- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s +1 yılKezban diyenler yabancı kadınları sadece kulaktan dolma bilgilerle bilenler... ayrıca hepsi yabancıların bakımına, giyimine hasta olur ancak biz giysek kötü yolda oluruz. Onlar cilve yapsa çekici biz yapsak yine kötü oluruz. Sonra da çoğu bir Türk kadınına kalır. Ayrıca biri tanışmak isteyince reddedince bile kezban oluyorsun, onlara sebep lazım
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.
Çünkü sizler onlar için birer cinsel objesiniz genelde kendilerini tatmin edecek bir nevi malı olarak görüyorlar sizi, genelleme yapmıyorum istisnanlar kaideyi bozmaz diyerekten devam ediyorum, hal böyle iken sürekli aşağılanan hakarete uğrayan üzülen fiziksel psikolojik duygusal şiddet gören çoğunlukla sizler oluyorsunuz, ama bu durumda dahi yine tercih edilen onlar oluyor bu yüzden de suçlu konumuna düşen yine sizsiniz, iyi dürüst güvenilir ahlakı güzel efendi olana da bir hiç gözüyle bakarsınız ama nerede sizleri kullanacak her anlamda zarar verecek biri var, o vazgeçilmez oluyor işte bu sebepten ötürü ne sağlıklı ilişkiler kuruluyor ne de aranılan o mutluluğa ulaşılıyor, bu ülke de aramayın arkadaşlar aşkı kendinizi geliştirmeye bakın vakti zamanı gelirse hayırlısıyla kısmette varsa nasip olur.
Sağlıcakla kalın, okuduğunuz için teşekkür ederim.00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılbildiğim kadarıyla, kendine güveni olmayıp ilişkiye girmek için kendine evlilik şartı koyan yıkık kızlara, kendi hayatına pek tanımadığı mahallelinin görüşlerine göre yön veren, annesinin dizinin dibinden ayrılamayan, es kaza ilişkisi olursa dominant olmaya çalışan, problem yaratma hobileri olan ezik kızlara kezban deniyor.
00 Yorumla
Cinsellik yaşamazsan kezban yaşarsan bacım der bunlar. Önce yüz verme naza çek değerin bilinsin yoksa değerin bilinmez diye tavsiye verirken kendisine de aynısını uygalayinca aaamaan bu burnu havada olanlar kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor derler. Derlerde derler...
Böyle de iki yüzlü kendi ülkelerinde ki kadınlara uygulanan psikolojik baskıyı işlerine gelmediği için görmezden gelip bir de üstüne aynı baskıyı yargılamayı yaparak kendi ayaklarına sıktıklarını anlamayacak kadar akılsız olurlar...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. O hesap. İçlerindeki duyguları kadınların üzerinden dışa vuruyorlar. Dönüp kendilerine baksalar hiç fena olmaz aslında 😬😬
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBizi kezban olarak gören erkeklere sesleniyorum; Senide bir kadın doğurdu!
40 Yorumla
+1 yılKadınları böyle görenlere asla hak vermediğimi belirtmek isterim. Kimsenin kadınları böyle küçük görmeye aşağılamaya hakkı yoktur, bunu yapanlar da kendini onlarla sohbet etmediklerini yakın davranmadıklarını öne sürerek haklı çıkarmaya çalışıyor ama kimse kimseyle sohbet etmek zorunda değil. Bir kadın bir erkek istedi diye onun dediğini yapmak zorunda değil konuşmak istemiyorsa konuşmaz kendi bileceği iş, bize de saygı duymak düşer. Biz erkekler olarak karşımızdakine hoşgörülü davranacağız ki biz de hoşgörü görebilelim.
34 Yorumla- +1 yıl
türk erkekinden böyle yorum sasirtti
- +1 yıl
Öyle ama, hemcinsim diye yanlış yapanı savunacak değilim.
- +1 yıl
savunan mallar var
- +1 yıl
Ne yazık ki var keşke olmasalar
+1 yılBaskı bir psikolojik manipülasyon yöntemidir.
