Hiç sorma, bak her yemeği aşçılara taş çıkarırcasına yaparım problem değil ama sarmayı bşr kere denedim, içini mi çok koydum yaprakları mı kötüydü bilmiyorum 3 saatimi verdikten sonra bir baktım ki hepsi itfaiye hortumu gibi olmuş çok kalın olmuş. Sinir oldum bıraktım öyle. Ertesi gün gelen temizlikçi abladan da bir güzel fırça yedim. Bu böyle yapılır mııı, ziyan etmişsin, söylesen ben yapardım sana, daha ne herzele
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben yapmayı biliyorum yapar birlikte yeriz 😂
Her şeyi beraber yapma taraftarıyım. Sadece sarma yapılacağı zaman elimi sürmem onun dışında her türlü yemeği yaparım ve elim de lezzetlidir.
Sarmayla aramız bozuk kendisine küsüm
Ne yaşamış olabilirsinnnn? 😂
Hiç sorma, bak her yemeği aşçılara taş çıkarırcasına yaparım problem değil ama sarmayı bşr kere denedim, içini mi çok koydum yaprakları mı kötüydü bilmiyorum 3 saatimi verdikten sonra bir baktım ki hepsi itfaiye hortumu gibi olmuş çok kalın olmuş. Sinir oldum bıraktım öyle. Ertesi gün gelen temizlikçi abladan da bir güzel fırça yedim. Bu böyle yapılır mııı, ziyan etmişsin, söylesen ben yapardım sana, daha ne herzele
En azından çabalamışsın bu da bir şey 😂
Hiç bana onu savunma şimdi. O kadar uğraştım insan azıcık güzel olmak için çabalar 🤨
Genel de erkekler et yemeklerini iyi yapıyormuş..
Doğru, et ve balık erkek işidir. Hayallerimden birine dokunduğunu söylemeliyim :)
Sevgilim olacak kadının mutfağı bilmesine gerek yok çünkü her zaman mutfak bana aittir ✍️
Vaaoov
Öylee
Evet düşer. Kişisel gelişimini tamamlamamistir die düşünürm ve görmezden gelirm.
Hepsini bilmesin ama bazılarını bilsin arada güzel gider
Evet yemek yapmayı bilmeli. Sonsuza kadar önüne hazır yemek gelmeyecek
Mangal yakabiliyorsa sorun yok asjfkg
Çok önemli bu arada asjzj
Düşmez ama öğrenemeyeceği anlamına gelmez
Öğrenmeye açıksa inşallaj 😂
inşallah *
İnşallah
Gerek yok, ben hallediyorum zaten.
Helal olsunnn
Yemek yapmayı bilmiyor da başka şekilde o açığı kapatır bence 😀
Yok hükmündedir. Askerlik arkadaşı olarak görürüm, enseye bir şaplak atar "naber lan devrem" derim.
Neyse ki aç kalmayacak kadar yapabiliyom.
@Ben_köpraa hingelin mucididir ❣️
Ben bilmem ne için calisiyoruz siparis veriyorum getiriyorlar
Düşer tabi karnını doyurmayı beceremeyen anasına veya kuryelere muhtaç sümsüğü napim zaten kiloludur o
Yok ya beraber öğreniriz ne olacak
Herkes bilmek zorunda değil, gözümde düşmez
Eksiye düşmez
Evet düşer
Düşmez bende pek bilmiyorum zatn
Erkekde olsa kadında olsa bilecek yemek yapmasını
Yok düşmez gözden
harbiden mantı açmasını bilmeyen kadın mı olur
Hayır hiç sorun yapmam zamanla her şey düzelir
Düşer tabi