• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Türk erkeğinin gözünde neden kezbanız?

_ΛqresiF_
_ΛqresiF_ Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
75
Yapay Zekaya Sor
Bu sürekli aşağılama hali neden?
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Kezban diyenler yabancı kadınları sadece kulaktan dolma bilgilerle bilenler... ayrıca hepsi yabancıların bakımına, giyimine hasta olur ancak biz giysek kötü yolda oluruz. Onlar cilve yapsa çekici biz yapsak yine kötü oluruz. Sonra da çoğu bir Türk kadınına kalır. Ayrıca biri tanışmak isteyince reddedince bile kezban oluyorsun, onlara sebep lazım

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ah-mutsuzluk
    Ah-mutsuzluk Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Merhaba.
    Çünkü sizler onlar için birer cinsel objesiniz genelde kendilerini tatmin edecek bir nevi malı olarak görüyorlar sizi, genelleme yapmıyorum istisnanlar kaideyi bozmaz diyerekten devam ediyorum, hal böyle iken sürekli aşağılanan hakarete uğrayan üzülen fiziksel psikolojik duygusal şiddet gören çoğunlukla sizler oluyorsunuz, ama bu durumda dahi yine tercih edilen onlar oluyor bu yüzden de suçlu konumuna düşen yine sizsiniz, iyi dürüst güvenilir ahlakı güzel efendi olana da bir hiç gözüyle bakarsınız ama nerede sizleri kullanacak her anlamda zarar verecek biri var, o vazgeçilmez oluyor işte bu sebepten ötürü ne sağlıklı ilişkiler kuruluyor ne de aranılan o mutluluğa ulaşılıyor, bu ülke de aramayın arkadaşlar aşkı kendinizi geliştirmeye bakın vakti zamanı gelirse hayırlısıyla kısmette varsa nasip olur.
    Sağlıcakla kalın, okuduğunuz için teşekkür ederim.

0
    0 Yorumla
  • bykamaimasen
    bykamaimasen Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı.

bildiğim kadarıyla, kendine güveni olmayıp ilişkiye girmek için kendine evlilik şartı koyan yıkık kızlara, kendi hayatına pek tanımadığı mahallelinin görüşlerine göre yön veren, annesinin dizinin dibinden ayrılamayan, es kaza ilişkisi olursa dominant olmaya çalışan, problem yaratma hobileri olan ezik kızlara kezban deniyor.

0
    0 Yorumla
  • Aperioon
    Aperioon Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Cinsellik yaşamazsan kezban yaşarsan bacım der bunlar. Önce yüz verme naza çek değerin bilinsin yoksa değerin bilinmez diye tavsiye verirken kendisine de aynısını uygalayinca aaamaan bu burnu havada olanlar kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor derler. Derlerde derler...
    Böyle de iki yüzlü kendi ülkelerinde ki kadınlara uygulanan psikolojik baskıyı işlerine gelmediği için görmezden gelip bir de üstüne aynı baskıyı yargılamayı yaparak kendi ayaklarına sıktıklarını anlamayacak kadar akılsız olurlar...

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

47

Cevap

60

Cevap

• 54srp
    54srp Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. O hesap. İçlerindeki duyguları kadınların üzerinden dışa vuruyorlar. Dönüp kendilerine baksalar hiç fena olmaz aslında 😬😬

1
    0 Yorumla
  • lotus-patra u
    lotus-patra Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Bizi kezban olarak gören erkeklere sesleniyorum; Senide bir kadın doğurdu!

4
    0 Yorumla
  • Abdullah_1207
    Abdullah_1207 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Kadınları böyle görenlere asla hak vermediğimi belirtmek isterim. Kimsenin kadınları böyle küçük görmeye aşağılamaya hakkı yoktur, bunu yapanlar da kendini onlarla sohbet etmediklerini yakın davranmadıklarını öne sürerek haklı çıkarmaya çalışıyor ama kimse kimseyle sohbet etmek zorunda değil. Bir kadın bir erkek istedi diye onun dediğini yapmak zorunda değil konuşmak istemiyorsa konuşmaz kendi bileceği iş, bize de saygı duymak düşer. Biz erkekler olarak karşımızdakine hoşgörülü davranacağız ki biz de hoşgörü görebilelim.

