Arkadaşlar, adı üzerinde yakın arkadaşımla yakınız. 3-4 yıllık arkadaşım ve çift olarak da arkadaşız. Ellerimiz birbirlerini tanıyor beraber hep birlikte yemek yiyoruz. İkimiz onunla buluştuğumuzda işte sürekli eşin nasıl biridir, sana karşı nasıldır falan diye soruyor. Arada biz onların yanında eşimle atıştığımızda hiçbir şeyi unutmadığını fark ettim. Eşimin bana söylediği bir lafı bana aylar sonra kendi dedi sana böyle demişti diye. Sürekli böyle bana kötülüyor işte sana böyle dedi şöyle dedi her türlü her şeyden bana kötülüyor. Ya ben eşimi çok seviyorum asla şüphem yok ama bunun amacı ne? Kendisi de evli yani eşiyle de yakın arkadaşız çift olarak ama ben asla ona gidip de eşini kötülemiyorum. Arkadaşımın amacı ne? İnşallah, hissiyatı falan yoktur eşime karşı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kesinlikle sizi kıskanıyor. Fesat bir insan. Siz biraz saçmalık etmişsiniz detay vererek. Ama olsun anlamanız da bişey. Yaşadığınız herşeyi anlatmayın. Hele bu kişiye asla anlatmayın. Size kitlenmiş, mutluluğunuzu kıskanıyor, çünkü o mutsuz. Çünkü doyumsuz. Çünkü kocası ona yetemiyor gibi hissediyor. Uzak durun.
110 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında ben bile isteye detay vermedim. Soruyordu işte nasıl biridir diye benim dediğim en fazla belki, güvenilir, daha iyisini isteyemezdim gibi şeyler demiştim. Ama o yakınım olduğu için bahsetmiştim şimdi sorsa asla cevap vermem. Hiç öyle bir niyet beklemiyordum. Kadın benden de kocamdan da yaşça büyük. Bana karşı iyi biri fakat işte anlayamadığım bir şey var. Fikirleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Çok güzel yazmışsınız.
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok sağ olun. Daha da garibime giden, ikimizden de büyük yaşta olması. Garip geliyor.
Soran+1 yılİnşallah, öyle bir şey yoktur. Düşüncesi bile içimi daraltıyor.
- +1 yıl
Kocaniz da göz olmasa bile sizin mutluluğunuz da göz oldugu kesin. Eşinizin yanında olun, ve mümkünse kadınla görüşmeyi kesin. Çünkü normal olmadigi kesin. Dost olarak insan anlaşabilir, derdini anlatabilir ama gerçek dost, arayı toparlamaya bakar. Mesela çok kötü durumda olsanız ayrıl demesi kötü yönlerini söylemesi çok daha normal. Ama bu durup dururken, açık aramak sizi kiskandigi anlamına geliyor. Böyle insanlar var, kalpleri kinli, kendi kendilerine üreten hasta, insanların eşlerine göz diken. Eşinize bunu anlatın ve uzak durjn mutluluklar❤️. Boşuna canınızı sıkmayın, artık anladınız. İstediğini vermeyin.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, çok sağ olun. İçimi çok rahatlattınız. Daha dikkat edeceğim kesinlikle. Eşime de bu konu hakkında bugün bahsetmek istiyorum. Tepkisini görmek istiyorum. Size tekrardan çok teşekkür ederim.
Soran+1 yıl❤️
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzgünüm ama beraber çok vakit geçirdiyseniz gözü eşine kaymış olabilir. Şu an kimin eli kimin cebinde belli değil. Evli filan diye ben olsam asla güvenmem, her gün eşimin yanına getirmem hiçbir kız arkadaşımı, ister evli olsun ister bekar
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumunuz için. Ben de bundan sonra daha fazla dikkat edeceğim artık.
Hanımefendi size en güzel tavsiyem böyle haset dolu arkadaslarla ve size yararı olmayan kişilerle arkadaşlık Kurmayın akıl vermek gibi olmasın ama en iyisi çok çaktırmadan yavaş yavaş ilişkinizi bitirmek olur
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok sağ olun. Dikkat edeceğim.
Soran+1 yıl😘❤️ Teşekkür ederim.