Kadını yaptığı her şeyle eleştirmek ve asla taktir etmemekte baskın karakter olmaması için yapılan bir eylemdir. Çünkü kadın çok zeki bir varlıktır bunu bilen erkek kadının bu gücünden korkuyor ve baskı altında tutuyor Bu sayade ormanın kralı olabilmeye devam ediyorlar ya da öyle sanıyorlar.
Dinler bize vücudumuzu örtmemiz gerektiğini söylüyor , kapitalizm vücutlarımızı göstermekle besleniyor , eğer bu bilişsel uyumsuzluğu sorgularsan deli damgası yersin.
Ataerkilliğe hoş geldin10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kelimeleri söyleyemedikleri için. Onların sözcüsü olarak bu işi devir alıyorum😂 .
İltifat etmeyi aile yapılarında görmediler, bir kadınla sadece konuşmanın normal olduğunu bilmiyorlar , sohbetin ve kaliteli zamanın ne olduğunu bilmiyorlar, yeterli kadar tecrübe edemediler. Sıradan olmanın eziklik olduğunu düşünüyorlar. Kendi ezikliklerini genelde bu şekilde gizliyorlar. Eğitim ve tecrübe ile hepsi öğrenilebilir. Bir kadınla normal bir sohbet edebiliriz. Bir kadınla ilişki yaşamadan gezebilir , birşeyler yiyebilir ve şakalaşabiliriz. Ancak "telefonunu göster, yağ sırası bekledikçiler" rahmetli olana kadar beklememiz gerekecek pek muhtemel.00 Yorumla
+1 yılAslında bence en büyük sıkıntı erkeklerin kadına yaklaşmayı ve nasıl davranacağını bilmemesinden kaynaklanıyor. Kaldıki bunun yanında erkeklerin uygulamış olduğu şiddet de var. Kadın ister istemez her koşulda defans yapmak zorunda kalıyor. Buda diğer erkekler gözünde kadınları kezban yapıyor.
En küçük nezaket örneklerinden birini yapıyorum asansörden inerken içeride kim varsa iyi günler diyorum. Buna büyük oranda erkekler cevap veriyor ama kadınlardan cevap alamıyorum. Hoş cevap vermek gibi bir zorunluluğu da yok ama bu nezakete karşılık bir aksiyon göstermeli diye düşünüyorum. Tam orada aklıma yukarıda yazdıklarım geliyor bir tepki vermemesini gayet normal karşılıyorum.02 Yorumla- +1 yıl
Türkiye'de yaşıyoruz normal
Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Türk kadınına hiçbir zaman kezban demedim ve daha da demem sanırım. Sadece dengesiz derim. 😂 Kezban diyen kişiler bence ciğere uzanamayan kedi misali konuşuyorlar.
41 Yorumla- +1 yıl
Haklisin abicim serseri karaktersiz olsaydim ne parasizligimdan ne tipimden yalniz kalirdim yani Turk kizlarini tavlamak icin iki yuzlu olmak yeterli boyle olmadigim icin sevilmedim yani sende haklisin cigere uzanamadigim icin bunlar :d
İlişkiye gireriz ørospu derler, girmeyiz kezban. Makyaj yaparız özgüvensiz derler, yapmayız bakımsız. Kilo alırız şişman derler, zayıflarız çöp/sıska. Ve bunu akşama kadar oturdukları koltuktan o yağlı göbekleri ile yaparlar. Benim gözümde cinsellikten başka bir şey düşünmeyen, kaba saba, görgüsüz kimseler. (istisnalar elbette vardır)
12 Yorumla
+1 yılHiç bir erkek saygı gösterdiği, saygıyı hak eden kadına dil uzatmaz. Önce saygı görmeyi hak edecek bacılar…çirkef ol, okuma, kendini geliştirme, aklın fikrin evlilikte olsun, tiktok İnstagram tğm hayatın olsun, türlü türlü oyunlarla adamları kandırmaya, kafalamaya çalış, sonra bana neden Kezban dedi. E öyle olduğun için olabilir mi acaba 👍
02 Yorumla- +1 yıl
Yalnız "Türk kadınları" diye genel konuşuyorlar :))
İyisine kötüsüne saydırıyorlar dkd - +1 yıl
E şimdi kaç tanesini test edebilirler ki :)
3-5-10...
onlarda çoğunluğa göre yaş grubunu da dahil edersek kezban. genelleme yapmaları ondan
Şu an bir genelleme yapıyorum. Istisnalar kaideyi bozmaz.
