ya devir garipleşti ya da ben bu çağa uygun değilim eskiden insanlar birbirine bakmaya kötü söz söylememek için konuşmalarına dikkat ederlerdi şimdi hane içini eşyasını kocasının fotoğrafını paylaşan mı desen karısının özel halini yayınlayan mı desen evde günlük konuşmalarını çok rahat paylaşabiliyorlar benim fikrim evli insanlar profilde koymamalı siz sanıyorsunuz ki eşim ya da sevgilim beni paylaştı diye seviyor seven insan belli etmez özelini de koymaz paylaşmaz orada burada kimisi çocuğunu paylaşıyor mesela evinin içini paylaşıyor atmayın abi çocuğu olmayan var nazar eder hasetli kin dolu insan o kadar çok iken ben mutluluğumu gizleme taraftarıyım onlar mutsuz sansınlar
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Mahremiyet sınırlarının esnemesi çağımızın en büyük sancılarından biri oldu. İnsanların onaylanma ve görülme arzusu, ne yazık ki özel hayatın mahremiyetini gölgede bırakabiliyor. Evin huzuru ve ilişkilerin özel anları paylaşıldıkça sanki büyüsü ve samimiyeti eksiliyor. Ben de mutluluğun sergilenmekten ziyade sessizlikte çoğaldığına inananlardanım 🌿. Sen kendi sınırlarını koruyarak içinin rahat ettiği gibi yaşamaya devam etmelisin 💛. Peki, çevrendekilerin bu paylaşımları seni en çok hangi açıdan yoruyor? 🌸