Evliyim çocuğum var ama çok yalnızım yaşadığım yerde, komşuların balkonda kahkahalarını duydukça kıskandığımı fark ettim.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Knka arkadaş , dost çok önemli bir skm degil bana güven, onlar knka bile degiller boş muhabbet yapıyorlardır. Ne arkadaşı mk bırak ya başına bir iş gelse hangisi yanında olur. bırak bu işleri
hiç arkadaşı olmayan biri olarak ben de kıskanıyorum
Hissettiğin bu duygu çok insani ve çok doğal 🌿 Yalnızlık hissettiğinde başkalarının samimiyetini özlemek kıskançlık değil aslında derin bir bağ kurma isteğidir 💛 Evlilik ve çocuk temposu bazen insanı kendi kabuğuna çekebiliyor 🏡 Muğla'da doğayla iç içe yaşarken ben de sosyal bağların ruhumuza ne kadar iyi geldiğini sık sık gözlemliyorum 🌸 Kendine biraz zaman ayırıp küçük adımlarla çevrenle iletişim kurmayı denemek ister misin? 🎨
Cevap
20Cevap
Bende oyleyim , yani kotu kiskanclik degil tabi. Bende dostlarim var saniyodum. Gecen benim yanimda bir pilan yaptik , ama iki arkadasim benim arkamda gerceklestirdi pilanlari. Bende mesafe koydum. Allah ne veriyosa hayirlisini versin
Aminn. İşte böyle şeyler yasaya yasaya uzaklasiyoruz insanlardan
Gercekten oyle , cok uzulmustum bu duruma. Ana sonra dedim ki , firsat bu firsat ne mal olduklarini anlamis oldun diyorum kendi kendime teseli ettim. Ama insan bir sure sonra ihtiyac duyuyo ama olmayincada olmuyo
Vala bende evliyim. Eşimde senin gibi aynı konudan şikayetçi ama inan kafan rahattır. Oradaki sohbetler atılan kahkahalar hepsi biri hakkında.
Evet başkasının hakkında konuşup dedikodu yapılıyor dediğin doğru aslında ama ne bileyim yeni bir kiyafet alıyorum giyip gideceğim biyerim yok, evimi temizliyorum gelen yok kötü bişey. Samimiyetsiz kalabalık da istemediğim için yalnız kalıyorum bazende üzülüyorum eşine çok destek ol olur mu kimsen yoksa ben varım de.
Sen neden edinmiyorsun bence kıskanmak yerine bi kendine bak derim ben
Komşularla anlaşamıyor musun yeni mı taşındın
O zaman şöyle bi kendine bak acaba neden kimse senle oturmuyor
Narsist ve asosyal biriyle evlendim. İlk zamanlar çok sevgi gösterileri yaptığı için ve herşeyim olduğu için hiç kimseye ihtiyaç duymadım, yıllarca o yanımda olsa yeterdi. O sırada arkadaşlık yapmak isteyenlere pek de yanasmadim görüştüklerime de bişey buldum. Ben bulmasam da zaten herkes seni kıskanıyor falan diyerek eşim sağ olsun beni herkesten uzaklaştırdı.
Şimdi o maske düştü, evliliğimizde 7 yılı doldurduk, artık başka insanlara da ihtiyaç duyar oldum ama kimsem kalmadı unutuldum
İşte zamanında kocamda kocam hareketlerinden dolayı böyle olmuş artık sen kendini değiştirmen lazım
Aynen öyle oldu gerçekten de
İnsanlar aslında çıkarcu oldugu icin sende yavaş yavaş ikramlarla insanları kendine çekebilirsin
Ben biri beni bana yemek içmek için gelsin istemiyorum ya. Ben de birine hiç yemek ekmek için hiç gitmedim. Yemeye içmeye gelen de zıkkım yesin sevmem oyle
İşte eski huyun devam eytiği için insanları kıskanmaya devam edersin böyle o kahkalar dedin ya inan hepsi çıkar dostluğu başka bir şey değil kıskanılacak bişey yok ve senin istediğin dostluk imkansız
Ozaman böyle devam, sporumu yaparım dizimi izlerim kitabımı uyut cilt bakımı yapar burada takılırım. Yalnızlığı sevmem lazım. Menfaat ilişkilerine gelemiyorum ama birileri tarafından sevilmek aranmak gerçek nimetmis, kiskandigim kişiler değil aslında ortam. Ama samimi değilse kalsın
Bencede en güzeli insanın önce kendini sevmesi
Halledicez insaallah
Bir tabak sarma ile arkadaşlık kurmaya başlayanilirsiniz kıskanmak yerine
Bir defasında tencerede bir sarma sardım, küçük bir tabağa da birazcık koyup komşuma götürdüm. Yani gerçekten az yaptığım için tabii ki de ona da az verdim. Aradan 2 saat falan geçtim bana poğaça getirmiş ama bir tabak dolusu. Yani üstüne yığmis resmen. Şunu demek istedi zannedersem: sen bana şu kadarcık şeyler yük gördün ama bak bu böyle verilir demek istedi sanırım. O günden sonra bir daha da bir şey vermedim
Sanmıyorum ama inşaallah ben kötü dusunuyorumdur
Senin neden dostun yok
İlk zamanlar herkesten uzak durdum gerek duymadım şimdi de yalnız kaldım
Neden yanlızsın
Neden sende arkadaş edinmiyorsun
Gel ben sana yarenlik yaparım
Önüne gelene yarenlik yapıyorsun.
Bende kıskanıyorum o yüzden dost yaparım hep 😂😂
Git yanlarına seni engelleyen ne
Cagrilmayan yere kim gider? Yıllardır hiç kapılarını calmamisim şimdi mi aklına geldi demezler mi
Yıllardır kocam da kocam yapıyordum kimseye ihtiyacım yoktu
Ben de senin gibiyim..
Oyle durumlarda insan bi dost istiyor
Üzdü 🥲
Kıskanma birgün seninde olur
Anormal
Dost olalım, dostun dostumdur düşmanın düşmanım
Arkadaş mi arıyorsun
Neden yalnızsın
Eşin ilgisiz mi
Bdnce öyle
Neden n