Babmla arabadayken kavga ettik ilk başta şakalaşıyorduk ve olay şu şekilde başladı bu beni istediğim ülkede üniversite okuttur sana yaptım böyle şakasına o da ilk başlarda böyle gülüyor oldu yok sana yurt dışı falan filan yapmaya başladı Ben de şakalaştığmız için bunu uzattım sonra babam bir anda ciddileşmeye başladı sana işte istediğin ülke falan yok dedi Ben de dedim ki biz seninle daha önce zaten anlaşmamış mıydık öğrenci değişim ile gitmeme izin vermiştin Dedim Neden şimdi değiştiriyorsun dedim ve sonra bir anda çıkış Maya başladı Sonra ben dedim ki o zaman Seni hiçbir sözüne Güven yokmuş Ben de bundan sonra sana güvenmeyeceğim dedim Sonra ya istediğin ülkeyi seçersin ya da bize seçersin diye tehdit etti beni ve sonra işte ben seni gözümde fazla büyütmüşüm Sen benim gözümden düştün artık bundan sonra sana eskisi gibi davranmam dedi hareketlerine çeki düzen vermediğin sürece Eskisi gibi olmayacağız dedi ve sonra belki yanlış anlamıştır dedim kendimi ifade etmeye çalıştığımda ise bana kızmaya başladı ve bana bağırdı ve ben de 2 gündür hiç kimsenin yüzüne bakmıyorum ve şimdi barışmak istiyorum ama babamın benden özür diliceğini düşünmediğim için o yüzden ben de özür dilemek istemesem de Sonuçta babamla barışmak istediğim için nasıl barışacağım da bilmiyorum kiminiz özür dile diyeceksiniz ama bu sadece bir özürle olacak şeymiş gibi gelmiyor Sonuçta bu kavgamızın bir özürle olabileceğini düşünmüyorum bana daha böyle bir etkili bir çözüm bulursanız çok sevinirim birkaç olayı anlatmadım Çünkü bizim Bizim Aile özelimize giriyor ama o olayda da kavga etmedik sadece okuma mevzusunda
Güncellemeler
+1 yıl
Özür diledim affetti ama gene de kirginim dedi ben sizin başarılı olmanızı istiyorum dedi ama azda olsa gene aramız düzeldi
Güncellemeler
+1 yıl
Ama kırgınlığını nasıl düzelticem hiç bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gönlünü al şirinlik felan yap babalar kıyamaz eminim..
Babam affedebilir ama gene içinde kalır
Sana güvenmiyor ya da kollamak için böyle bir şey yaptı biraz daha bekle bakalım o da istekli olursa barışmak için sen de o zaman adım atarsın
Bilmiyorum ama dediğini yapmaya çalışıcam
Baban bayağı saçmalamış boşver niye konuşmak istiyorsun konuşmamak daha iyi bence en azından başın ağrımaz
Kovulur 🤣
O kadarda da olmaz heralde 😂😂
Benim babam tanımadığım kardeşe yani anaları farklı babaları aynı olan birne abi demedim için kovdu beni seviyor sonra özür felan diledim 🤣 aynı fikirde olmadığım içinde kovuluyorum 🤣 bırak tartışmayı 😂
Bütün babalar aynı heralde 😂😂
Ya çok saçma bir olay ama böyle saçma şeylerden dolayıda ailemle aramın bozulmasını istemiyorum
Canım seni anlıyorum ama sen bir şey yapmamışsın ki şimdi sen barışmak istersen hep kendi dediklerinin olmasını isteyecekler o yüzden bırak tavırlı olduğunu ve kendi kararların olduğunu anlasınlar kendisi barışmaya çalışsın
Babam ailemizde benden tek özür dileyen kişi oyuzden barışmak istiyorum Evet fazla saçma bişey bu olay ama onunla kavgi olmak istemiyorum
özür dile , gönlünü al
Babalar hemen affeder
Lan evden kovulacan az kaldı 🙂