 yıl
Öyle amaaaa
Karısı evde yokken ne işim var adamın yanında yaa..
10 Yorumla
+1 yılGüzel, hoş bir davet. Bence gidilmeli. Eli boş gitme. Bitter çikolata götür sen de. ;)
10 Yorumla
+1 yılBelki gerçekten bir art niyeti yoktur; ama yine de hiç hoş değil. Kocanla olmadığı sürece tek başına bir erkeğin evine gitmen doğru değil.
10 Yorumla
+1 yılYani bilemedim bir erkeğin bir kadını böyle çağırması.
İkiniz de bekâr olsanız neyse de.10 Yorumla
+1 yılGiderken yanına Nuri Alçoyu da götür, malum tecrübeli birisi lazım ;)
11 Yorumla- +1 yıl
Kanaate vardım, bu trol soru insanların aklıyla alay ediyorsun, unutma Allah herkese beyin ve düşünme yetisi vermiş yeterki sen kullanmasını bil!!!
+1 yılHayir gitme ne isinn var eşi olsa anlayacam gideceksen eşinle git yüz ifadet anlarsin
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. İyi birisi olsa bile , insan nefsi. akla gelir illaki. gitmemende fayda var.
10 Yorumla
+1 yılHiç hoş bir davet değil karısı evde yokken seni tek çağırması sonuç belli 😂
10 YorumlaSence arkadasiyin evine arkadasin yokken gitmen dogrumu. Bide evde kocasi tek. Sende tek gidecen. Dusunme bile gitmeyi
10 Yorumla
+1 yılEşinin özlemini seninle çıkarmak istiyor, hoş olmaz kocanla beraber gideceksen git
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Enteresan geldi teklifi. Dikkat edin bence, temkinli olun.
10 YorumlaSoruyu ciddiye almıyoruz. Bunu anlamamak için çocuk olmak gerek.
10 Yorumla
+1 yılTabikide Masum değil. Hangi erkek masum olur bu kadar
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 706 cevap paylaştı. Herkes bir ton kötü şey yazmış. Diyeceğiniz en güzel kelime şu çok sevinirim eşimle birlikte gelir bir kahvenizi içeriz. Gerisi sıkıntı olmaz zaten :)
10 Yorumla
+1 yılSakına gitme gideceksen eşinle git öyle saçma şey olmaz
10 Yorumla
+1 yılIcinde kotu niyet var hangi bir erkek ewli kadini kahve icmeye cagirir
10 Yorumla
+1 yılKocanı cağırsın.. Ya da bu teklifi yapınca kocamla beraber gelirim de..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek gidersen büyük ihtimalle muhabbet bir süre sonra cinselliğe gelecek ve niyet ortaya çıkacak, burada senin ne düşündüğün önemli
10 Yorumla
+1 yılEşinle beraber gelin demesi gerekirdi. Belli ki niyeti kötü.
10 Yorumla
+1 yılBir atasözü vardır. "Komşunun tavuğu komşuya kaz, karısı kız görünür. " diye. O adam da seni kafaya koymuş. Uzak dur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olursa olsun tek başına başkasının evine gitme bence hele ki akraba bile değil
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi de belki karısı gelince gel anlamını kastetti illa bugün gel mi diyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinle birlikte gidin bakalım ne tepki verecek yüz ifadesinden anlarsın
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTam terside olsa kadın ve erkek evliyse eşleri olmadan tek davet ediliyorsa masum davranış değil yakınlaşma olabilir
10 Yorumla Karisini ara esinin akliyla cuku yer degistirmis bu adami birakip gitme de.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni tahrik edip seninle cinsel ilişki düşüncesi içinde olabilir
10 YorumlaEşi varken davet etmeye cesareti yok yalnızken neden davet edemiyor belliki senden hoşlanmış senin bir göz kırpmana bakar oda onu cesaretlendirir devamı yatakta devam eder demedi deme.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sen yanlış anlamışsın gitte sana bol köpüklü bir kahve içirsin adamcağız :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGitme masum olsa bile gitme hemen altindanda birsey arama
Gidersen sen olursun suclu adam degil10 Yorumla- Devamını Gör (125)
Devamını Gör(170)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Komşumun kocası beni kahve içmeye eve davet ediyor. Sizce masum bir teklif olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler