Deprem olunca böyle dışarı çıkaracaklarmış.. ev içinde eşofman giymemizi bile saygısızlık olarak algılıyor..
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Deprem olunca böyle dışarı çıkaracaklarmış.. ev içinde eşofman giymemizi bile saygısızlık olarak algılıyor..
Cevap
16Cevap
Babanız mağarada mı yetişmiş? Hava sıcaklıklarından haberi yok galiba. Evde bile rahat giyinemeyecekseniz, nerede giyineceksiniz. Yazık ya
Kesinlikle "evde bile "..
Üzüldüm senin adına. Baban dinini doğru düzgün yaşıyor mu bari?
Asla. Az önce bile ablama iftira atıp öyle namaz kıldı. Geçmişte genç kız kardeşinin üzerine çok gitti kız intihar etti.. şimdi mezarına bile gitmez. Çok çok hatası var. Tüm çocukları ondan nefret ediyor. Tek derdi kadınlar için din onun için bundan ibaret.
Öyle maalesef
Depremi yaşamış bir millet olarak bu tarz şeylerdrn korkmamız çok normal babanı anla biraz
Ölüm gelmiş derdimiz görünen bacaklarımiz mi olacak? Bunu düşünmek yerine Salih amel işlemeyi neden düşünmüyoruz?
Ölüm gelirse gelsin baş tacı ama o şekilde dışarda kalmak insanı ister istemez korkutuyor
Yüzeysel din yüzünden bu haldeyiz. Akıllanın
Azrailden kork şortla görünmekten değil 😆
Sana ne desek boş bildiğşn gibi devam edebilirsin
Tamam umarım öbür dünyada sana kul hakki yerine ölüm anındaki kıyafetlerini sorarlar. O zaman şanslı günündesindir 🙏
üzerine çarşaf ört çarşafla çıkarırlar de
düşüncesi saçma anlamadım
ay hiç cekilmez bu tarz ebeveynler çok rahatsız edici dışarda bile giyebilecek kadar rahat olamamak çok sinir bozucu gercekten
@naberkızsıllık nick çok iyi ahhaah
hımm
Kendileri donla gezerler. Herseye karisirlar
Evet kesinlikle misafirlerin bile yanina donla çıkar
Aynen
Nerde yasıyosunkı deprem bölgesımı
Giy ne giyersen kız takma kafana
Çıplak uyu odana giremesin karışamaz
Güzel fikir 😂😂
Odanı kapatmana kızıyor mu
Ayy su baskı ve kontrol ortamı yıldım
Babana saygı duy
Çok beğendiysen gel karısı ol babamin
Boş konuşma icraat yap gel takil biraz
Üslubundan belli işte baban sana az bile yapiyo. Senin gibi evlada bı bardak su bile vermem
Bende zihniyeti bozuk insana günahimi bile vermem. Düzgün üslubu hak etmiyorsunuz
Pardon zihniyet bunun neresinde? Senmi karar veriyorsun kimin neyi hakedip neyi haketmedigini.
Dediğinin arkasında dur. Kötüye kötü diyeceksin biri sırf anne baba veya kardeş diye körü körüne konuşmayacaksin. Beynini kullan bodoslama dalma
Evet. Peki sen mi karar veriyorsun kimin bir bardak su hak edip etmediğini?
Bodoslama dalan sensin ben sana yaptığı doğru demedim saygı duyy deedim senin üslubun ortada
Yaptığı yanlış olan kötü bir insana neden saygı duyayım? Bana mantığını açıkla
Saygı duymayı öğreneceksin.
Baban tam bir yobaz
Ölünce bile tek derdi millet ne der
baban neandertal herhâlde Allah sabır versin
Geçmiş olsun
Ooo çok kötü.
Nerede yasiyosm
Zor yaşam
Ne alaka 😂😂
İşiniz zor
Bazıları öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evde kendi alanında bile rahat edememek seni çok yormuş, seni çok iyi anlıyorum 🌿 Babanın bu tutumu aslında kendi içindeki büyük kaygılardan ve eski düzen alışkanlıklarından kaynaklanıyor 🌸 Onun kaygısını anladığını göstererek sakin bir zamanda ihtiyaçlarını anlatmayı denedin mi? Kendi sınırlarını korurken onunla ortak bir noktada buluşmak ilişkini biraz olsun rahatlatabilir 💛 Sen bu durumu onunla hiç sakince konuşmayı denedin mi? 🧘♀️
Ne diyorsun ya defol
...