+1 yılArkadaşlarınızın yanında tartışmamaya çalışın siz de. Siz tartışıp unutsanız da etrafınızdaki insanlar sizi daha az gördüğü için o kötü anıları unutmazlar
01 Yorumla
Soran+1 yılTartışma mesela bir konu açılıyor uyuşmuyor fikirler bir laf ediyor ben bir şey diyorum öyle. Kavga değil. Konu üzerine açılınca.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
Bence eşinde gözü olduğundan değil. Sadece senin ve sizin mutluluğunuzu kıskanıyor. Eşinle konuş ve arayı soğutmaya çalışın. Buluşma tekliflerinde saçma yani mantıksız mazeretler üretin. Eşin sorarsa olayı anlatırsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok sağ olun. Ya aslında evet günah almak asla istemem ama o hissiyatı yaşatıyor son zamandır. Garip geliyor. Bugün eşime bahsetmeyi düşünüyorum az çok tepkisine de bakarım.
Soran+1 yılTamamdır, teşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşine değil de sanki seni becermek istiyor gibi yanlış anlama
06 Yorumla
Soran+1 yılKadın mı beni? Güldürdünüz. 😂
Cevap sahibi+1 yılhayır yanlış anladınız becercek derken eşinle bir ilişki içinde veya onu arzuluyor seni safdışı bırakmaya çalışıyor
Soran+1 yılİnşallah bakacağım dikkat edeceğim. Tepkilerine falan. Eğer şüphelenirsem bakacağım.
Cevap sahibi+1 yılistersen eşinin telefonuna bir programcık yükleyebilirim gerçeği öğrenmen daha kolay olur
Cevap sahibi+1 yıletik değil biliyorum ama için rahat olur kanka
Soran+1 yılYok istemiyorum, sağ olun.
+1 yılBizim başımıza geldi kuzenimin kocasıyla arkadasi birlikte olmuslar aldatmış lar sizin gibi hep kocasini kötülemis sonra birlikte olmuşlar bence dikkat et
122 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun, düşüncesi bile kötü. Yorumunuz için teşekkür ederim. Daha dikkatli olacağım
- +1 yıl
Valla dikkat et kocanda gözü var kocanla aranız nasıl
Soran+1 yılAramız iyi.
- +1 yıl
Siz ne kadar oldu çıkalı ve evleneli
- +1 yıl
Ve en önemlisi cinsel hayatınız nasıl
Soran+1 yılBir sıkıntı yok şu an. 4 yıllık evlilik + 3,5 yıllık çıkma var.
- +1 yıl
Peki haftada kac kere birlikte oluyor sunuz
Soran+1 yılNeden? Ne önemi var bu konuyla.
- +1 yıl
Ona göre yorum yapacam
Soran+1 yılGerek yok sağ olun.
- +1 yıl
İyi sen bilirsin başına gelmez inşallah
Soran+1 yılİnşallah.
- +1 yıl
Yaslar kac
Soran+1 yılBen ve eşim mi kadın mı?
- +1 yıl
Hepiniz
Soran+1 yılBen 29 eşim 34 o kadın 43. Arada yaş farkı var.
- +1 yıl
Sen o kadından kat kat güzelsin bence o kadına bakmaz ama kadın aklını çelerse bilemem
Soran+1 yılAllah korusun, bakalım tepkilerine göre hareket edeceğim.
Soran+1 yılBurdan sorabilirsiniz.
- +1 yıl
Olmaz burdan
Soran+1 yılGerek yok o zaman.
- +1 yıl
Sen bilirsin
+1 yılBence bunu eşine anlat ve mesafe koyalım onlara karşı biraz de. Sık bulusmayalım onlarla de. Sondaki şüphen doğru olabilir neden olmasın. Dikkatli ol. Şüphelendiğinden de bahset.
09 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız, doğru söylüyorsunuz. Karşı tarafa ne diyeceğiz mesafe koyunca? Yardım edebilir misiniz?
- +1 yıl
Öncelikle karşı tarafa eşinizle beraber mesafe koyabilmeniz için eşinizi kendi tarafınıza çekmeniz lazım. Evet csnım haklısın demesi lazım yani sana. Tutup da ne alakası var arkadasımız onlar falan derse daha kötü şüphelenebilirsin ama umarım böyle bir tepkisi olmaz eşinizin. Şimdi eşinizi kendi tarafınıza çektikten sonra onunla beraber bi plan dusunebilirsiniz aklıma bişe geldi ama belki yapmak istemezsiniz ama yine de diyeyim. O şüphelendiğimiz arkadaşınıza eşinizi yine size kötülediği bi zamanda imada bulunun biraz sert bir tavır alın o muhtemelen alınır eder soğukluk girer aranıza bu şekilde. Tamamen iletişiminizi kesin bana kalsa.
