Hiç sorma, bak her yemeği aşçılara taş çıkarırcasına yaparım problem değil ama sarmayı bşr kere denedim, içini mi çok koydum yaprakları mı kötüydü bilmiyorum 3 saatimi verdikten sonra bir baktım ki hepsi itfaiye hortumu gibi olmuş çok kalın olmuş. Sinir oldum bıraktım öyle. Ertesi gün gelen temizlikçi abladan da bir güzel fırça yedim. Bu böyle yapılır mııı, ziyan etmişsin, söylesen ben yapardım sana, daha ne herzele
Yemek yapmak önemli bir iştir hatta zannattır amma velakin herkes yemek yapmamalı Çünkü yemek insanın duygularından içinden geçenlerden bile etkilenir. Aşırı titiz olduğum içinde yemeği bilmeyen karşı cins bende sorun yaratmaz
Bence de bilmesi gerekiyor.. ne yicek taş mı yicek bu erkek 😂 bazı erkekler gerçekten ne yiyeceğini kendine nasıl bakacağını falan bilmiyorlar. Eski konuştuğum insan 1 kilo çiğköfte yedim falan demişti akşam yemeğinde. Ne protein var ne bir şey var.. 😂 öyle kendine bakmasını bilmeyen erkek bana da hiç bakamaz.. o yüzden dikkat etmek lazım nu tür şeylere..
Evet yemek yapmayı bilmeli. Sonsuza kadar önüne hazır yemek gelmeyecek
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
Yani artık kaç yaşına gelmiş biri yapamıyorsa hiçbir şekilde biraz eksiye düşer ama bende şeflik derecesinde yemeği bilmediğim için öyle bir beklentim yok. Tek başına kaldığında aç kalacak ya da ben hastalandım mı bir çorba yapanayacak seviyedeyse bilemem.
Yemek yapmayı bilmeyen karşı cins benim gözümde eksiye düşmez. Ama yemek yapmayı bilmeyip benim için mutfağa girip tarife bakarak bir şeyler yapmaya çalışan adama baya bir artı puan yazar
Yemeği bir kriter olarak gören insanları çok ezik buluyorum. Sonuçta sen biriyle ilişkiye başlarken onu sevdiğin için oluyor onun yemek becerilerine göre değil.
20 yaşını geçmiş birisi kadın-erkek fark etmez bir zahmet iki yumurta kırabilsin. Ama yemek yapamayan kadın ayrı bir itici. Sigara ve rakı içen kadınla kapışır