3
    4 Yorumla
    • tatlibelancxk
      tatlibelancxk
      +1 yıl

türk erkekinden böyle yorum sasirtti

Yorumla
    • Abdullah_1207
      Abdullah_1207
      +1 yıl

Öyle ama, hemcinsim diye yanlış yapanı savunacak değilim.

Yorumla
    • tatlibelancxk
      tatlibelancxk
      +1 yıl

savunan mallar var

Yorumla
    • Abdullah_1207
      Abdullah_1207
      +1 yıl

Ne yazık ki var keşke olmasalar

Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

Baskı bir psikolojik manipülasyon yöntemidir.
    Kadını yaptığı her şeyle eleştirmek ve asla taktir etmemekte baskın karakter olmaması için yapılan bir eylemdir. Çünkü kadın çok zeki bir varlıktır bunu bilen erkek kadının bu gücünden korkuyor ve baskı altında tutuyor Bu sayade ormanın kralı olabilmeye devam ediyorlar ya da öyle sanıyorlar.

Dinler bize vücudumuzu örtmemiz gerektiğini söylüyor , kapitalizm vücutlarımızı göstermekle besleniyor , eğer bu bilişsel uyumsuzluğu sorgularsan deli damgası yersin.

Ataerkilliğe hoş geldin

1
    0 Yorumla
  • Blackman77
    Blackman77 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 91%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı.

Doğru kelimeleri söyleyemedikleri için. Onların sözcüsü olarak bu işi devir alıyorum😂 .
    İltifat etmeyi aile yapılarında görmediler, bir kadınla sadece konuşmanın normal olduğunu bilmiyorlar , sohbetin ve kaliteli zamanın ne olduğunu bilmiyorlar, yeterli kadar tecrübe edemediler. Sıradan olmanın eziklik olduğunu düşünüyorlar. Kendi ezikliklerini genelde bu şekilde gizliyorlar. Eğitim ve tecrübe ile hepsi öğrenilebilir. Bir kadınla normal bir sohbet edebiliriz. Bir kadınla ilişki yaşamadan gezebilir , birşeyler yiyebilir ve şakalaşabiliriz. Ancak "telefonunu göster, yağ sırası bekledikçiler" rahmetli olana kadar beklememiz gerekecek pek muhtemel.

0
    0 Yorumla
  • MuscleKing_T
    MuscleKing_T Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Aslında bence en büyük sıkıntı erkeklerin kadına yaklaşmayı ve nasıl davranacağını bilmemesinden kaynaklanıyor. Kaldıki bunun yanında erkeklerin uygulamış olduğu şiddet de var. Kadın ister istemez her koşulda defans yapmak zorunda kalıyor. Buda diğer erkekler gözünde kadınları kezban yapıyor.

En küçük nezaket örneklerinden birini yapıyorum asansörden inerken içeride kim varsa iyi günler diyorum. Buna büyük oranda erkekler cevap veriyor ama kadınlardan cevap alamıyorum. Hoş cevap vermek gibi bir zorunluluğu da yok ama bu nezakete karşılık bir aksiyon göstermeli diye düşünüyorum. Tam orada aklıma yukarıda yazdıklarım geliyor bir tepki vermemesini gayet normal karşılıyorum.

0
    2 Yorumla
    • Wonderwomennn
      Wonderwomennn
      +1 yıl

Türkiye'de yaşıyoruz normal

Yorumla
    • mmsaci
      mmsaci
      +1 yıl

Ne olursa olsun hiç bir durum nezaketsiliği haklı çıkartmaz. Kezban'dan kastın ne olduğunu pek anlamadım. Ama kim yaparsa yapsın nezaketsizlik magandalıktır ve iticidir...

Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı.

Türk kadınına hiçbir zaman kezban demedim ve daha da demem sanırım. Sadece dengesiz derim. 😂 Kezban diyen kişiler bence ciğere uzanamayan kedi misali konuşuyorlar.

4
    1 Yorumla
    • Diibindibii
      Diibindibii
      +1 yıl

Haklisin abicim serseri karaktersiz olsaydim ne parasizligimdan ne tipimden yalniz kalirdim yani Turk kizlarini tavlamak icin iki yuzlu olmak yeterli boyle olmadigim icin sevilmedim yani sende haklisin cigere uzanamadigim icin bunlar :d

Yorumla
  • Luiiza
    Luiiza Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

İlişkiye gireriz ørospu derler, girmeyiz kezban. Makyaj yaparız özgüvensiz derler, yapmayız bakımsız. Kilo alırız şişman derler, zayıflarız çöp/sıska. Ve bunu akşama kadar oturdukları koltuktan o yağlı göbekleri ile yaparlar. Benim gözümde cinsellikten başka bir şey düşünmeyen, kaba saba, görgüsüz kimseler. (istisnalar elbette vardır)

1
    2 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Yorum gibi yorum😄

Yorumla
    • Luiiza
      Luiiza
      +1 yıl

❤️

Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç bir erkek saygı gösterdiği, saygıyı hak eden kadına dil uzatmaz. Önce saygı görmeyi hak edecek bacılar…çirkef ol, okuma, kendini geliştirme, aklın fikrin evlilikte olsun, tiktok İnstagram tğm hayatın olsun, türlü türlü oyunlarla adamları kandırmaya, kafalamaya çalış, sonra bana neden Kezban dedi. E öyle olduğun için olabilir mi acaba 👍

0
    2 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Yalnız "Türk kadınları" diye genel konuşuyorlar :))
      İyisine kötüsüne saydırıyorlar dkd

• Illecebrous
      Illecebrous
      +1 yıl

E şimdi kaç tanesini test edebilirler ki :)
      3-5-10...
      onlarda çoğunluğa göre yaş grubunu da dahil edersek kezban. genelleme yapmaları ondan

• _Asyacik_
    _Asyacik_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Şu an bir genelleme yapıyorum. Istisnalar kaideyi bozmaz.

Ne kadınların asaleti kaldı, ne erkeklerin erliği mertliği.

Türk toplumu kadınlarına değer veren bir toplumdu. Ne ara böyle tuhaf olduk bilmiyorum.
    Erkekler sokakta pis pis bakıyor. Kadınlar desen hal tavırlarına dikkat etmiyor.
    Yazık be..

1
    0 Yorumla
  • 1Dehliz1Zirve
    1Dehliz1Zirve Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Türk erkeğinin gözünde Kezban değilsiniz. Türk benliğini kaybetmiş olanların ve bazı Türk olmayanların gözünde böyle gösterilmeye calisiliyorsunuz. Türk benliği olan erkekler için kadın, baş tacıdır. Peki neden böyle? Detayları var , aslında konu biraz derin. Lakin sizi sıkmak istemem, en kolay görünüm ile özet geçeyim. Kedi ulaşamadığına murdar der.

1
    0 Yorumla
  • mysticalstarfish
    mysticalstarfish Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü çoğunun gözü yabancı kızlarda ve bizi onlarla kıyasladıkları için ortalamanın altında kalıyoruz muhtemelen onlar için.
    Ne diyim kendi kararları. Hepsinin kendi güzellik anlayışı.
    He birde ego falan filan bunların hepsi yalan Türk kızlarının tamam bir kısmı egoist olabilir çoğunun da koca yürekli olduğu gibi.
    Birde kendilerine baksınlar onların bizi solumaya ciğerleri yetiyor mu diye.

1
    0 Yorumla
  • cafecrown
    cafecrown Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Genel olarak bakımsızsınız abi, şunu hele bir kabullenin. Lafa gelince on numara bakım , Gratis watsons felan. Gerçekte, halının altına süpürülen toz misali... Ek olarak aşağıdaki resimler anlatıyor sanırım özeti. Teşekkürler :)

Türk erkeğinin gözünde neden kezbanız?Türk erkeğinin gözünde neden kezbanız?
    1
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.

Kadınlar eskisi gibi değil ki artık.
    Hem sanki erkeklerimiz çok bakımlı da.
    Geçen işte konusanlari izliyordum. Kızın biri " elini yıkıyor aradığım erkek "vb demişti. Gerçi bunu hasan can demişti ama konuyu kadınların sevmesi meselesi açılınca söyledi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

hep yabancılarla kıyaslıyorlar erkek arkadaşım rus kızların ukraynalıların hastasıydı ya bari benim yanım da yapma arkadaşıyla konuşurdu bunlar kızsa bizim tr dekiler ne diye türk erkekleri özellikle sarışın renkli gözleri seviyor tercih ediyor fırsatını bulsunlar aldatırlar ve ben aldatıldım.

1
    3 Yorumla
    • tatlibelancxk
      tatlibelancxk
      +1 yıl

oha cok üzüldüm serefsiz bende yurtidinda yasiyorum hepsi ybanci kizla sevgili bizede bunlar kadinmi ya sarisin dibine düsüyorlar görmen lazim türkle uzak dur aldatilrisn yine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@tatlibelancxk aynen öyle sağol canım tr erkeklerine hiç ama hiç güvenilmez ortalama bir tipim var evet ruslar ukraynalı kızlar kadar güzel değilim zaten ama onu çok sevmiştim gerçekten o ise güzelliği dış görünüşü benim kalbime tercih etti:(

Yorumla
    • tatlibelancxk
      tatlibelancxk
      +1 yıl

o kizlarda onun paarasini yesin kullansin cezaisni görsün ama sakin affetme o pici sevme seni hakk etmiyor

Yorumla
  • petitebete
    petitebete Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Genellemek istemesem de Turk erkeklerinin genel olarak kadinlari asagilama ozelligi var. Nadiren gorursun annesi disinda bir kadina deger veren birini. Sebebine gelecek olursak ben aile icinde anne ve babanin kadina karsi tavrina bagliyorum adamlar cekirdekten boyle yetisiyor.

3
    0 Yorumla
  • XG10AV
    XG10AV Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Yüz vermemiş, umursamamış veyahut istediklerini vermemiş olabilirsiniz, bu sebeple de Kezban demiştir. Yani buradaki olay tamamen Kedi - Ciğer ilişkisi.

1
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 39
    +1 yıl

kezban falan değilsiniz..
    tanıdığı tek kadının Türk kadını olması sebebiyle bunu söylüyorlar..
    farklı milletten kadınları tanıyanlar, sizi başının üzerinde gezdirir..

3
    0 Yorumla
  • _-Jane-_
    _-Jane-_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Daha doğrusu şöyle birine evet dersek kezban oluruz ama hayır dersek yine kezban oluruz iki halide birilerinin işine gelimiyor çünkü ...

2
    0 Yorumla
  • HİRANUR85
    HİRANUR85 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

Toplumumuz bozuluyor hızla bu yüzden ne delikanlılar kızlarımızı nede kızlarımız delikanlılarımızı beğenmez oldular. Bir Avrupa merakı almış başını gidiyor.

0
    3 Yorumla
    • sessizgemi4343
      sessizgemi4343
      +1 yıl

evet haklisin ama care?

Yorumla
    • HİRANUR85
      HİRANUR85
      +1 yıl

@sessizgemi4343 geçmişimizden ders çıkarmak tek çare. Bunu yaparken kastım aaaa biz şöyle gerideyiz biz böyle olamadık değil. Hep bizi yönetenleri eleştiriyoruz. Kimse demiyor ki bizi yönetenleri biz seçtik. Artık biraz özümüze dönmeliyoz. Eskiden kadınlar fedakar erkekler çalışkandı. Taşı sıksalar suyunu çıkarırdılar. Evlilikler ömürlüktü, aldatmak kelimesi bilinmezdi. Şimdi kızlar ojeli erkekler jöleli. Ne zaman eleştirilseler avrupadaki kızlar şöyle / erkekler böyle. Uzun lafın kısası özenmek çare değil özüne dönmek şart.

Yorumla
    • sessizgemi4343
      sessizgemi4343
      +1 yıl

oze donmek icinn cok sey feda etmek lazim kolay degil

Yorumla
  • Diibindibii
    Diibindibii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Deger verene deger vermediginiz deger vermeyeni sevdiginiz icin para tip piclige taptiginiz icin kendiniz picleri secip hep Turk erkekleri diye genelleme yaptiginiz icin

0
    0 Yorumla
  • Peugeot90
    Peugeot90 Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 35%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

Hepsinin degil ama yüzdesel olarak baksak % 90 kaşar KS takılanlara bak. Hepsi seks konusunda kucaktan kucağa yarış konuşsunda bir biriyle yarışıyor. Korkunç paylaşım ve yorumlar var. Denk geliyorum

0
    0 Yorumla
  • Leading_Leader
    Leading_Leader Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Takılmasın buna kimse.. Bundan yüzyıl sonra bir tarih kitabında onlar hakkında da "seksi, savaşçı ruhlu, özgür, namuslu, zeki güzel" denilecektir. Şimdilik kezbanlar, arka planda...

0
    1 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Yüzyıl sonra eksik olsunlar sjsj

Yorumla
  • DeepNety
    DeepNety Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Her önümüze gelene yüz versek başka bir şey derler kezban olmak iyidir boş ver 😄

3
    0 Yorumla
  • cann22
    cann22 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Erkeklerin gözünde türk kızları kezban, kızların gözünde türk erkekleri kıro. Sorun bizim gözlerde mı acaba 😂

1
    1 Yorumla
    • Sevilona
      Sevilona
      +1 yıl

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Kaldı mı lan Kezban kavramı? Her erkek amcılık felsefesi gereği, kadınlara secde eder durumdalar.
    O dediğin 10 sene öncesiydi..

1
    0 Yorumla
  • sonsuz39
    sonsuz39 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 57%
    +1 yıl

Kendi kız kardeşleri veya ailesinden biri istediği gibi olursa ne düşünür o zaman acaba 🙄 böyle düşünseler kimseye hakaret edip kezban demezler

0
    0 Yorumla
  • terazininbiri
    terazininbiri Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Kezban olarak görenin ne için gördüğü sebebi kolay elde edememesinde kaynaklı sanırım. Sıkıntı değil kendileri de çok keko

0
    0 Yorumla
  • gökkurt1453
    gökkurt1453 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 94%
    +1 yıl

genele vurursak benim gözümde bu tabi
    bizimkiler biraz bakimsizz daha çok kilolu hijyen açısından eksik
    ama türk kadınını kimseye değişmem 🇹🇷

0
    2 Yorumla
    • tatlibelancxk
      tatlibelancxk
      +1 yıl

genel bakimdan da bizim türk erkekleri göbekli bakimsiz tüylü keko onas bakrsan

Yorumla
    • gökkurt1453
      gökkurt1453
      +1 yıl

burada erkekleri sorulmamış ki canisi kadınları sorulmuş😎

Yorumla
  • halilim123
    halilim123 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Ben elin yabancisina özenen sevisirim de kürtaj da olurum diyen Angelina tarzi kızlari sevmiyorum.
    Benim kadinim Kezban olacak.

0
    0 Yorumla
  • Lütfetmedinizefenim
    Lütfetmedinizefenim Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Naz ve kendini kasma
    Alınganlık
    Çirkeflik
    Dedikodu
    Değer vermeyene değer verme
    Bir çok yaşıtım kızda olan ozellik

0
    0 Yorumla
  • Limansisler1
    Limansisler1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Bu konuya sürekli değiniyorsun. Umursadığını da sanmıyorum. Fenomen olmanın bir gerekliliği mi?

