Bunu birkaç defa yaptı, serviste bile oturmuyor. Kadınlar beni zorluyor, git yanına otur diye. Neden?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Gayet normal.. bende eski eşimle aynı yerde 1.5 yıl çalıştım.. mecbur.. yemekte ya da serviste hiç yanyana olmadık.. normali de bu bence.. çünkü başka yaşam alanlarida lazım.. iki işte adam arkadaşlarıyla olmayı tercih edip hava alıyordur.. seninde kendi arkadaşlarınla zaman gecirmeni istiyordue..24 saat yan yana saçma.. ki aynı iş yerinde. De. Calisilmamqli bence :)
Yanindayken başkalarının sana bakmasindan rahatsız oluyordur
Nasıl yani evimizde de öyle gezmeye gidelim diyorum çıkmıyor gelmiyor çok nadir genelde evden eve gezmeleri tercih ediyor
Öyle aslinda sorunuö yok ama
Eşin erkeklerin yanına gidiyorsa seni de kadınların yanına yollamasi normal
Öyle ama yanlızfı o an tersledi gibi, kadınlarsa git diyor neden gitmiyorsun falan sıkıştırıyot beni
Günaydın bence normal erkekler erkekle, kadınlar kadınla otursun diye düşünüyor
Benimki de öyle kendi erkeklerin yanına gider mesela beni de hemen kadınların ayanına yollar😅
Kadınlar sıkıştıroypr beni giy otursana diye kadınlar göz koyar falan diyorlar gidiyorum oturtmuyor ben işe girdiğimde şaşırmışlat karısı sen misin falan dşye inanamamışlsr sjsdn
Ne diyor peki sen bu durumu konuşunca eşinle
Ne alakası var ya djdjd
Yahu git otur diyolar eşinin kocanın yanına, kaparlar bak demeye getiriyor herhalde eşimde Brad pit olsa tamam dicem djdjd erkeğe etrafında kadınının olduğunu hissettir falan diyorlar benim kocam olsa ben hep yanında otururum diyorlst
Esinle gorucu usulü mü evlendiniz sanki sen yanında olunca utanıyor gibi
Erkekler var mı etrafta
Karışıl erkek kadın
Yönetici durumda falan mi
Yoo normal işçi
Utangaç galiba
esine sorsana mk
Cevap yok
Senden utanıyor
Neden utansın
Pek çok sebebi olabilir, mini giyiniyor olabilirsin, o böylesi giyime alışık değildir ya hal tavırların uygun değildir ya da seni beğenmiyordur fiziken ve güzellik olarak
Mini giymem normal sessiz sakin insanım aynı iş yerine girdiğimizde kadınlar çok şaşırmış beni görünce bu onun karısımı falan demişler biri söyledi bana. Çoğundan aynı tepkiyi aldım , sen geldiğinden beri rahat edemiyorum dedi eşiö bana birde
Çok güzel olmalısın onun kıyas edince bu da etkili olabilir
Yoo o kadar da değil aslında valla kendi halimde bir insanım ama yaşlı kadınlar çok güzelsin yumuşak yumuşaksın diyor dkdkd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eşinin bu tavrı seni üzmüş ve kafanı karıştırmış, çok haklısın 🌸 İş yerindeki sınırları koruma çabası, arkadaş çevresinden çekinmesi veya kendince yanlış anlaşılmaktan korkması bu duruma sebep oluyor olabilir 🌿 Yine de hislerini ve kadınların ısrarı yüzünden yaşadığın mahcubiyeti onunla sakince konuşmalısın 💛 Saygı ve yakınlık dengesini evde açıkça paylaşmak en doğrusudur. Bu durumu ona hissettiklerin üzerinden hiç anlatmayı denedin mi? 🎨🧘♀️