dertleşmek istersen yazabılırsın karxeşim derdini dinlerim. kardeşi de kesmişti yıllarca kullanmadı en son delüzyona kadar gıttı. zor ikna ettik 1 hafta yattı toparladı
psikologla gorusmek gucsuz olmak degıldır kı. kim bilir ne kavgalar dönüyor evde. hepsinin merkezindesin. anlatacak akıl alıcak bu işin uzmanı ile görüşmen faydalı olur kardeşim. ben duz dınlerım ama akıl veremem
anlatman paylaşman gerekli gerekirsede hafifinden bir aakinleştirici. derlerki evde bir haata varsa o herkesi hasta eder. o yüzden. ne utan ne erin. buldugun desteği kaçırma
desiğim gibi belediyelerinde danışma yerleri var özellikle İstanbul da. olmadı devlet hastane psikologuna git bacım ısrarcıyım yani bu konuda. nlrmal olmasını bekleme çünkü normal şeyşerle yüzleşmiyorsunuz. kardeşin var mı?
en mantıklısı uzajlaşmak evden. bu arada kaymakamlıktan yazı alman gerekıyır yanı bildirmen gerekşyor yoksa olakı saldırganlıkta bulunur yatması gerekır o zaman polia müdeahil olmuyor ya da ambulans 112 yı arayıp bılgı al istersen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şükürler olsun ki yok
Rabbim kimseyi o duruma düşürmesin
Amin
Var dayım ekonominin halinin dış güçlerin oyunu olduğunu düşünüyor
Allah yardımcısı olsun
Amin ya çok zor durumdayız tedavisi de yok
Ben de dahil hepsi dghj
Ciddimisin
Evet
Neyiniz varr
Ülkenın yarısı sorunlu ya herkes psi olmus
ben varım
Neyin var
teletabik deliyim
Dalga geçmeyin allah aşkına bu sorunları yasayan isnalar var
komple depresyon var bende
Hmmm
var. zor bır durum
Evet çok zor ne rahatsızlığı var acaba
bipolar
eşimde xe aksiyete vardı tedavı oldu
Bipolar kimde benimde babamda paronoid şizofreni var
oyy çok zormuş ilaçlarını kullanıyor mu? kardeşimde bipolar. çevresindeki için ayrı zor kensisi için ayrı
Hayır kullanmıyor 55 yaşında doktor ilac agir geliyor diye kesti igne verdi artik onuda kullanmıyor çok zor
dertleşmek istersen yazabılırsın karxeşim derdini dinlerim. kardeşi de kesmişti yıllarca kullanmadı en son delüzyona kadar gıttı. zor ikna ettik 1 hafta yattı toparladı
Gercekten cok uzuluyorum benimde psikolojim çok bozuk
zaten senınde psıkolog destegı alman lazım. normal şeyler yaşamıyorsun. tek basına ustesınden gelmeye calısma.
Mecburum buna güçlü olmak zoundayım bende düşersem ne olacak
psikologla gorusmek gucsuz olmak degıldır kı. kim bilir ne kavgalar dönüyor evde. hepsinin merkezindesin. anlatacak akıl alıcak bu işin uzmanı ile görüşmen faydalı olur kardeşim. ben duz dınlerım ama akıl veremem
Evet haklısın fakat psikologlar para avcısı şu an ve baştan savma depresyon ilacı verip başlarından savıyorlar ilaç kullanmak istemiyorum ben
psıkolog ilaç gazmaz kuzum. devlet hastanesine gidebilirsin. birde belediyelerin hizmetleri var boyle arastır oturdugun yerde var mı dıye
Bilmiyorum. Stresten hep saclarım döküldü. 😔
anlatman paylaşman gerekli gerekirsede hafifinden bir aakinleştirici. derlerki evde bir haata varsa o herkesi hasta eder. o yüzden. ne utan ne erin. buldugun desteği kaçırma
Evet gercekten öyle evde hepimizin psikolojisi kötü durumda
desiğim gibi belediyelerinde danışma yerleri var özellikle İstanbul da. olmadı devlet hastane psikologuna git bacım ısrarcıyım yani bu konuda. nlrmal olmasını bekleme çünkü normal şeyşerle yüzleşmiyorsunuz. kardeşin var mı?
Evet var
kim bilir onlar ne halde, :(
Benim gibi :(
en mantıklısı uzajlaşmak evden. bu arada kaymakamlıktan yazı alman gerekıyır yanı bildirmen gerekşyor yoksa olakı saldırganlıkta bulunur yatması gerekır o zaman polia müdeahil olmuyor ya da ambulans 112 yı arayıp bılgı al istersen
Çok korkuyorum
Daha çok anneme üzülüyorum oyle şiddeti eskisi gibi yok ama biz gidersek ne yapicak tek basina bilmiyorum
ebevyn olanlar onlar belkı ikna edersiniz ilaç kullanmaya bilemedim ki zor sorular :(
Bakalım zaman göstercel
bol şans olsun kuzum. kolaylıklar dılerım
Allah razi olsun
Hayır yok
Ne güzel
Bi ben varım
Neyin var
Deliyim ben
Dalga geciceksen yazma
Tamam
Yok şükür.