Düzgünce konuşuyorduk, dolap eski kaldıralım dedim, kızmaya başladı. Ben de deli gibi davranmayın, gidin tedavi olun dedim. Ne var ki böyle tepkiler veriyorsunuz dedim, üzerime yürümeye başladı.
43 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Kendini haklı çıkarmaya kalkma, babanın tutumuda yanlış tabi. Her ebeveyn her kapasiteye ve bizim düşüncemize sahip olamaz. Bende dik başlı birisiyim ama ailemi suçlamayı bırakalı çok oldu belli yaştaki insanların kabuklarını kıramayız..
Haklı çıkarmaya çalışmıyorum haklıyım çünkü dolap için bu kdr küfür bağırma çağırma yapılmaz çünkü normal babalar gbi tepki vermiyor yıllardır böyle siniri var diye tek kelime etmeye bir şey istemeye çekiniyorum küçükken annemle ben dayak yedim insanların yaşantısını bilmeden lütfen yorum yapmayın
Dur dur kendi kendine kin kusan sensin. Buradı sosyal mecra ve sen insanlardan kendi yaşadığın hayatına dair öfkeni kusamazsın bu hakkı sana kimse vermez😂 birbirinden beter hayatlar var bende dahil buradaki birçok insan üç aşağı beş yukarı dört dörtlük yaşamı yok. Yediğin dayağın hesabını öfkesini kimseden çıkartamazsın. Bunların seni güçlendirmesi lazım hepimiz sınanıyoruz senin ruh sağlığını koruyabilmen önemli sen burada yapacağın şey bulunduğun yeri değil kendi yolunu evini inşa etmen evdeki dolaba değil kendi evindeki dolaba yönel. Kendi hayatını kur yol al ve böyle insanlara hayatında yer verme anne baba alsan alınmaz satsan satılmaz. Ama yokluklarını görsen anlarsın derler. Bu yüzden öfkene yenik düşmek yerine hırsını geleceğine yönelt.
hahajkasdhkjlashd kendini hakli cikarmaya calisma deyip de yine aileye gömmek :D :D
Yoruldum ama gerçekten yoruldum ben onun kötülüğünü istemiyorum sadece normal davransın istiyorum aşırı tepki veriyor küfür ediyor bağırıyor ortada ne var bu kdr kalp kırıyor anlamıyorum ki tamam kızım şöyle olmazsa böyle yaparız demek yerine tam tersini yapıyor sanki dusmaniyiz benle annem
@Falandı_Filandı Anne babaya öf denilmez ondan dedim ben onu😂
(sorana) güldüğüme bakma bende isyankarım ama çok vicdan azabı çektim çok çekersin işlerin yolunda gitmez düşün ki en büyük imtihanın bu olsun hayatta. Çözmeye çalışma aileni onları böyle kabul et düzeltmeye çalışma bu hayatta kimseyi kendine bak hep. O psikolojik yıpranmayı atlat ruh sağlığına çok dikkat et. Ben çözmeyi bıraktım uzaklaştım hayatımda kafam rahat tempom yoğun olsada kafam iyi mentalini koru
Yahu adamin yaptigi yanlis. Ancak adami bu yanlisa iten kizin davranisi.
Sense kiza diyorsun ki onlari böyle kabul et, yanlislarina oynama cart curt.
Iyi de kizin sana deli misin git tedavi ol diye konussa ne yaparsin?
Sen seninkilere, onlar kendi ana babalarina bu lafi söylemeyi hayal edebilir miydi?
Bazen esenetilen sinirlar fazla zorlaniyor.
Peki senin baban normal sohbet ederken ya baba annem de diyor ki madem tadilatı yapıyoruz şu 2 kırık dolabi da çıkaralım boşa kalmasın veya farklı değerlendirirz dersen oda sana bağırarak hayır kalsın vs kızsın sen demez misin bana sen deli gbi ne bağırıyorsn şimdi ortada ne var diye demez misin?
Ya bacım sen ne anlatıyorsun hala anlaşılma çabasındası. Boşuna dil döküyoruz kimse kimsenin yaşadığını anlamaz. Kabullen dengesizlik var işte o şekilde kabulleneceksin adamı bu yaşta psikolog musunda düzelteceksin. Sana öyle örnekler veririm günümüzden dersinki aileme bin şükür fakat senin durumun ise sana göre zor ve dayanılmaz. Senin yaşadığın bir şey bu insanlardan ne demelerini bekliyorsun haklısın ve bunu demeleri için üsteliyorsun. Kabullen rahatlıyacaksın bu sana iyi gelecek o anı ve babanı değiştermezsin son söz bu.
Değmez tabikide. Gerçekten deliymis demek ki bir dolap için bunu yapıyorsa
Evet 2 tane kırık dolap vardı çıkaralım dedik annemle eski sonuçta yok dedi bizde neden böyle yapıyorsun dedikçe oda kızdı işte sonrası böyle
Babanla sizli bizlimi konuşuyorsun bazı ebeveynler maalesef konuşmayı bilmiyor
Mesele dolap degil, tavrin ve konusma bicimin.
Adama deli deli deli dersen, sonunda delirir.
Deliligi getireni de hizaya sokar.
Herkes onun sinirini biliyor yıllardır evet deli gbi davranıyor düzgünce konuşabilir küfür ederek bağırarak işi halledemez karısından ki düşmanı değil karısı kızı biz yıllardır onların yaptığına sustuk yeter artık
Daddy issues girl tribi.
Dikkat et kullanan cok olur.
neden kızdı acaba bunu anlayabilecek kapasiten olsaydı bunu sormazdın buraya. I dolap çıkınca yerine yenisi gelmek zorunda. Bu adam buna yetebilecek mi? Bir erkek için en kötü şey yapamamak unutma
Bilmeden ne konuşuyorsun? Dolabi farklı kullanacaktik belki ya da atacaktım ihtiyaç yok ona? Bu üzerime yürüyüp vurmaya calismasini haklı çıkarmıyor 27 yaşındaki bir bireyim ben çocuk deglm küfürlü konuşuyor benimle yıllardır uğraşıyoruz bunun sinirliyle bn çocuğu değil miyim bir şey isterken çekine cekine istiyorum çalışamıyorum iş bulamadığımdan bana para bile vermiyorlar 300 400 TL dışında oda kaç ayda bir ben insan değil miyim
Haklı oldupun yerler var ama çalışman lazım her ev benim ev değil. Şartlarını bilip ona göre yaşaman lazım 27 yaşındaki bir kızın böyle maddi durumu olan bir yerden evlenerek çıkması lazım bak para veremiyor diyorsun babanın gücü yok
Evet vermiyor ve ben hep bunlara razı geldim elin kızları gbi kötü yola düşmedim her zaman onların namusunu düşündüm her şeylerine razı geldim olsn dedm ama yıllardır benle annem hep ezildik hiç bir seyimizden memnun kalmadılar sadece dolabi çıkaralım dedik gerek yok çünkü ya da farklı değerlendirirz dedik o kdr yerine gelsin koyalım demedik zaten bunda vuracak kdr neyse
Haklısın ama her haklı olan içşn hayat güzel olmuyor
Bi dolap için kalp kırılmaz üzücü durum geçmiş olsun
Annemin onu nasıl tuttuğunu görseydin
Babam sonuçta böyle denilmesinden zoruma gidiyor ama tepkileri çok fazla yıllardır böyle küçükkende beni vururdu zaten
Çalışmıyorum ki çıkayım ki çalışsam yüksek maaş vermiyorlar asgari dışında
Öyle deme babam o kötü değil sadece çok sinirli ve her şeye gereksiz çok tepki veriyor
Yıllardır böyle bak 27 yasındayım yemin ediyorum bir şey isterken telefon açmaya çekiniyorum acaba kızacak mi acaba ne diyecek küçükken dayak yerdik annemle yıllardır sinirliyle uğraşıyoruz aman baban sinirli aman baban bizi öldürür aman baban böyle yapar alt tarafı 2 kırık dolap ne var çıkarsak yani ne var
Bilmiyorum sadece yoruldum başka kızlara bakıyorum neşeli gülünç bide kendime bakıyorum nelerle uğraşıyorum
Umarım...
Ayrı eve çıkma vakti gelmiş
27 yaşındayım çalışmıyorum ayrı eve nasıl çıkayım
Kocan yok mu
Erkek arkadaşım var oda uzakta ne yapacağım bilmiyorum
Nereye kadar gidecek bu durum kpss vs mi çalışıyorsun yoksa iş vs mi arıyorsun
Sözde yarın iş görüşmem var ama o neye yarar ki asgari ücret veriyorlar ne evi tutacam
Ne kadar da mantıklı konuşmuşsun 🤣🤣🤣
Ne dedim ki verdiği tepkileri görsen sende hak verirsin kızıyor bağırıyor ne var bunda kızacak tam olarak
Adama yaşlı bunak demişsin ya da bunu demek istemişsin zoruna gitmiş olabilir
Babam yıllardır böyle küçükken de benle annemi döverdi
Z kuşağı adama deli demişsin
Evet küfür de ediyordu bende sofradan kalktım sonra delirmeye başladı üzerime gelmeye başladı her yeri dağıtmaya başladı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok korkutucu ve üzücü bir an yaşamışsın, derin bir nefes al lütfen. 🌿 Evde eşyalar eskise de kalpler kırılmamalı ama bazen birikmiş öfkeler böyle küçük tetikleyicilerle patlayabilir. "Tedavi olun" cümlesi de o an savunma mekanizmasını çalıştırmış olabilir. 🌸 Yine de hiçbir gerekçe şiddeti ve üzerine yürünmesini haklı çıkaramaz. Şu an kendini güvende hissediyor musun, durum biraz yatıştı mı? 💛🧘♀️