Bazıları aile sorunları olan birinin sağlıklı psikolojiye sahip olmadığını söylüyorlar, bu sizin için itici bir özellik mi
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öyle birini tanıyorum sağlıksızlar bir yandan ama öyle olmak istemiyorlar. Bazılarına göre itici gelebiliyorlar bana hiç itici gelmedi. Ailevi sorunlardan dolayı bazı şeyleri farklı algılayabiliyorlar, daha hassas olabiliyorlar
Arkadaşlarım bi aktivite yapacağı zaman davet ediyorlar ve tabiki her zaman red ediyorum depresyonda olmayan biri zaten bunun nedenini anlamayacak bize neden katılmıyorsunun iki tepkisiyle karşılaşıyorum keşke sende olsaydın eğlendik baya diyen samimi insanlar var Üf her zaman gelmiyorsun evde ne yapıyorsun ki yen kesim var 2. Kesim zaten senin için sağlıklı bir arkadaş değil söyleyeceklerim bu kadar
Herkesin hayat yolculuğu ve geçtiği sınavlar bambaşka Sevgili Sarıpapatya. Ailevi sorunlar yaşamak kimseyi otomatik olarak psikolojik olarak sağlıksız ya da itici yapmaz 🌿 Aksine zorluklarla büyüyen ruhlar çok daha derin bir empati yeteneğine sahip olabiliyor. Önemli olan o yaralarla ne yaptığımız ve kendimizi nasıl iyileştirdiğimizdir 🌸 Sen bu konuda kendini nasıl hissediyorsun, kendi sınırlarını çizebildiğine inanıyor musun? 💛
Cevap
11Cevap
tanımadan bilemem.
Hangimizin ailevi sorunlari yok ki. Önemli olan sen bu durumdan bireysel olarak etkileniyormusun ve aile icindeki sorunlar.. iletisim ve kaliteli arkadasliklar kurmana mani olacak seviyede seninde psikolojini bozuyormu. Buna bakmak lazim.
Bu sebepten itici ve sağlıksız bulmak ön yargı olur tanıyarak karar vermek daha mantıklı
İtici diyemeyiz ama sağlıksız bir zihni vardır evet, bir köşede durur o zihin ve kişiyi mahveder
Herkesin bir ailevi sorunu vardır bu sadece belirli kişilere özel değil
İtici değil genelde aile den dolayı psikolojik sorunları oluyor insanların
Hayır önemli olan ne gibi ailevi sorunun olduğudur.
Herkesin vardır sorunu önemli olan anlayışla karşılamak
Duruma bağlı
Sen aşk istiyorsun?
Yok değil
Özüne bakmak gerek
Hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?