Soran+1 yılÇok ama çok teşekkür ederim. Çok sağ olun. Aslında dediğiniz son şeyler mantıklı geldi bir daha olduğu zaman denemeliyim. Eşime bugün biraz bu konu hakkında bahsetmek istiyorum. Az çok hem bi tepkisini de görürüm önceden. Bakalım inşallah hayırlısıyla çözülür.
- +1 yıl
Bence de bir an önxe halletmelisiniz. Eşinize iyi bi dille söyleyin suçlayıcı yaklaşmayın ondan şüphelendiğinizi düşünmesin. Yanlıs anlamasın. "sadece" arkadasınızdan şüphelendiğinizi belli edin. Yoksa aranız açılır Allah korusun. Planı beraber halledersiniz diye düşünüyorum ama dediğimi bi dene kesinlikle hele şüphelerinde haklıysan hemen savunmaya geçecektir hırçınlaşacaktır.
- +1 yıl
Yani arkadaşınız kesinlikle hırçınlaşacaktır eğer haklıysanız buna eminim
- +1 yıl
Kırılır yüzü düşer fazla abartmaz sessiz olur amacı kötü değilsede.
Soran+1 yılÇok ama çok sağ olun. Çok teşekkür ederim. Garibime giden eşimden de benden de yaşça büyük olması. Kötü biri değil fakat bunu sık sık yapıyor yani hiçbir şeyi unutmuyor falan. Şaşırıyorum böyle olunca. Bugün bakalım eşime bahsedeceğim. Az bir onu da inceleyeyim de. Yani kimse belli olmaz tabi ki ama eşimden şüphe duymuyorum pek. Ama hayırlısı bakalım
- +1 yıl
Bence arkadasınızda şüphelendiğiniz gibi bi durum varsa yüksek ihtimalle platoniktir eşinizde anormallik olduğunu ben de zannetmiyorum. Eşinize bahsederken onun tepkisinden ve arkadaşınıza ima ederken onun da tepkisinden anlarsınız bence durumu. Eşiniz sakin karşılayıp sizinle plan kurmaya cabalarsa emin olun sorun yok demektir eşiniz açısından.
Soran+1 yılTamamdır, çok teşekkür ederim. Eşim tabi yine belli olmaz ama Allah korusun ondan bir şüphe duymuyorum. Buluştuğumuz zaman falan onlarla o kadına karşı özel bir ilgisi yok. Normal biz ne konuşuyorsak o. Eşim, onun eşiyle daha muhabbet içinde olması gerektiği gibi. Bakalım inşallah öğreneceğim. O kadının eşi de iyi biridir. Eğer kadın platonikse eşine yazık. O adamın ne günahı var.
+1 yılEşinde gözü var
Ona söyle ben bırakim sen al istersen de 😂😂03 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil 😏 düşüncesi bile kötü Allah korusun.
- +1 yıl
Niye kötülüyor sizi ayırmak mı istiyor ne yani amacı ne
Soran+1 yılBilmiyorum keşke anlasam. Hiçbir şeyi unutmuyor ve yüzüme vuruyor ben unutsam bile. Garip.
Eşini ezdirme bizim sorunumuz seni ilgilendirmez de. Arayı uzak tut.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için. Daha dikkat edeceğim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğzının payını verip susturacaksın cok seviyorsun meğer kafina kötüyse benim kötüm sanane bundan demeyide bileceksin.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten derim demesine ama bu ara çok gıcığıma gitmeye başladı. Önceden bu kadar hissetmiyordum.
Cevap sahibi+1 yılFitne fesat insnaları evime almayi brak hayatima bile sokmam. Bi kıskançlık sezdim onda
Soran+1 yılTeşekkür ederim fikriniz için. İnşallah hayırlısıyla çözülür bu da. Bir şey olmadan.
Kıskanıyor bence ve seviyor uzak dur mk
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, fikriniz için. Kesinlikle daha dikkat edeceğim.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılVar gibi bence de ya da birlikte ilişkileri var
023 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası kimin ne olduğu tabi ki belli olmaz ama eşimden pek şüphe duymuyorum. Güvenilir biridir. Yine diyorum belli olmaz ama şüphe verici bir hareket gözlemedim şu ana kadar. Kadın garibime gidiyor.
