aşığım sana diyor günümüm %90 nını seni düşünerek geçiriyorum dedi
birde bunu kızla sevgili ol diyorsunuz yala :(
Çok basit birkaç yöntem var;Ben de aynı şekilde bir çocuğu saplantı haline getirmiştim. Ama şimdi onu hayatının sonuna kadar bir daha asla aramayacağıma ve onunla iletişim kurmayacağıma söz verdim ve sözümü tutuyorum. Çocuğu aradığımda eğer beni bir kez daha rahatsız edersen polisi ararım dedi bana ciddiyetle. Böyle bir riski göze almam. Çok saçma çünkü. Ben de her yerden engelledim onu. Ve benimle bir gelecek düşünmediğini, beni sevmediğini ve istemediğini açıkça belirtti. Ayrıca sanırım bana kıllık olsun, ondan tiksineyim diye pis pis fotoğraflar paylaşıyor. Bu da kesinlikle işe yarar. Çünkü böylece bana insan olarak değer vermediğini açıkça belirtmiş oluyor ve gerz*ek bir ab*aza gibi davrandığı için de benden kurtulmuş oluyor. Kıza karşı net olursan ve yanlışlıkla ya da bilerek ümit vermeyip oyalamazsan kız zaten gider.. Bir de başka birisiyle birlikteysen bunu onun gözüne sok. Senden nefret eder.
Ne kızlar var ya
Cevap
4Cevap
Ona istedigi neyse elde etmesini sagla. Cikmak istiyosa cik. Biraz sabret ve ayril. Vazgececektir
Yok artık birde sevgili ol diyor kardeş ne içtin sen ?
e bı şans ver senı bukdr seven bırını bulmusken nıye saogutmaya calışıyorsun
Takıntı aşıklar, kolay vazgeçmez.
Yüz ver ona, o zaman unutacak.
Dene.
Seni istemiyorum dedinmi
istemiyorum demekle bitse 1000lerce kez dedim
Kız yüzsüzmüş o zaman
O kadar yakışıklısın yanı .
yok o kadarda değil normal bir Türk genciyim :)
Başka bir kadınla gözük ona.
Su uyur o kız uyumaz. Önünüze sahp çıkın.
Saplantı...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar