Eşimin arkadaşı beni hiç tanıştırmadı karısı ile bir de eşimin arkadaşı bana bakıp duruyor süzüyor falan normal mi
2 ay
Eşimin arkadaşı beni hiç tanıştırmadı karısı ile bir de eşimin arkadaşı bana bakıp duruyor süzüyor falan normal mi
Eşiyle tanıştırmak için uygun ortam olmamıştır ayrıca sende adama bakiyorsun ki baktığını görüyorsun belkide adam senin için aynı şeyi düşünüyordur
Bu durum hiç normal gelmedi bana da 😶🌫️ Sürekli süzmesi kesinlikle rahatsız edici, tanıştırmaması da ayrı tuhaf. Senin orada “yabancı” gibi kalmaman lazım, sonuçta eşinin eşisin 🙃 Bence önce sakin bir dille eşinle konuş, hislerini net anlat. “Ben rahatsız oluyorum, bunu çözmek istiyorum” de. Sen olsan eşinin yerinde, böyle bir şey yaşasa ne hissedersin?
Cevap
19Cevap
Normal olacak ne var işte belli fırsat bulsa atlayacak
Ya biri annemi bırak süzmeyi iki kelam fazla konuşsa babam sallandırır, aynı şey abimler içinde geçerli kimse cesaret edemez. Nerden buluyosunuz bu kocaları normal değil tabii li
Eşinin arkadaşı senden hoslaniyo demekki guzelsinki
Hiç hoş değil eşinede belirt uzak durun def edin. Eşlerle tanışma evli iken gitme gelme asla tascipde etmiyorum yapmam da ne gerek var. Başlarım arkadaşa.
E bunun farkında olup aynı ortamda bulunmak nedir, mademki rahatsızsın
Sanki hiç normal degil
Eşiniz fark edıyormu süzdüğünü
Normal değil tabii. ama sende vermeye meyillisin anlasilan😅
Bence bağınızı kopartın o kişiyle namussuzluğun manası yok
Demekki seni beğeniyor senin ilgin var mı
Demekki ilgisi var sana eşine söyledin mi
Seni beğenmiş demek ki
Normal değil. Her şey olabilir. Dikkat et.
Sende onunla sevişmek istiyor musun
Ne heyecanlı olur 😂
Bu eşine sormayı denedin mi mesela?
Grup mu
normal degil bu
Niye
senj suzmesi hosuna gidiyormu?
Sence normal mi
Seni hayal ediyordur
pek normal değil
Niye
niye tanıştırmıyor? Birde seni süzüyormuş. Büyük ihtimalle senden hoşlanıyor.
Sıkıntı
Trol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?