Babamla yumruk yumruğa kavga noktasına gelirsek sonra gerçekten tekrar barışmak mümkün mü?

Böyle bir durumda ne yapılmalı.. Babamı kendimi bildim bileli hayatım boyunca üstümde gördüğüm tek otorite oldu, çocukken, çok küçükken dayak yedim, dövdü gerekli durumlarda.. Ergenliğimde ve şimdi hiç fiziksel bir kavga etmedik. Ama son 6 aydır benim sesim yüksek çıkmaya başladı babam da şaşırtıcı şekilde beni fazla alttan alıyor, o öyle yapınca ben de sınırı aşmamak için geri adım atıyorum yüksek sesli münakaşalarda.. Neyse babamı çok severim, o da beni sever, gücü kuvveti de yerinde, yaşı da genç. Her ne kadar onun taştaş*larından çıksam da büyüdüm artık geliştim, tecrübe olarak olmasa da fiziksel olarak ondan üstünüm. Konuya döneyim böyle bir sürtüşme yaşanması, yumruk yumruğa girilme durumunda nasıl bir tutum sergilemeliyim büyük ihtimal böyle bir durumda ilk yumruğu ben atarım kavganın başlangıç sebebi önemsiz, hiç önemi olmayan bir konuda bile fikir ayrılığına düşersek yumruk yumruğa kavgaya gelebilir konu neyse.. Olmasından korkmadığım aynı zamanda arzulamadığım bu senaryonun ne gibi bedelleri olur bana, döversem ne yapmalıyım, dayak yersem ne yapmalıyım.. Hâlâ onun ekmeğini yiyorum, çalışsam da onun çatısı altında yaşıyorum, uni gidene kadar böyle.. Var mı daha önce böyle bir durum yaşayan, geri barışmak mümkün mü? Fazla uzattım kb

Babamla yumruk yumruğa kavga noktasına gelirsek sonra gerçekten tekrar barışmak mümkün mü?