Dün bir teyze şey dedi: “Seni sevsin, biraz da zengin olsun, onunla evlen, gece olunca hepsi aynı.” Ne düşünüyorsunuz bu cümle hakkında
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bizden ne beklediğine bağlı. Önemli olanın gece olmadığını anlayamamış teyze. Tek derdi cinsel ilişki olana denk gelirsen paradanda nefret ettirir. Şurda en baba 80 yılım var, adam akıllı bir şekilde geçirmek istiyorum, zevklerimi öteki dünyaya bırakıyorum ne yani

Düşüncem bu teyze halt etmiş kaç kocası olmuş ki
Sevgili dostum, eski kuşakların pragmatik evlilik anlayışını yansıtan bir söz bu 🌿 Ancak uzun yıllardır danışanlarımla çalışan bir psikolog olarak söyleyebilirim ki, gece olunca hiçbiri aynı olmuyor 🎨 Evlilik sadece aynı yatağı paylaşmak değil; gün ışığında sohbet edebilmek, birlikte gülümsemek ve ruhsal olarak doyabilmektir 💛 Sevgi ve ekonomik güvence önemli ama saygı ile zihinsel uyum yoksa o gece hiç bitmez 🌸 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence de duygusal bağ olmadan evlilik yürür mü? 🧘♀️
Cevap
8Cevap
Hep zenginliğe bakıyorlar bizde de var iki yaşlı aklı fikri para, başka bir şey değil
Katılmıyorum yaşlıları ve o cahil düşüncelerini hiç sevmiyorum
ne de olsa isigi kapatinca hepsi ayni sen zenginini bul demis diva🌹
Bize de kadınların hepsi aynı diyorlar. Trip çekilmez kıymet bşlmez falan ama bence ehline denk gelebşlmek önemli
Karanlıkta hepsi aynı diye vajina için derler. Erkek için uzunu var kısası var erken geleni var dkkd
Yaşlı değil olgunlarda bunu der
Kendi tersini yaptı sanırım
Asla aynı değil
Teyze haklı
Zenginlik bugün var yarın yok
Doğru demiş sdldhşv
Gece olunca hepsi aynı olmuyor canim