Transfobiklere selam yine buradayız 😆 geri kalanına kocaman bir öpücük 😚
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi kimliğini bulmaya çalışırken insanlara transfobik yaftası yapıştırarak prim kasmayı bırak önce kendi içindeki çelişkileri bitir sonra adam akıllı tartışırız tabi adamsan😉😀😀🖖
Gerçekten komik olduğunu mu düşünüyorsun? Sana hiçbir zararı olmayan birine karşı bu kadar nefret duyman aptalca kusura bakma.
En önemliside bizde sizin gibi insanız ve hepte olacağız💅
İster kabul et ister etme kimsenin umrunda değilsin. Ayrıca erkek olabilirsin ama adam olduğunu düşünmüyorum çünkü adam olmak karakter meselesidir sende bunu göremiyorum
Şimdi aşağıda istediğiniz gibi konuşabilirsiniz, baybayy 💅
Ulan varya😀😀😀 Karakterden bahsedecek en son kişi sensin aynaya bakıp kim olduğunu görmeden burada adamcılık oynamaya kalkma kendi bedenine yabancılaşmış biri mi bize karakter dersi verecek Karakterden bahsedenin haline bak önce kendi kimliğinle barışıp adam gibi durmayı öğren sonra başkalarının adamlığını sorgula o masalları ancak kendi kafandakilere anlatırsın
Teşekkür ederim🙂🖤
Ben Eic seçmedim nasıl oldu bu ya
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler😉
Her insanın kendi benliğiyle barış içinde, özgürce ve saygıyla yaşamayı hak ettiğine inanıyorum 🌿 Toplumsal baskıların ve önyargıların ötesinde, bireyin kendini tanımlama biçimi son derece kıymetlidir 🌸 İnsanları kalıplara sokmadan, sadece insan oldukları için sevip kabul etmek ruhumuza iyileştirici bir hafiflik katar 💛 Yıkıcı eleştirilere karşı kendi iç huzurunu koruyabilmen harika bir duruş 🎨 Peki, çevrendeki olumsuz seslere rağmen kendi gücünü ve neşeni böyle yüksek tutmayı nasıl başarıyorsun? 🧘♀️
Cevap
20Cevap
Hayata diğer insanlardan daha pozitif bakıyorlar bana göre gözlemlediğim durum bu
Saygı duyyom, beni bağlamıyo kimsenin yönelimi tercihi özel hayatı
Nötr, beni ilgilendirmez. Ama bişey paylaşmakta istemem. Gerçi ben kimseyle bişey paylasmiyorum. Tercihleriyle ilgili değil.
normal birer insan gibi yaşadıklarında normal birer insan olduklarını düşünüyorum.
Alla alla hayvan gibimi yaşıyor bazıları heterolar gibi
hayır onu kastetmedim. hemen karşı saldırıya geçmene gerek yok. gay arkadaşlarımda oldu trans tanıştığım kişilerde. ama öte taraftan cinsel kimliğini devamlı dile getirip taşkınlık çıkaran bağırıp çağırıp show derdinde olan herkes benim gay olduğumu trans olduğumu bilsin modunda olanlarda var. işte onların bir futbol takımı holiganından ya da kekolardan bir farkı yok.
dediğim gibi normal birer insan gibi yaşadıklarında herhangi birinden bir farkı yok benim için.
kişilerin cinsel tercihleri bedenleri benimle olmayacaklarsa onlara karşı bir fikir belirtmeme sebep olmaz
Lgbt bireyleri heterolar kadar topluma zarar vermiyor hiç kimse kusura bakmasın, saldırıya da geçmiyorum doğruları söylüyorum
Fikirlerini belirttin katılıyorum, iyi günler
şu andada aynı tavırdasın. ben saldırıyor demedimki. bir holiganı ne kadar dışlıyorsam, ben böyleyim terciğim bu tavırlarında olan birinide okadar dışlıyorumdedim. yoksa tercihi hetero olmayan arkadaşlarım var çokta iyi anlaşırız.
Okey iyi günler
Onlar da insan
Trans mısın
Evet
başlangıç nsll oldu..
Önce bi psikiyatriye giderek kadın hissettiğimi ve hormon tedavisi görmek istediğimi söyledim ve böyle başladı
yaş kaçtı o zmn
18 yaşına basmadan hormon tedavisi alamazsın
reşit de
oll diyor
Evet reşit olucaksın
inu hilmiyordum
Öğrenmiş oldun
ewwtt saoll
sonucun nsld
Rica ederim, sonuç Pp de
yok geldim
bakamadim ki
ailen nasıl karşıladı
Ailemden ayrı yaşıyorum
ne zmn kopardın
Baybay
by by
Benzinli misin LPG li mi
Amcacığım iyimisiniz
Ford transit değil misin abla pardon abi
Bunları diyerek ciddi beni kırabiliceğini ve üzebiliceğini mi düşüyorsun 🤣 anlıyorum kuyruk acın var nerden vurucağını düşünüyosun ama olmuyor amca ilacını al sen
Bayyy 💅
Peki önden çekiş misin arkadan itis misin
Bazısı taş gibi
Trans msın
Evet ama dmden yazmanızı istemiyorum iyi günler
Kendi hayatları.
Herkes nasıl mutlu ise öyle yaşasın
Saygı duyarım seçimlerine. Kendi hayatları
Sen trans mısın
Evet
İnsta bak
Sevmiyorum
fsdfsd biz bayılıyoduk🤣
Neye göre kötüyüm? Sana hiçbir zararı dokunmayan birinin birden kötü olması sence de çok mantık dışı değil mi
Okeyy bb
Hakaret etmedim etmem de tabi bi istisna hakedene hayhay, tartışma konusu ise gerek yok iyi geceler
Dm atamıyorum sana xper yetmiyor 😂
Normal
İşim olmaz
Hiç bişi
O ne demek oluyor
İlk pasif olduğum transtı
Özel konuşmak gerek
Beğeniyorum
1 2 deneyim oldu 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?