Ne kadınların asaleti kaldı, ne erkeklerin erliği mertliği.
Türk toplumu kadınlarına değer veren bir toplumdu. Ne ara böyle tuhaf olduk bilmiyorum.
Erkekler sokakta pis pis bakıyor. Kadınlar desen hal tavırlarına dikkat etmiyor.
Yazık be..10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkeğinin gözünde Kezban değilsiniz. Türk benliğini kaybetmiş olanların ve bazı Türk olmayanların gözünde böyle gösterilmeye calisiliyorsunuz. Türk benliği olan erkekler için kadın, baş tacıdır. Peki neden böyle? Detayları var , aslında konu biraz derin. Lakin sizi sıkmak istemem, en kolay görünüm ile özet geçeyim. Kedi ulaşamadığına murdar der.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü çoğunun gözü yabancı kızlarda ve bizi onlarla kıyasladıkları için ortalamanın altında kalıyoruz muhtemelen onlar için.
Ne diyim kendi kararları. Hepsinin kendi güzellik anlayışı.
He birde ego falan filan bunların hepsi yalan Türk kızlarının tamam bir kısmı egoist olabilir çoğunun da koca yürekli olduğu gibi.
Birde kendilerine baksınlar onların bizi solumaya ciğerleri yetiyor mu diye.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Genel olarak bakımsızsınız abi, şunu hele bir kabullenin. Lafa gelince on numara bakım , Gratis watsons felan. Gerçekte, halının altına süpürülen toz misali... Ek olarak aşağıdaki resimler anlatıyor sanırım özeti. Teşekkürler :)

10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Kadınlar eskisi gibi değil ki artık.
Hem sanki erkeklerimiz çok bakımlı da.
Geçen işte konusanlari izliyordum. Kızın biri " elini yıkıyor aradığım erkek "vb demişti. Gerçi bunu hasan can demişti ama konuyu kadınların sevmesi meselesi açılınca söyledi00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhep yabancılarla kıyaslıyorlar erkek arkadaşım rus kızların ukraynalıların hastasıydı ya bari benim yanım da yapma arkadaşıyla konuşurdu bunlar kızsa bizim tr dekiler ne diye türk erkekleri özellikle sarışın renkli gözleri seviyor tercih ediyor fırsatını bulsunlar aldatırlar ve ben aldatıldım.
13 Yorumla- +1 yıl
oha cok üzüldüm serefsiz bende yurtidinda yasiyorum hepsi ybanci kizla sevgili bizede bunlar kadinmi ya sarisin dibine düsüyorlar görmen lazim türkle uzak dur aldatilrisn yine
Cevap sahibi+1 yıl@tatlibelancxk aynen öyle sağol canım tr erkeklerine hiç ama hiç güvenilmez ortalama bir tipim var evet ruslar ukraynalı kızlar kadar güzel değilim zaten ama onu çok sevmiştim gerçekten o ise güzelliği dış görünüşü benim kalbime tercih etti:(
- +1 yıl
o kizlarda onun paarasini yesin kullansin cezaisni görsün ama sakin affetme o pici sevme seni hakk etmiyor
+1 yılGenellemek istemesem de Turk erkeklerinin genel olarak kadinlari asagilama ozelligi var. Nadiren gorursun annesi disinda bir kadina deger veren birini. Sebebine gelecek olursak ben aile icinde anne ve babanin kadina karsi tavrina bagliyorum adamlar cekirdekten boyle yetisiyor.
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yüz vermemiş, umursamamış veyahut istediklerini vermemiş olabilirsiniz, bu sebeple de Kezban demiştir. Yani buradaki olay tamamen Kedi - Ciğer ilişkisi.
