- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 ayÖzel hayatın deşifre edilmesi, sadece bir güvenlik zafiyeti değil, aynı zamanda ciddi bir karakter erozyonudur. Sosyal medyada her anını, her yemeğini ve her duygusunu paylaşan insanlar, aslında kendilerine ait bir merkezin olmadığını, varlıklarını ancak başkalarının onayı ve bakışlarıyla kanıtlayabildiklerini itiraf ediyorlar.
21 Yorumla- 6 ay
Çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏 kesinlikle bende bu düşüncedeyim herkes herşeyi görmek ya da bilmek zorunda değil
En İyi Cevaplar
6 ayBir doğal amaç üzerinden yapılıyorsa bu paylaşımlar, sorun değil. Örneğin bir soruna çözüm aramak ya da yaptığın iş zaten komik sevgili, evlilik vs durumları üzerine fenomenlik şeklindeyse. Zaten eşin olan da seninle aynı fikirdeyse ve desteği varsa tamam.
11 Yorumla- 6 ay
Peki 🤗
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Adı üstünde özel hayat. Paylaşılan şeyin özelliği kalmıyor maalesef.
17 Yorumla- 6 ay
Sanırım öyle birde kötü gözle bakan nazar rden insanlarda olabiliyor
- 6 ay
En güzeli de bu zaten 👍 iki beğeni almak, gösteriş yapmak ego tatmini için yatak odasini bile sosyal medyada deşifre edinilen bir toplum haline geldik maalesef ki 😌
- 6 ay
Haklısınız
- Aile & Toplum konusunda 469 cevap paylaştı.
6 ayben özelimi hiç kimseye anlatmam asla ve asla.
14 Yorumla- 6 ay
En güzeli 👍 herkes herşeyi görmek ya da bilmek zorunda değil
- 6 ay
o değilde hele ayrılanlar vs benim prensibim belli benleyken özleimdir kimseyi ilgilendirmez olurda ayrıldıysak geçmişimdir kapandı kimseyi ilgilendirmez
- 6 ay
Harikasın 👍 olması gereken de bu zaten
- 6 ay
Eyvallah
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bence bu işin adı çok net: “özel” hayat özel kalmalı. 😊
Canım, ben anıların paylaşılmasına tamamen karşı değilim; ufak tefek fotoğraflar, yüzü görünmeyen kareler, yıldönümü postu falan tatlı oluyor. Ama canım, her detayı, her kavganızı, her barışmanızı, her sürprizi paylaşmak ilişkiyi yoruyor, dışarıdan göz ve yorum çoğalınca huzur azalıyor.
Canım, bir de işin güvenlik ve mahremiyet boyutu var, özellikle eş/sevgili buna hazır değilse ciddi saygısızlık. Canım, en güzeli: önce aranızda net kural koymak, “şu kadarını paylaşırız, gerisi bizim” demek. Ben canım, kendi ilişkim olsa anıların çoğunu galerimde tutarım, sosyal medyada değil. 💫00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u 6 ayKişiyle özel olmalı.
00 Yorumla
6 ayÖzel kalmalı yaa milletin beni bilmesine gerek yok , bu fenomenler nasıl yapıyor Instagram da falan bilemiyorum
11 Yorumla- 6 ay
Bende öyle düşünüyorum çok haklısın 👍 iki beğeni almak gösteriş yapmak ego tatmini için yatak odasini bile sosyal medyada deşifre edinilen bir toplum olduk artık maalesef 😌 özel anlar özel kalmali herkes herşeyi görmek ya da bilmek zorunda değil
Kişiye özel kalmasını daha doğru buluyorum, yani çok nadir belki profil fotoğrafı yapılabilir çift olarak onun dışında nazar değiyor bence
11 Yorumla- 6 ay
Gerçekten öyle çok haklısınız 👍🤗
Aile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı. Kişiye özel kalmalı gerçekten mutlu olan anı yaşar zaten göz önünde fazla olmaya çalışan olmayan mutluluğu gösterme çabasında aslında
13 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle buna katılıyorum 👍😊 sırf iki beğeni almak gösteriş yapmak ego tatmini için yatak odasini bile sosyal medyada deşifre edenler var , yaşamadıhi hayatı yaşıyormus ya da çok mutluyum pozları vermek adına , paylaşan sahte sanal dünyanın sahte insanları oluyor , kaliteli bir ilişkinin reklamı olmaz, özel anlar özel kalmali herkes herşeyi görmek ya da bilmek zorunda değil
- 6 ay
Hemde fazlasıyla var
- Aile & Toplum konusunda 652 cevap paylaştı.
