İnternet & Teknoloji Sosyal medyada gizliliğe önem veriyor musunuz? kremalıfincanbüreği Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Anonim kalmayı tercih ediyorum. Anonim kalmayı tercih etmiyorum. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sosyal medyada gizliliğe önem veriyor musunuz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Umurumda değil beni kim ne yapsın. her şey ortada olur. 0 0 Yorumla
DiğerkâmAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 61% +1 yıl Doğa ile ilgili video editler içeriği hazırladığım 123'e yakın içeriğimin keşfedilmesi için kesinlikle hesabı gizli tutmam :-) 1 0 Yorumla
SıvaslıAli58 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl En son fotoğraf 9 sene önce yüklemiştim genelde kimseyide takip etmeme devlet kurumları ve ilgimi çeken kanallar haticinde 1 0 Yorumla
My_Mistake_Sorry Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Profilim herkese açık. Aynı şekilde İG ve YouTube kanalımda öyle. Tabi burada paylaşmıyorum 😏 1 0 Yorumla
Seni_ben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hiçbir önem vermiyorum çünkü benim gizli saklım yoktur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Anonim kalmayı severim😉 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha rahat oluyo çünkü Yorumla
princeofmods Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Duruma göre karşımdaki insana göre değişiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İşimden dolayı evet 1 3 Yorumla kremalıfincanbüreği +1 yıl işiniz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli kalsın ;) mesaj alınmıştır Yorumla kremalıfincanbüreği +1 yıl pekala Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 605 cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet ayşe 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Umurumda değil beni kim ne yapsın. her şey ortada olur.
Doğa ile ilgili video editler içeriği hazırladığım 123'e yakın içeriğimin keşfedilmesi için kesinlikle hesabı gizli tutmam :-)
En son fotoğraf 9 sene önce yüklemiştim genelde kimseyide takip etmeme devlet kurumları ve ilgimi çeken kanallar haticinde
Profilim herkese açık. Aynı şekilde İG ve YouTube kanalımda öyle. Tabi burada paylaşmıyorum 😏
Hiçbir önem vermiyorum çünkü benim gizli saklım yoktur
Anonim kalmayı severim😉
Daha rahat oluyo çünkü
Duruma göre karşımdaki insana göre değişiyor
İşimden dolayı evet
işiniz?
Gizli kalsın ;) mesaj alınmıştır
pekala
Hayır.
Evet ayşe