10 Yorumla
+1 yılkezban falan değilsiniz..
tanıdığı tek kadının Türk kadını olması sebebiyle bunu söylüyorlar..
farklı milletten kadınları tanıyanlar, sizi başının üzerinde gezdirir..30 YorumlaDaha doğrusu şöyle birine evet dersek kezban oluruz ama hayır dersek yine kezban oluruz iki halide birilerinin işine gelimiyor çünkü ...
20 YorumlaToplumumuz bozuluyor hızla bu yüzden ne delikanlılar kızlarımızı nede kızlarımız delikanlılarımızı beğenmez oldular. Bir Avrupa merakı almış başını gidiyor.
03 Yorumla- +1 yıl
evet haklisin ama care?
- +1 yıl
@sessizgemi4343 geçmişimizden ders çıkarmak tek çare. Bunu yaparken kastım aaaa biz şöyle gerideyiz biz böyle olamadık değil. Hep bizi yönetenleri eleştiriyoruz. Kimse demiyor ki bizi yönetenleri biz seçtik. Artık biraz özümüze dönmeliyoz. Eskiden kadınlar fedakar erkekler çalışkandı. Taşı sıksalar suyunu çıkarırdılar. Evlilikler ömürlüktü, aldatmak kelimesi bilinmezdi. Şimdi kızlar ojeli erkekler jöleli. Ne zaman eleştirilseler avrupadaki kızlar şöyle / erkekler böyle. Uzun lafın kısası özenmek çare değil özüne dönmek şart.
- +1 yıl
oze donmek icinn cok sey feda etmek lazim kolay degil
+1 yılDeger verene deger vermediginiz deger vermeyeni sevdiginiz icin para tip piclige taptiginiz icin kendiniz picleri secip hep Turk erkekleri diye genelleme yaptiginiz icin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Hepsinin degil ama yüzdesel olarak baksak % 90 kaşar KS takılanlara bak. Hepsi seks konusunda kucaktan kucağa yarış konuşsunda bir biriyle yarışıyor. Korkunç paylaşım ve yorumlar var. Denk geliyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılTakılmasın buna kimse.. Bundan yüzyıl sonra bir tarih kitabında onlar hakkında da "seksi, savaşçı ruhlu, özgür, namuslu, zeki güzel" denilecektir. Şimdilik kezbanlar, arka planda...
01 Yorumla Her önümüze gelene yüz versek başka bir şey derler kezban olmak iyidir boş ver 😄
30 YorumlaErkeklerin gözünde türk kızları kezban, kızların gözünde türk erkekleri kıro. Sorun bizim gözlerde mı acaba 😂
11 YorumlaKaldı mı lan Kezban kavramı? Her erkek amcılık felsefesi gereği, kadınlara secde eder durumdalar.
O dediğin 10 sene öncesiydi..10 YorumlaKendi kız kardeşleri veya ailesinden biri istediği gibi olursa ne düşünür o zaman acaba 🙄 böyle düşünseler kimseye hakaret edip kezban demezler
00 Yorumla
+1 yılKezban olarak görenin ne için gördüğü sebebi kolay elde edememesinde kaynaklı sanırım. Sıkıntı değil kendileri de çok keko
00 Yorumla
+1 yılgenele vurursak benim gözümde bu tabi
bizimkiler biraz bakimsizz daha çok kilolu hijyen açısından eksik
ama türk kadınını kimseye değişmem 🇹🇷02 Yorumla- +1 yıl
genel bakimdan da bizim türk erkekleri göbekli bakimsiz tüylü keko onas bakrsan
- +1 yıl
burada erkekleri sorulmamış ki canisi kadınları sorulmuş😎
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen elin yabancisina özenen sevisirim de kürtaj da olurum diyen Angelina tarzi kızlari sevmiyorum.
Benim kadinim Kezban olacak.00 Yorumla
+1 yılNaz ve kendini kasma
Alınganlık
Çirkeflik
Dedikodu
Değer vermeyene değer verme
Bir çok yaşıtım kızda olan ozellik00 Yorumla
+1 yılBu konuya sürekli değiniyorsun. Umursadığını da sanmıyorum. Fenomen olmanın bir gerekliliği mi?
