Oturmuşum çay içiyorum kendime, siteye bir giriyorum 1001 değişik beddua alıyorum. Ayıp la size... Bu arada iğrenip lez olmak isteyenler. Size katılıyorum. Ben de lezim kadın seviyorum ajskfasj

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oturmuşum çay içiyorum kendime, siteye bir giriyorum 1001 değişik beddua alıyorum. Ayıp la size... Bu arada iğrenip lez olmak isteyenler. Size katılıyorum. Ben de lezim kadın seviyorum ajskfasj

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İşine gelenden korkarlar işine gelmeyenden korkmazlar.
Soru cinsel amaçlı değil o yüzden aile&topluma aldım. Korkuyorlar çünkü ne çıkacağı artık belli değil. Sürpriz yumurta gibi. Her telden insan var artık. Yüzüne bakıyorsun hareketlerine bakıyorsun adam zannediyorsun ama içindeki şeytanı saklıyor. Kadınlar çekinmekte bir nevi haklı.
Hee tesekkur ederim o etikette oldugunu farketmemistim bile 😅
Lezbiyen yazınca oraya fırlatmış :D
Heee hahaha
Korksalar da korkmasalar da kadınların yüksek beklentilerinden dolayı erkekler artık ilişki istemiyor
İlişki isteyen erkeklerin de amacı cinsellik zaten
Bu cok dogru
🙂🤞
bazıları iğrenilmeyecek gibi değil. saygı, üslup, nezaket, empati, insanlık nedir bilmeyen, kadınları objeleştiren sığ zihniyetli ve kaba ruhlu birçok erkek var. kendileri sebep oluyor bu iğretiye. bilinçaltlarına işlemiş bir kadın düşmanlığı var birçok erkekte (hatta bazı kadınlarda da var), farkında değiller ama söylemleriyle ortaya çıkıyor zaman zaman. tabii bahsettiğim şeyler sadece erkeklere mahsus veya tüm erkekleri kapsıyor diye bir şey yok ama sayıları az değil
Bende gayim o zaman jajshshshshhwh
Ve evet sevdiğim adamı severim sadece diğerleri iğrenç hdjsjsjssj
Evett erkekten hoşlanan arkadaşlarımıza gay diyoruz biz hashbfjasj
Doğrudur snsjssjsjsa
Öyledir galiba kanka inan bilmiyorum aasfasddf
Dolunay cikinca geceleri, kurt adama donusuyorum ben kanka seni bilmem djdnd
Korkunun ecele faydası yok ne olursa Kader xnxn
Heee ehehehe benden de korkuyon mu?
Hayırrr
Bööööö :D
Erkeklerden dem vurup yine erkekler için ölüp bitmek ne büyük tezat.
Hayat :D
İşine gelmeyince evet.
Ben kadınların artık korktuğunu düşünmüyorum.
Feminist dayatma ile, kadınlara çok güçlü olmak öğretildi.
Hatta bazı durumlarda abartıya bile kaçıyor.
Kadına zerafet yakışır nezdimde.
korkuyorlar mi bilmiyorum da baya igrendikleri kesin sksjsje
Erkeklerin tavrına göre değişir ama sütten ağzımız yana yana evet iğreniyoruz hatta ben artık kadınlardan da iğreniyorum sadece hayvan seviyorum
Okan diye bir arkadaşım var seversin o zaman ajfuabsf bence o da hayvan. D
Kendilerini kolayca peşkeş çekip kendini el oğluna kullandırırsa sonradan poşet gibi atarlar
Ben kadınlardan uzak duruyorum açıkçası güzel değiller eskisi gibi ve bakımsız egolu ve nankörler genel olarak
Psikolojileri çok bozulmuş. İnanırmısın beni bile zapıklıkla itham edenler çıkıyor şaşırıyorum jskabf
Geçen gün marmarayda evime döneyim dedim iş çıkışı kadın sürekli memesini temas ettirme çabasındaydı birde kamera açmış kendine bakıyor gibi yapıp beni kadraja alıyordu seste çıkarmıyoruz erkek olarak ciddiye almazlar diye bu kadınların gidiş hayra alamet değil
