Ben arkadaşlarımı ve çevremi kıskanıyorum. Tatile giden, evlenen, nişan takan, doğuran, hepsine baktıkça üzülüyorum. Yanlış anlaşılmasın onlar mutsuz olsun diye bir istek yok içimde. Sadece neden hayatta herkes birşeylerin sahibiyken, hayatlarının eşini bulmuşken, neden herkes mutluyken ben yanlız ve mutsuzum? Herkes mutlu olsun ama bende olayım nolur ya. Çirkinim desem değilim güzelim desem değilim orta halli biriyim. Ama çirkin insanlar bile mutlu ediliyorlar hani diycem ki erkekler güzel kızları hep seçiyor mutlu ediyor ordan kaybediyorum eh işte 50%50. Çok içerledim ne eş var ne sevgili var ne çocuk ne tatil ne sosyal çevre. Herkes hayatı bi ucundan yakalamış ben ne olacam peki? Birgün benimde kısmetim beni bulur mu dersiniz? Birgün bende onlar gibi olabilir miyim?
Senin ki kıskanmak değil, imrenmek bence. Hem herkeste vardır kıskançlık. Evlenen herkes, çocuğu olan herkes mutlu mu sanıyorsun? Belki evlenmek, çocuk doğurmak senin hayrına değil. Kimse gibi olmaya çalış ve hiçbir şey dışardan göründüğü gibi değil, belki senin hayatına da imrenen kişiler vardır. Kafana göre takılabilirsin, kimseye karşı sorumluluğun, mecburiyetin yok, belki bu yönden de sana imrenenler vardır. Haline şükret ve herkesin saklı tuttuğu bir iç yüzü vardır bunu unutma, senin mutlu sandığın insanlar belki de mutlu değillerdir
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aynı durumu yaşıyorum çok kötü bir tek ben basarisizim bir tek ben ise yaramaz sevilmeyen gibi hissediyorum çok kötü durumdayım
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında bu dedikleriminde dertleri var. Yakınlarım oldukları için biliyorum 4 4luk hayatlari yok evet ama yinede şu an yasadiklarini bende yaşamak istiyorum
Zaten herkesin derdi var ama yinede çıkıp gezip egleniyorlar en azından bizde çıkıp eglenebilsek kafa dağıtsak bizim ne eksiğimiz var kafasindayim. Para yok aslında bende para olsa tek yine giderimde
Al benden de o kadar Tabıkı Allah hep mutlu etsın öylelerini Ama cevredekiler tatil, eş, sıkıntısız hayat İstedıklerı her şeye sahıp olma gibi durumlara sahıplerken neden bız böyle mutsuzuz neden ufak ısteklerımız bile olmuyor :(