02 Yorumla- +1 yıl
Peki
Herkesin dediğini ben de diyorum ulaşamadıkları için pis diyorlar işte çamur at izi kalsın takmaaa
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen Türk değilim kendileri ne sanki Türk kızları keziban değil.
10 Yorumla
+1 yılHer hatun Kezban degıl kı. Kezban ne demek oluyorsa artık
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşağılık olmayan hiç kimse bir başkasını aşağılayamaz.
10 Yorumla
+1 yılFazla rahat olmadığımız için bunu kezbanlik sanıyorlar.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı. Öyle diyen erkekleri acaba uzaylı kadın mı dünyaya getirmiş çok merak ediyorum 😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAynı sürücü yaya gibi kadın erkek birbirini suçlaması bitmez.
00 Yorumla
+1 yılKendileri dünya yakışıklısı oldukları için (!) bizi beğenmiyorlar işte
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılOnlar kendine baksın resim koymaya bile cesaretleri yok at diyorsun kırk yalan
00 Yorumla
+1 yılher hiyarim var diyene tuzla kosmayinca oyle olur kenarda aglamaya devam edin
00 YorumlaGerçekten öylesiniz. Az alçak gönüllü olsanız kimse size kezban demez.
00 YorumlaDiğer ırkların kadınlarından tekme yemedikleri için..
00 Yorumla
+1 yılYahu otursunlar bi kendi kroluklarına baksınlar kezbanmıs
00 Yorumla
+1 yılMillet şaka takılıyor çocuk gibi alınganlık yapıyonuz yani pes
00 YorumlaBenim gözümde değilsiniz. Türk kızları da güzel. Gelecekteki karım %99 Türk olur.
00 Yorumla
+1 yılYa boskoy gitsin agzi olan bos bos konusuyor anasi bacisi da kezban o zaman sktret bea
00 Yorumla
+1 yılTürk erkeği Türk kızını elde edemediği için siniri bozuluyor
02 Yorumla- +1 yıl
He he edemiyo
- +1 yıl
😀😀
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer istediklerini vermediğiniz için onlarda bu durumu kezbanlik olarak görüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk erkeği gözünü ilk açtığı anda annesini gördüğünü unutmasın bir zahmet ondan sonra karşı cinsi beğenmesin
00 Yorumla
+1 yılvermedimiz icin kezban
verincede kasar
yabancilar önüne gelene veriyor ben yurtdisnda yasioyrum hepsi yabanciyla isi pisirip turkle evleniyor kekolar13 Yorumla- +1 yıl
Ufak at vermeyen mi kaldı 😀
- +1 yıl
yatmayna erkek mi kaldi hepsi abaza pic
- +1 yıl
İki tarafta da var böyle, 😀
+1 yılHic o kategoriye konmadim rusunu avrupalisini cebimden cikaririm. Isve cilve kudurtma bilmiyorsan demekki. Sen ona kendini tapilacak erkek gibi hissettirirsen oda sana tapilacak kadin muamelesi eder.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kendini eğitimli okumuş sananlar böyle tabirde bulunur takılmayın bence
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbirbrinize sürekli kezbana benziyor diyne siz dğeil misiniz
00 Yorumla Varsın biz kezban olalım bizim gözümüzdede erkekler hıyar 😏 erkekler hıyar olmaktan vazgeçmez 😁 (hepsi degil)
00 Yorumla
+1 yılTürk erkeğide kro 😂kültür bilgi, medeniyet , gelişmişlik yerlerde...
10 Yorumla
+1 yılBen bugüne kadar karşı cinse kezban demedim ayrıca kezbanın türkçe anlamı çok iy
00 YorumlaYüksek ihtimalle eşleri yine kezban dedikleri Türk Kadını oluyor.
00 Yorumla
+1 yılİnsan elindekinin nankoru ulaşamadığının delisidir, bizi aşşagilarlar rusu overler
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat