3 gü
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Üzücü bir durum. Nu ülkenin hiçbir kızı o pozisyonlarda olmayı hak etmiyor
Anneleri babaları nasıl razı oluyorlar para için kızı yaşlı birine sattı derler
erken ölür miras bize kalır. bundan başka ne psikoloji olacak :)
Ya erken ölmezse
örnekleri var elbette. sanırım 3 kadını paketleyip sağ kalan epey yaşlı bir adam vardı. bazen işe yaramıyor.
Hahha paketleyip derken kadınlar rahmetli mi oldu
evet
Psikolojide yoktur onuda satmış karakteri bedeni fikirleri gibi
Anneleri babaları nasıl razı oluyor anlamıyom bir türlü
Evladı eğiten de anne baba eğitimi olsa çoçucğuda eğitimli olurdu boş ver
Çevremde Cok görüyorum. genellikle adam ölür parası bana kalır mantigindalar
Ya 95 yaşına kadar yaşarsa nasıl midesizlik anneleri babaları hiç mi uyarmıyor yakın çevresindekiler falan
Orasını bende merak ediyorum şahsen ben Erkek olarak bile yanıma yakismayacak biriyle olamam midem kaldirmaz bilemedim
Bende öyle karşıma durumu iyi kişiler çıktı tipim olmadığı için reddettim
Ben de bekarken bir kızla tanismistim biraz sevgili olduk ilk bulusmada yanıma yakistiramadim benden 3 4 yaş büyüktü ben napiyorum dedim akşamına ayrildim.
Sanki herkes bize bakiyorda dalga geçecek ya da arkamozdan konuşuyorlar gibi hissediyorum
Kadın 10 yaş erkekten büyükte olsa sorun değil bakımlıysa eli yüzü düzgünse
Bence 10. cok mesela ben 33 yasindayim yanıma 43 gider mi 🤣
Kadınların çoğu genç gösteriyor gider bence çoğu erkekte 40 yaş aralığı kadın istiyor 25 30 yaş arası erkekler
Ben istemem şahsen. Benim eşimin 25 29 olması idealdir.
Tabi kişiden kiseye değişir sen kaç dogumlusun peki
1993 doğumluyum
Aaa Nisan mi yoksa?
Kasım
Senden 8 ay büyüğüm ben Nisan
Para psikolojisi 😀
Ne midesizler iğrenç anneleri de uyarmıyor canım 😂
Demekki onlarda destekliyor 🤣
Var mı çevrende para için yaşlı moruklarla evlenenler😂
Olmaz mı 🤣🤣
Olmaz tabi bir tane pedofili sapık kudurmuş burada bana haset diyor kendi de 15 yaşındaki kızlarla takılıyor herhalde 😂
Hiç uyarmadın mı onları 😂
Zevk onlarin bana ne🤣🤣
Ciddi misin para için yaşlı adamlarla mı evlendiler kendinden 20 yaş büyük 😅
Ah para ahhh🤣🤣
Para için bile olsa, yaşlı çirkin erkek çekilmez yanında gezince baban mı diye sorarlar 😅
Aynen öyle valla🤣🤣
Genç erkekler daha iyi herzaman
Kesinlikle genç bayanlar her zaman iyidir😀
Para tabikide
Onu Biliyom aileleri hiç mi bir şey demiyor
Onlar elleriyle teslim eder öyle birseyde
Para için de gözüne gönlüne hitap etmeyen biri çok saçma genç zengin yakışıklı bulsunlar
Onlar için kız çok ama yaslılar için öyle değil fir diye düşünüyorum
Var mı çevrende bu tür evlilikler
Var ama sorgulayamassın kimse sana sundan bundan dolayı evlendim demez demiyorda
parapsikoloji
Mezara wrken alırlar diye
parasızlıkkk açlıkk mı kii
yatanları napalım
Iyyy o zaten iğrenç midesizler resmen
evlenen gene bı nebze
Anneleri hiç mi uyarmaz bu baban yaşında yanına yakışmıyor diye
parasal
para para paraaa
Needen biliyon
Görüyom duyuyom Sosyal medyada çok karşıma çıkıyor bir tane kız var 24 yaşında 55 yaşında iş adamıyla evlenmiş bir tane çocuk yaptı
Senin yas kac
Niye sordun
Haset var
Haset yok ben kendimden 3 yaş büyük maddi durumu iyi birini kabul etmedim tipim değil diye yaşlı moruklarla evlenenlerin neyini kıskanayım 😅
Benle aynı yaşta biri daha vardı o daha da zengindi arkadaşımın kuzeniydi onu da kabul etmedim
Evde kalma psikolojisi bu
Ben tercih etmedim elimi sallasam ellisi sen de pedofili sapıksın ki bu tür evlilikleri destekliyon
Özgürlüğüme düşkünüm ben çekemem erkeğin anasını akrabalarını evlensem avrupalı erkek tercih ederdim benden 7 8 yaş genç birini 😂
Bu konuşmalar cok tanıdık ya:) ba. kire olmayan kolunda dövme olan kedi besleyen birisi:):)
Kes sesini kediler senden daha tatlı bakireyim iftiracı sapık ananda keşke bakire olsaydı da sen doğmasaydın çocuk bakacağıma sokaktaki kedileri köpekleri beslerim
Dövmem de yok hiç sevmem
Ahahaha anan öyle demiyor. Senden memnun değil:):) az anlatmaid seni bana🤭
Niye zoruna gitti yoksa para için kız kardeşlerin de mi babaları yaşındaki yaşlı moruklarla evlendi babanda annenden 25 yaş büyük herhalde
Yook senle para ifin yaslilar bile istemiyormus :) öyle diyolar :) evde kedi besle sen ezi. jk :) zaten işin de yoktur beceriksiz
Kes sesini işim var senin gibi asgari ücretle çalışmıyom ezik kedinin bokunu ye çocuk bakınca noluyor ağlama zırlama sesleri çekemem adamın anası çocuğu görme bahanesiyle gelecek boyuna çocuk avrupalı kumral mavi gözlü yakışıklı adamdan yapılır güzel olsun diye senin çocuğun senin gibi çirkin olur zaten
Yaşlıları napayım ben senin sevgililerin evlensin onlarla paraları var en azından senle evlenip birde ananı mı çeksinler hiç iyi terbiye eğitim verememiş sana cahil seni kitap oku biraz genel kültürünü geliştir
Haayatin böyle varoşca gecmeye devam edecek işte. Hasetinden kudurucaksin feminist olcaksin mecbur baska caren yok ezikligini baska nasil gizlicen? Nasil bi duygu acaba önüne gelen sadece cinsellik icn takiliyor ciddi düşünmüyor
Cinsellik yaşamadım kimseyle canım değilim size sümüğümü bile atmam Sevgililerim hep yabancıydı alman İspanyol isveçli Polonyalı sizin gibi sapık değiller cinselliğin konusunu bile acmadilar sen hiç yaşayamayacan ama hem fakir hem çirkinsin kızlar sana gelmez ananla otur ötede dilen hasette değilim kudurduğuna göre 15 20 yaşında ki kızlara göz diken pedofili sapıksın
Yedi sülalene ana avrat sövmemek için zor tutuyom kendimi gecekonduda oturuyorsundur dikkat ette fareler eşyalarını yemesin 😅
Yaşlı moruklarla evlenenin neyini kıskanayım acıyom öyle beyinsiz kızlara herkes babalarına güzel kardeşim güzel kardeşim para, için kızını sattı diyor
Gvt güzel kardeşim diyor yapay zeka çevirmiş
güzel kardeşim diyor
ZIBAR yat amele patronununa yalakalık Yapçan masşını arttırsın diye yoksa varoş sevgililerin zengin yaşlı moruklara gider
Sende şöförü olursun 😂
Kduurcaksin böyle ömür boyu. Arkadaslarin yuva kurarken sen böyle evde kalip onlarin mutluluğunu izleyip haset edeceksin
Evlenenmek aptallık hiçte kıskanmam rahatça her yeri geziyom evlenen hizmetçi oluyor anan gibi ev işi çocuk bakmaktan yemek yapmaktan hiç bir yere çıkamıyorlar çoğu da tipsiz erkeklerle evleniyor Avrupalı yakışıklı erkekler le geziyom tozuyom kudur ezik
Evlenenler çok mutlu ha güleyim bari hizmetçiliğin nesi mutluluk ev işleri yapmıyom çok rahatım sadece tek çeşit yemek yapıyom arada erkek kardeşim ev süpürüyor Vileda yapıyor banyoları yıkıyor kendi kıyafetlerini ütülüyor çamaşırlarını yıkıyor evlenenler erkeğin obez aç akrabalarını doyurmakla uğraşsın pasta börek hazırlık gelen misafire hazırlıkta yapmıyom bi çay kahve hazır kurabiye kıskanma rahatlığımı özgürlüğümü 😂
Kudurmaya mahkumsun:):) anca bi erkek senle cinsellik için takılır. Gelip evinin hanımı yapmaz :):) kariyerin işin gücünde yok:) 50 yasina kadar ailenle yaşarsın artik. Arkadaşlarından aile kurar
Hoşşt kudur cinsellik yaşamadığım için çok şükür inançlıyım sen zina yap cehennemden çıkama seni kimse tercih etmiyor mu ezik fakir çingene aldatılacsksın ömrün boyunca karın seni genç yakışıklı zengin erkeklerle aldatacak ananı babanı akrabalarını da eve almayacak hiç bir kadın erkek annelerini sevmiyor kudurun
Kudur
Çok önemli aile kurmak tek yaşıyorum kimseyle yaşamayı sevmiyom sen otur ananla ezik ayrı eve çıkmaya paran yetmez kafana kocaman taş düşer İnşallah kiremit düşsün İnşallah kafana belki olmayan beynin yerine gelir
Sktr git pç yvşk patronunun çanağını yala kudurmaya devam et ezik Allah'ın açı
Patron benim :) senin gibilerini işe almam agla uza başka yerde:)
Dikkat et de iş yerini hırsızlar basmasın beni tanımıyon bile girerim işe bütün paraları çalarım müstahak sana 😅