Arkadaslar merhaba direl konuyo girmek istiyorum. Babam çok ama çok agresif bir insan her seye karisir illa onun dedigi olucak her aksam ya anneme ya da bana bağırır ve kalp kırar. Benim yaşım 18 olmus bildim bileli babam hep böyle her seyime karisir evde sadece onun dedigi olucak vs. 18 yasindayim para desen vermez umrunda bile degil. Neyse cok uzattim olaya giriyorum direk. Bugun aksam televizyon izliyoeum babam sinirli bir sekilde annemin yanina gitti bagurmaya ve hakaret etmeye başladı sen salaksin sen beceriksizsin bir bok bilmiyorsun falan filan seside cok yuksekti. Bende dayanamadim artık babama bağırdım kendine gel sen ne yapiyorsun dedim (benimde sesim yuksekti) hemen yukari çıktı var gucuyle ayagindaki terligi yuzume tum gucuyle firlatti ALLAH korudu yüzümü sıyırdı gelseydi yemin ediyoeum2 yüzüm paramparca olurdu. Kardesim ve annem hemen yanimiza gelip babamo tutmaya calsitilar ve tuttularm Ama o sinirle annemin kolunu acitti Şu an cani aciyor. Size yemin ediyorum 10 dk babami tutmaya calistilar cok fena kudurdu agzindan tukurukler çıkıyordu bende sadece ona bakiyordum hic sesim bile cikmadi ve sonra dediki al esyalarini topla seni evimde istemiyorum artik dedi defol git bu evden dedi. Bende hic bir yere gitmiyorum dedim ve ardından kardesimin zoruyla babam mutfaga gitti. mutfaktada mufur edio durdu kendimi sor tuttum. Ben 12. Sinif ogrencisiyim yarin 17 Nisan ve okullar tatil babam beni evden kovdu yarin bir sekilde idare ettim ama doger gunler okulum var ne yapmaliyim. Babam neden böyle nasıl çözebilirim bu konuyu sizlerin fikirlerine ihtiyacı m var. Illa yumruk yumruga kavga mi edelim. LUTFEN YARDIM EDIN NASIL BIR POLITIKA IZLEMELIYIM ozur dile derseniz ozur dilencek bir konu yok bende bir suc yok babam suçlu
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar sokakta kaldım napmam lazim;((
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar