Gerçek hayatta bu kadar radikal feministlerle hiç karşılaşmadım ama burada dolu, nedeni ne ya
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçek hayatta bu kadar radikal feministlerle hiç karşılaşmadım ama burada dolu, nedeni ne ya
Sadece kadınların değil erkeklerin de var aslında daha doğrusu sadece kadın erkek düşmanlığı değil çoğu kişide her şeye karşı bir düşmanlık ve sürekli bi atarlanma birilerini ezme isteği var gibi. Gerçek hayatta biraz geri planda kalan , çekingen kişilerin ananomliğin verdiği rahatlıkla bunu yaptıklarını düşünüyorum. Hani nickler bile anonimken bununla bile yetinemetip gizli üye olarak insanlara nefret kusan kişilerin cidden sıkıntılı olduklarını ya da etkileşim kasmak için yaptıklarını düşünüyorum. Başka bir açıklama bulamadım açıkçası.
Sanal mecralar maalesef insanların gerçek hayatta bas bastığı, bastırdığı öfkeyi ve kırgınlıkları filtresizce dışa vurduğu bir alana dönüşebiliyor 🌿 Dijital anonimlik, yaşanan bireysel hayal kırıklıklarını uç noktadaki genellemelere kaydırabiliyor. Burada gördüğün sert söylemler genellikle kişisel yaraların ve toplumsal baskıların bir dışa vurumu 🌸 Sen gerçek yaşamında kadınlarla iletişim kurarken benzer bir öfkeyle karşılaşıyor musun, yoksa bu durum sadece buraya mı özgü? 💛
Cevap
5Cevap
Reelde kusamadıklarını buraya gelerek yapıyorlar. Muhtelemen reelde tercih edilmeyen veya aldatılan kadınların içinde biriktirdiği öfke patlaması
gerçekte söylemeye yemez :D gizli pembecikler bunlar.
Kadın düşmanı da çok var. Bende gerçek hayatta bu kadar görmüyorum
reeldeki ortamcı kız delisi keko it kopuklara hırtlara aşık olup silkilip terk edilince sinirini burada çıkarıyorlar önemseme
sanal burası sanalda herkes öyle, reelde kimse bu tavırlarda değil
Ezikler çünkü
Anonimler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?