Babamla kavga ettim? Yardım?

Arabayla Gezmeden geliyorduk yolu kaçırdım annem yumurtacıya gitmicez eve gidicez diye evin yoluna saptım babam bağırdı. Diyo niye o yola döndün yumurtacıya gidicez dedi Baba dedim annem eve gidiyoruz dedi dedim beni dinliceksin annene ne bakıyorsun dedi arabayı bir hızlı sürdüm korktular tabi gerizekalılar babam elini kaldırdı vurucaktı zor tuttu. Sövdü saydı gerizaklı falan beyler size sorarım yanlış yola girdim annem böyle dedi diye insan evladına böyle kızarmı hiç hayatı boyunca bana dayak atmayan babam ilerde dayakta atar ya ibnesi benim artık öyle bir babam yok aşırı sinirliyim beyler bayanlar sizle paylaşmak istedim bu durumu babamı zaten oldum olası sevemedim sürekli akıl vermekten başka bişey yapmıyor kendisinden hayatta her konuda iyiyim iyi olduğum için kıskanıyor beni sürekli yemek yerken bana laf sokuyor her şeyime karışıyor öyle yeme böyle ya şu zararlı şu kilo yapıyor iyiliğimi falan da istediği yok lan bugünde böyle bir durum oldu size anlatmak istedim yorumlarınız önemli benim içim sağolun şimdiden
Babamla kavga ettim? Yardım?