0
    2 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Zerre umursamıyorum evet..
      Ama bize yapılan saygısızlığa da susacak değilim.😃

Yorumla
    • Limansisler1
      Limansisler1
      +1 yıl

Peki

Yorumla
  • massalizm
    massalizm Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Herkesin dediğini ben de diyorum ulaşamadıkları için pis diyorlar işte çamur at izi kalsın takmaaa

1
    0 Yorumla
  • Tubaacelyaaa
    Tubaacelyaaa Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Ben Türk değilim kendileri ne sanki Türk kızları keziban değil.

1
    0 Yorumla
  • gokandeğilGÖKHAN
    gokandeğilGÖKHAN Takip Et
    Yoda Yaş: 95 , eic 100%
    +1 yıl

Her hatun Kezban degıl kı. Kezban ne demek oluyorsa artık

1
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.

Aşağılık olmayan hiç kimse bir başkasını aşağılayamaz.

1
    0 Yorumla
  • cgrfsvşcısı
    cgrfsvşcısı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 91%
    +1 yıl

Fazla rahat olmadığımız için bunu kezbanlik sanıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • __Agapi__
    __Agapi__ Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı.

Öyle diyen erkekleri acaba uzaylı kadın mı dünyaya getirmiş çok merak ediyorum 😂

0
    0 Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 89%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Aynı sürücü yaya gibi kadın erkek birbirini suçlaması bitmez.

0
    0 Yorumla
  • SσɳKαɱҽʅყα
    SσɳKαɱҽʅყα Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Kendileri dünya yakışıklısı oldukları için (!) bizi beğenmiyorlar işte

0
    0 Yorumla
  • Elagözlü7575
    Elagözlü7575 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı.

Onlar kendine baksın resim koymaya bile cesaretleri yok at diyorsun kırk yalan

0
    0 Yorumla
  • _haplesqueen_
    _haplesqueen_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

her hiyarim var diyene tuzla kosmayinca oyle olur kenarda aglamaya devam edin

0
    0 Yorumla
  • TemizMan
    TemizMan Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 94%
    +1 yıl

Gerçekten öylesiniz. Az alçak gönüllü olsanız kimse size kezban demez.

0
    0 Yorumla
  • LovecezaM
    LovecezaM Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Diğer ırkların kadınlarından tekme yemedikleri için..

0
    0 Yorumla
  • KedimmBenVeYatağım
    KedimmBenVeYatağım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Yahu otursunlar bi kendi kroluklarına baksınlar kezbanmıs

0
    0 Yorumla
  • Ayuboğanxxl
    Ayuboğanxxl Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Millet şaka takılıyor çocuk gibi alınganlık yapıyonuz yani pes

0
    0 Yorumla
  • Barbarok
    Barbarok Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Benim gözümde değilsiniz. Türk kızları da güzel. Gelecekteki karım %99 Türk olur.

0
    0 Yorumla
  • Submissivé1isi
    Submissivé1isi Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl

Ya boskoy gitsin agzi olan bos bos konusuyor anasi bacisi da kezban o zaman sktret bea

0
    0 Yorumla
  • serseriserbeststili
    serseriserbeststili Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

Türk erkeği Türk kızını elde edemediği için siniri bozuluyor

0
    2 Yorumla
    • Hapishaneköşesi
      Hapishaneköşesi
      +1 yıl

He he edemiyo

Yorumla
    • Hapishaneköşesi
      Hapishaneköşesi
      +1 yıl

😀😀

Yorumla
  • Prince12345678
    Prince12345678 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Her istediklerini vermediğiniz için onlarda bu durumu kezbanlik olarak görüyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Türk erkeği gözünü ilk açtığı anda annesini gördüğünü unutmasın bir zahmet ondan sonra karşı cinsi beğenmesin

0
    0 Yorumla
  • tatlibelancxk
    tatlibelancxk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

vermedimiz icin kezban
    verincede kasar
    yabancilar önüne gelene veriyor ben yurtdisnda yasioyrum hepsi yabanciyla isi pisirip turkle evleniyor kekolar

1
    3 Yorumla
    • Hapishaneköşesi
      Hapishaneköşesi
      +1 yıl

Ufak at vermeyen mi kaldı 😀

Yorumla
    • tatlibelancxk
      tatlibelancxk
      +1 yıl

yatmayna erkek mi kaldi hepsi abaza pic

Yorumla
    • Hapishaneköşesi
      Hapishaneköşesi
      +1 yıl

İki tarafta da var böyle, 😀

Yorumla
  • Ahsen12345
    Ahsen12345 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Hic o kategoriye konmadim rusunu avrupalisini cebimden cikaririm. Isve cilve kudurtma bilmiyorsan demekki. Sen ona kendini tapilacak erkek gibi hissettirirsen oda sana tapilacak kadin muamelesi eder.

0
    1 Yorumla
    • Luiiza
      Luiiza
      +1 yıl

Herkes senin gibi bir erkekten sırf değer görebilmek/elde tutabilmek için akşama kadar onu kudurtmakla uğraşmıyor teyzecim.😆

Yorumla
  • Hairmafya
    Hairmafya Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Kendini eğitimli okumuş sananlar böyle tabirde bulunur takılmayın bence

0
    0 Yorumla
  • GezegenAdam
    GezegenAdam Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

birbrinize sürekli kezbana benziyor diyne siz dğeil misiniz

0
    0 Yorumla
  • Sevilona
    Sevilona Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Varsın biz kezban olalım bizim gözümüzdede erkekler hıyar 😏 erkekler hıyar olmaktan vazgeçmez 😁 (hepsi degil)

0
    0 Yorumla
  • Zincirevurulmuşkız
    Zincirevurulmuşkız Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Türk erkeğide kro 😂kültür bilgi, medeniyet , gelişmişlik yerlerde...

1
    0 Yorumla
  • Muammer244135
    Muammer244135 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Ben bugüne kadar karşı cinse kezban demedim ayrıca kezbanın türkçe anlamı çok iy

0
    0 Yorumla
  • SarıKula
    SarıKula Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Yüksek ihtimalle eşleri yine kezban dedikleri Türk Kadını oluyor.

0
    0 Yorumla
  • VarımAmaYokumm
    VarımAmaYokumm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23
    +1 yıl

İnsan elindekinin nankoru ulaşamadığının delisidir, bizi aşşagilarlar rusu overler

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Türk erkeğinin gözünde neden kezbanız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türk erkeğine ilgini gösterince neden hava ya girip burnu büyüyor 🙄? 11 cevap verildi
Kizlarin turk erkeği dusmanlığı nereden geliyor? 6 cevap verildi
Türk erkegi neden böyle? 5 cevap verildi
Bakımsız, Türk erkeği özgüveni şaka mı? 16 cevap verildi
Siz Turk erkegi neden sevgililerinizi dovuyorsuniz? 16 cevap verildi
Türk erkeği neden Mine Tugay 'a bayılıyor? 31 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce el emeği bir eserin gerçek değeri harcanan zamana göre mi yoksa verilen emeğe göre mi ölçülmeli?
  • İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe'de! Sizce İsmail Kartal Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi?
  • İkna kabiliyetin yüksek mi?
  • Suçlu hissettiğiniz halde yapmaktan keyif aldığınız şey nedir?
  • Cipsle aranız nasıl, en son hangisinden yediniz?
  • Sen neyi asla yapmazsın?
  • Bir insana güvenmen ne kadar sürer?
  • Kendine bir soru soracak olsan bu ne olurdu?
  • İnsan nasıl bir varlıktır, eleştirel bir tanım yapar mısın?
  • Sadece zaman geçirmek için biriyle birlikte olur musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