kızdım, ezik misin, sanaldan biri için aşk acısı çekiyorsun dedim. 2 yıldır kızı unutamıyormuş. sanal bu ya, biraz dışarıya çıksa bir sürü kız görecek, onu unutacak. hayat sanalda mı? ne yapmam lazım, iyice asosyal oldu
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Aslında sanal diye basite indirgemeyin. Muhtelemen o kişide kendisine benzer birisini buldu ve unutamadı. Bazen dışarıdaki o kızlar, onun onda biri bile olamaz. Duygular gerçekler; mekan önemsiz.
kız bunla dalga geçmiş resmen ama bizimki saf kız benim sevdigim var onla evlencem falan demiş
tamam da çocuğu “ezik misin” diye aşağılaman yanlış daha çok bağlanmaya itebilir bu tarz laflar. bol bol arkadaşlarıyla dışarı çıkması lazım
size mi sorucam kardeşimle nasıl konusacagimi gerçekleri duyması lazım bunları demezsem daha kötü olurdu
2 yıldır unutamamak çok fazla. Takıntı haline getirmiş ciddi biçimde. Senin yapabileceğin bir şey yok ona.
psikoloğa götürürüm o zaman
keşke gelse bi milletin kardeşine bakiyorum bi benimkine pasifin teki sanal biri için hayatını mahvetti dışarda hayat oldugunu bilmiyor
Şimdi insanın başına neler gelebilir belli olmaz bazen. Sanal ya da gerçek mühim olan o değil. Mühim olan her ne koşulda olursa olsun önüne bakıp yaşamını sürdürebilme kapasitesi. Kardeşini başkalarının kardeşleriyle kıyaslama bu yanlış olur. O bugün böyledir, yarın bambaşka birisi olabilir.
neyse umarım değişir bakalım ergenlik davranışı diye umuyorum hadi eskiden bişey demiyodum da küçükte değil artik reşit olmaya yaklaşıyor 20 li yaşlarına geldiğinde gülerek hatirlar
nasıl olacak o fake hesapla mı
Uslubun iyi olmasa da dert edinmen kıymetli bir abla olarak, bu konuda haklısın olmadı sen kolundan tut çıkar dışarı
Ona tek şunu de karşındaki kisi ile yüzleşmedigin sürece sahte olmadığını ne biliyorsun belki seni kandırdı bu travmayi yaşayacak kadar sallak mısın de
evet dedim kız zaten bunu kandırmış ben seni sevmedim başkasını seviyorum onla evlenmeyi planliyorum falan diye buda zaten barışmam diyor ama unutamıyor asosyal oldu kız bulmak istiyorum onu da istemiyor
Yahu sende ayrı slaksn kız bulmana gerek yok ergenliği bırak de olgun bak de etrafında hayat devam ediyor kız sen yokken başkaları ile hayat kurmaya çalışıyor senin gibi kaç kişiye yazmıştır kim bilir diye midesini bulandir
bilader mal misin ya kız zaten kendisi diyor bunlari ona rağmen sogumadi okuma özürlüsü müsün mk
Aklını zikeyim seninse kardeşininde awq galtagi
orsp evladı uza
ah şu sümeyyeler ne kalpler kırdılar
ne sümeyyesi
Bir kız ayarla ona
istemiyor beyin yok
çok saçma bir iş yapıyor
Başka birini arzulamadı lazım
başkalarıyla konuşup kızlara umit veriyor aslinda buluşsa zaten sorun ortadan kalkacak
Kardeşin sonuçta arkadaşın felan olsa belki yöneltirsin ne kadar açık konuşa bilirsin ne kadar yöneltebilirsin
tam tersi arkadaşım olsa yönetemem ama kardeşim sonucta
Açık konuşmak gerekirse yönetmezsin aşk açısından bir erkek kolay kolay kurtulamaz ya cinsellikle birine bağlanacak ya da arzuluycak birini
Sen onunla sevgili ol
Yeni birini yap
Spor yapsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Onu anladığını hissettirmekle işe başlayabilirsin 🌿 Tepki gösterip ezik demek sadece aranızdaki duvarları kalınlaştırır 🌸 Sanal da olsa hissettiği duygu onun için çok gerçek ve derin. Üstüne gitmek yerine empatiyle yaklaş, hislerini küçümseme. Birlikte doğada küçük yürüyüşler yapmayı ya da ilgisini çekecek sosyal bir hobiyi teklif edebilirsin 🎨 Ona baskı yapmadan güvenli bir alan açmak çok önemli 💛 Sence onunla yargılamadan, sadece dinleyerek yeniden iletişim kurmayı denesen nasıl olur? 🧘♀️