Haklısın. Lakin ses çıkar kardeşim. Benzer bir şeyi emtroda yaşadım, kendisini çekmememe rağmen , kulaklığımda kulaklık olduğundan (oncesi ne zırvaladığın duymadım son ses metal dinlerim) koluma vurup bana donen onlarca bakışa rağmen sill çabuk o fotoğrafları telefonundan sapık dedi. Hiç istifimi bozmadan aux u telefondan çekip kadına uzattım al eğer senle alakalı bir şey varsa sil. Ama yoksa özür dileyeceksin benden herkesin içinde oyle itham etmekle olmuyor bu işler. Tam telefonuma dokundu eline almak için dilemem ozur mozur dedi. Çektim telefonu başladım bağırmaya '' lan kaşar sen kimsin lan bana sapık diyorsun? Bi kere don bi su vagona bir bak. Sapıklık ypaacak olsam senin gibi hilkat garibesi bir ucubeyimi hedef alırım ben? Sen kimsin? Ne hakla beni sapık diye suçluyorsun gostermiyorum ulan telefonumu falan . Pislik kadın. Muhtemelen sülalendeki bütün erkekler sapık ve bu yüzden her size donuk telefon kullanan erkeği sapıklıkla itham ediyorsunuz. Kadınlar olarak kafayı sıyırdınız iyice falan . Bu sefer bana nefretle bakan gozler tamam kardşeim sakin ol haklısın falan filan oldu. Karı ağlaya ağlaya koşturarak vagondan dışarı çıktı. Sessiz kalırsan yapmadığın suçu bile kabul etmiş oluyorsun. Hak edene cinsiyet gerekmeksizin hak ettiği gibi davranmalı. Düşünsene orada sessiz kalsam belki linç edecekler vagonda.
Valla lez olmakta haklılar kadin gibi estetik bir canlı dururken erkeğe asik olmak da biraz şov bence.🙂 Ve de korkuyor olabilirler maalesef kimseye guven kalmadi artik.
Hayır tabi kii bi de tiksiniyoruz
Cay iciyordum yaaa
Afiedd
Erkekler kadınlardan korkuyor tam tersi
Hanfhabha bu da başka bir videonun konuss klasfnl
Kötü ve yalancılardan nefret ediyoruz.
Peki kötü ve yalancıları ayırt etmekte ne kadar başarılısınız efenim?
Genelde ediyoruz beni üzen adam gebersin 😀
Tovbeee kalpsiz Sinem kjasbfhja Kadınların çoğu bence bunu yapamıyor. Sana kocaman tebriksler edip en güzel çiçeklerden vermek isterim.
Jdjdjd teşekkurler ee nankör adam sevmem benim üzerime titremesi lazım yoksa isi rast gitmesin jdjff
Burdan onlara ekstra soylemek istediğin şeyler varsa tutma. D
He yok simdilik bu kadar 😀
Teşekkür ediyorum efenim :D
Bende teşekkur ederim 😀
Önce sen kapat. Aa yok o başka bişeydi hashjfbja
😀😀😀
Korku doğru çünkü tecavüz ve ölüm tehlikesi var
Aslında eski zamanalrda daha çoktu bunlar.
Kari milleti korkarım ula
Korkunçlular mıı?
Benden korkuyorlar hirrr
Çok korkutucu gorunebiliyorsun bazen asjkfbas
Puhah
Bazı sapık abaza hemcinslerin yüzünden olabilir
Kadınlar zaten kormuyor erkeklerden
Günümüzde kimsenin kimseden korktuğunu ve iğrendiğini düşünmüyorum...
O fotoyu koyarsan tabi korkarlar 😂
hhafbah absurd olsun istedim sadece :D
İyi yaptın eğlence kattın 👍
Heheh eyw teşekkür ederim.
Rica ederim
Evet maalesef
Niyekiii baksana tipimee çok ponçiğiz halbukisi. D
İşleri güçleri boş yapmak.
Sana şiir yazayım mı
Hm içinden geldiyse yaz tabi. D
Adını söyle Akrostiş
Güzel taktik kjsafbkjsa psychoparadıse ye yazsan olmuyor muu
Olmazz 🤣🙂
Gonder, Rıdvan
Tamam yazacagım.
Refakatinde güven var
Işığınla yol gösterirsin
Duruşunla örnek olursun
Vefanla gönüllere girersin
Adaletinle takdir toplarsın
Neşenle etrafı güzelleştirirsin
Heee agnostik seviyorum zaten asjkfhbash Eline emeğine sağlık teşekkür ederim beğendim (çiçek)
Rica ederim☺. Senin için değer
Dimiii
Yani söz konusu ben olunca akan sular duruyor biliyorsun :D Sağolasınn
🤗🤗🤗🤗🤗
Bi an GARGAMEL'e benzettim
Evett shdg
incelsin
İnceldigi yerden kopsun dndnd