Türk erkeği neden bu kadar terbiyesiz sırf ona yüz vermediğim için 'Utanmadın mı İngiliz erkeği diyorsun' demişti. Erkekler neden böyledir yüz vermeyince zoruna gider?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türk erkeği neden bu kadar terbiyesiz sırf ona yüz vermediğim için 'Utanmadın mı İngiliz erkeği diyorsun' demişti. Erkekler neden böyledir yüz vermeyince zoruna gider?
Cevap
8Cevap
Türk erkeği Türk kadını diyip birbirimizi aşağı çekmekten çok haz alır duruma geldik. Bir insanın veya birkaç insanın olumsuz tavırlarına maruz kalıp bunu bir toplumun tümüne genellemek ne kadar akıllıca bir hareket
PA4TLAK A4M YAZDIM GELDİ BANA SEN NASIL BİR KADINSIN DEDİ KESİN TACİZCİ ERKEK DİR ERKEKSEN GEL DEDİM ONU ENGELLEDİM
Aferin sana. Senin yaşın küçük belli. Ama takma insanları. Ve genelleme
22 yaşındayım niye bu kadar kendi üzerine alındı ona yazmadım başka erkeğe yazdım
O da diğer erkekleri savunuyor senin kadınları savunduğun gibi
Gerçekten İngiliz erkeği demen olmamış. Onun dışında evet herekse yüz vermek zorunda değilsin tabii
Erkeksen gel dedim onu engelledim
PA4TLAK A4M YAZDIM NİYE BU KADAR ÜZERİNE ALINDI
Erkekler genelde kadınlara ilgi gösterir, kabul etmek zorunda değilsin, ama insanları bu şekilde tersleme, en azından aşırıya kalmadığı sürece. Sonra zararlı çıkan sen olursun. Unutma insana insan da gerek kimin kime nerede lazım olacağı belli olmaz.
kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermis
Pedi siyah poşete koydu a4mım kanıyor neden utanacağım dedim bir erkeğe o erkek de bana küfür etti pa4tlak 4am dedim o diğer erkek bana küfür etti erkeksen gel dedim onu engelledim
ingiliz sömürgeceliğine karşıdır
Küfür edip engelledim onu
haketmiştir pis proleterya
A4mım kanıyor dedim utanmıyor musun bunu buraya yazıyorsun dedi bana küfür etti bende ona edince seni çıktığın yere geri sokarım dedi erkeksen gel dedim küfür ettim onu engelledim
utanmıyor musun bunu buraya yazıyorsun
Anlamadım neden utanacağım
şansımı denedim
Vay tacizci ip kopuk seni
Cahiller çünkü, saplantı yapıyorlar
pedi siyah poşete koydu market sahibi demiştim bir erkek de utanmıyor musun dedi ona küfür ettim o da bana etti ona sövdüm engelledim
Bi tanesi yüzünden yine hepimizi yaktın
klasik tekidir bilmen lazım
İstediğini elde edeceğini düşünen bir irkiz
Küfür ettim engelledim o erkeği
Kesin sapık tacizci bir erkektir ip kopuk biridir
Olabilir en doğrusunu yapmışsınız
Özgüvensizliklerinde dolayı, uzak dur balim
Egoyüzünden :p
Eyvallah diyip gidicen
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde reddedilmek veya beklentinin karşılanmaması bazen kişisel algılanıp savunma mekanizmalarını tetikleyebilir 🌿 İnsanlar kırılan özgüvenlerini maalesef bazen öfke ya da milli duyguları işin içine katarak örtmeye çalışırlar. Bu durum tamamen o kişinin kendi olgunlaşmamışlık seviyesiyle ilgilidir, senin sınır koyman son derece doğal 💛 Sen kendi değerlerinden ödün vermediğinde karşı tarafın verdiği bu aşırı tepkiler hakkında ne düşünüyorsun, sınırlarını korumak sana nasıl hissettiriyor? 🌸