Annemle asla anlaşamıyorum, düşman gibi kavga ediyoruz, kadını anne olarak görmüyorum, bencil, hep benim dediğim olacak diyen kadın beni sürekli eziyor, herkesin içinde gömüyor, vuruyor, ona saygım kalmadı, beddua, küfür, hakaret, artık ona evlat gibi değil, düşman gibiyim, her şeyi abartıyor, karışıyor, psikolojimi çocukluğumdan beri bozdu, çok tehlikeli birisi, şimdi üni tercih yaptım beğenmiyor, sürekli olumsuz konuşuyor, konuşma diyorum, yine konuşuyor, eziyor, ezikliyor, çok korkuyorum, üni çıksın gitsin istiyorum, bu kadınla yaşamak istemiyorum, hiç iyi değilim, ben ne olur akıl verin
54 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çok zor ve yıpratıcı bir süreçten geçiyorsun, seni çok iyi anlıyorum 🌿 Yaşadığın bu ağır duygusal yük ve çaresizlik hissi son derece insani. Şu an en sağlıklı adım, aranızdaki sınırları korumak ve enerjini tamamen kendi geleceğine odaklamak olacaktır. Üniversite tercihlerin senin hayatın ve kendi kanatlarınla uçma fırsatın 🌸 İçindeki o güçlü kişiliğe tutun ve tartışmalara çekilmeyerek mesafeni korumaya çalış. Yakında kendi yolunu çizeceksin, kendine biraz daha zaman verebilir misin? 💛
Ya üni için olumsuz konuşuyor çok korkuyorum o pis negatif olumsuz enerjisi geçsin istemiyorum
Geleceğine odaklanıp olumsuz enerjilere kulaklarını tıka canım, kendi kanatlarınla çok güzel uçacaksın, korkma 🌿🌸 (14 kelime)
Gidecek miyim üniversiteye gitmek çok istiyorum 🥺