- +1 yıl
O kadına kocan umut vermese bi şeylerden bahsetmese kadın bunları hiç yapmaz bence kadınla her tür ilişkiye girip senin açıklarını anlatıp onu daha çok istediğini belli esiyor
Soran+1 yılAllah'ım inşallah böyle bir şey yoktur düşününce bile içim daralıyor.
- +1 yıl
Ama sen genede hazırlık ol derim düşünceli ve eşine her istediğini veren karsına benziyorsun denemesi bile kolay kadına al senin olsun naparsa yap de ne tepki verecek
Soran+1 yılBugün bu konudan bahsedeceğim ona. Tepkisine bakarım bugün az çok.
- +1 yıl
Bahset tabi senin olan şeyi ona verdiyse haketmiyor seni zaten senden gizlemeaibe gerek yok ikisinin rahat yapsınlar madem
Soran+1 yılSaçmalamayın lütfen. Ben elimden geldiğince bakacağım. Rahat olsunlar falan derken biraz sınırı aşıyorusunuz... Daha kesin bir şey yok.
- +1 yıl
Sınırları aşmak değil senin düşüncelerin bunu gösteriyor
Soran+1 yılEşimden değil kadından şüphe duyuyorum ben.
- +1 yıl
Eşin yüz vermese o kadın böyle demez
Soran+1 yılBilmiyorum bakacağım. Bugünkü tepkilerinden anladım az çok.
- +1 yıl
Eğer o kadınla birlikteliği varsa napmayı düşünüyon kısasa kısas yapaemıson
Soran+1 yılYanlış yazmışım tepkilerinden anlarım yazacaktım anladım yazmış. Daha akşam soracağım. Kısasa kısas yapmam. Çok zor olur düşüncesi bile kötü ama aynı ortamda dahi bulunmak istemem.
- +1 yıl
Hakediyor aslında
Soran+1 yılSadece o değil. Sanmıyorum eşimden ama belli olmaz. Hiçbir aldatan ikinci şansı hak etmez.
- +1 yıl
Aynen sende öyle bişey varsa aldat
Soran+1 yılÖyle bir karaktersizlik yapmam. O yapsa bile. Kendi karakterimi alçatmam.
- +1 yıl
Ama seninde cinsellik ihtiyacın hoşuna biri gider güvenirsen neden olmasın
Soran+1 yılEvliyken bunu asla yapmam
- +1 yıl
O zaman boşan yap evliyken de yapan çok yasaklar çok tatlıdır eşinde belli arada kadınla yapıyor
Soran+1 yılTerbiyesizleşmeyin. Sanki çok güzel bir karaktermiş gibi anlatıyorsunuz. Aldatan insanın her türlüsünden nefret ederim. Allah akıl fikir versin.
- +1 yıl
Ya bi giy göt herifin mal mal yorum alan ne poh yediğiniubilmrz birisin vavapşamazsan yetersiz sin elin karısına devamlı konu açam salağın önede gidrnesin yorma gece gece
Soran+1 yılAllah gerçekten akıl fikir versin, başka hiçbir şey demiyorum. Siz aldatmaya devam edin. Hayırlı geceler, yazmayın daha
Bunların Amacı kocanı elinden almak
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıskançlık bu.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyini kıskanır ki bir insan? Neden böyle bir şey yapar ki anlamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılbazı insanlarda içten gelen bir duygu. kendisi dışında işi iyi giden, ilişkisi iyi gidenleri kıskanırlar. kendi hayatları mükemmel olsa bile yaparlar bunu. bazen tehlikeli olabiliyor ara bozmak için patavatsız olabiliyorlar. biraz mesafe koymakta fayda var.
Gizli Üye(36-45)+1 yılCekemiyor... uzak dur.. elinden alir
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için. Çok sağ olun.
Eşinde gözü var
17 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun. Eşime bugün biraz kadının garip hareketlerinden bahsetmek istiyorum.
- +1 yıl
@Mememe56 ne kadar da saçma bi insansınız ya. Kendi kafanızdan alakasız alakasız senaryolar kurup burada insanların canını boş yere sıkamazsınız!
- +1 yıl
Acıyorum sen gibilere.
Soran+1 yılNe saçmalıyorsunuz? İşin aslını öğrenmeden asla göz yummam buna. İlk bi bakayım tepkileri nasıl. Doğrudan nasıl yapıştırayım yargıyı.
Bir ara çarparım.
11 Yorumla
Soran+1 yıl?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı