Babam anneme vurdu Benim de üzerime yürüdü şikayet etmeli miyim?

Bugün sabah saatlerinde bir konu hakkında konuşuyorduk, yani konuş şarkıcı Gülşen ile ilgiliydi onunla ilgili Tayyip Erdoğan bir şeyler söylemiş herhalde CHP'yi de dahil etmiş neyse yorum yaparken Ben de birkaç bir şey söyledim tabii bu sırada, peder Bey tuttu annen onu demiyor ki seninle bilip bilmeden konuşuyorsun diye beni azarladı, zaten genelde her sabah uyandığın zaman böyle bir arıza çıkarır yani bir şey olmasına gerek yok muhakkak bir arıza çıkarıp insanların kalbini kırar.

Sonra ben de direkt yukarı odaya çıktım abdest aldım Sabah namazını kaza ettim ondan sonra uyudum ondan sonra kalktım abdesti aldım öğle namazını kıldım baktım annemle kavga ediyor, Annem yemek hazırlamış öğleden sonra yemek yiyor yemez olsun, ondan sonra tutmuş Annem de uyumaya gitmiş vay efendim bana bozuk attınız bana bilmem ne yaptınız diye tabağı çanağı kırmış, sonra ben de aşağı indim tutmuş bana seni diyor bilmem ne yaparım diyor ondan sonra filozofluk yapma diyor kaldırmış telefonunu bana fırlatacak sonra ben de tuvalete girdim ayakkabılarımı giydim şimdi parka geldim.

Tabii bu arada annem de gücün bize yetiyor bana yetiyor değil mi demiş sana bir şey diyen olmadı falan demiş ondan sonra tutmuş anneme vurmuş gücüm sana da yeter kırığına da yeter demiş, şimdi şeytan diyor ara 112 şunu var ya içeri attır. Her gün aynı ya her gün aynı ya bir insan hep benim dediğim olur demek zorunda mı ya Allah'ın cezası bir halt da olmuyor. Bir yandan da diyorum sakin ol öfkeyle kalkıp zararla oturma bir yandan da diyorum şunun burnunu bir sür

#GeceMuhafızı

8 Safer 1444

04 Eylül 2022 Pazar Saat 14.54

Güncellemeler
+1 yıl
Dediğiniz şeyleri okuyorum da bir daha seni engelli olmasam dediklerinizin hepsini yapardım
Güncellemeler
+1 yıl
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum bugün sabah da ne bizde kahvaltı yaptınız konuştum ben de saat 11.00'den sonra yürüyüşe çıktım daha da eve dönmedim birkaç gün surat yapar ondan sonra düzelir her zamanki hali zaten
Babam anneme vurdu Benim de üzerime yürüdü şikayet etmeli miyim?