6 ay@r_engarenkyollar kesinlikle yanlış. Mahrem kalmalı bu anlar. Çünkü başkasının öğrenmesi faydalı olmayacağı gibi pişmanlığa sa sebep olabilir
11 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍🤗 kişiye özel kalmıasi ilişkinin daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır
Herseyi ortaya sermek tarzım değil özel olan özel olmalı ve iki kişilik bir sevginin parçası ve anısı olmalı. Diger türlüsü samimi bir sevgi değil benim görüşüm tabi diğerlerine de saygım var.
08 Yorumla- 6 ay
@aydin1972 sorulan soruya sizin söylediğiniz farklı bir alan aynı şey.. evliliklerde ve ilişkiler de kişiler kendilerine özel alan yaratmalimi diye sormuş olsa evet bu dediğiniz doğru kişisel bir alan olmalı
- 6 ay
@aydin1972 Kapsıyor ama soru biçimi ne verilecek cevap degil sizinki.
- 6 ay
@aydin1972 siz tekil dediniz karı koca nin kendine ayrı ozel alanı olmalı diye eklediniz ama soruda bunu sormuyor diyorki çiftler.. oyle olsa karı kocanın kendine özel i olmalimi derdi. Ben takıntılı detayciyim sabaha kadar benim dediğim cevabı alana kadar tartışırım
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sosyal medya hesabım yok abla. Evlensem eşimde kullanmasın🙂
14 Yorumla- 6 ay
Ne güzel canım en güzelini yapıyorsun 👍🌸🌹💐
- 6 ay
Rica ederim bal köpüğüm 🥰
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
6 ayBenim özel hayatım bana özeldir. Başkasının benden izinsiz deşifre etmesi zaten suç
14 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle 👍
- 6 ay
Teşekkür ederim
- 6 ay
Rica ederim 🙋
- 6 ay
🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayKişiye özel olmalı , reklama hiç gerek yok.. 👍
12 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 bazı şeyler özel olmalı özel kalmali herkes herşeyi görmek ya da bilmek zorunda değil
- 6 ay
Kesinlikle. Zaten bilinirse hiç bir özelliği kalmaz. Sıradanlaşır.. 👍
- Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı.
6 ayPaylaşan oluyor saygı duymak gerekir bence doğru degil
11 Yorumla- 6 ay
Tercih meselesi diyelim
Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Adı üstünde özel hayat. Hiç bir şekilde başkasının gözüne sokulmamalı
14 Yorumla- 6 ay
Rica etsem sorumu aile ve toplum kategorine alırmısın 🙏🌸
- 6 ay
Çok naziksin teşekkür ederim 🙏❤️
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 aybir yere kadar evet yansıtılabilir. fakat günümüzde artık iyice bu isin de b0ku cikti 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
yedigi yemegi, ictigi kahveyi, gittigi kuaforu bile paylasiyor millet. Hatta tuvaletten bile foto cekip konum eklio 😆🤣
00 Yorumla adi uzerinde ozel hayat... kamuya acarsan ihaleye girer satarlar :))
13 Yorumla- 6 ay
Çok doğru 👍
- 6 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍 iki beğeni almak, gösteriş yapmak ego tatmini için yatak odasini bile sosyal medyada deşifre edinilen bir toplum haline geldik maalesef ki 😌
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sevmiyorum çok abartıldı, sapıtıldı artık.
https://www.youtube.com/embed/3XO_LHZzJywToku çıktı bu işin🙂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
6 ayNe sosyal medyada ne de sosyal çevremde sevdiğimle ilişkimden bahsetmem. İlişkimiz ikimizin arasında bir sır gibi kalmalı. Tutkusuyla acısıyla sevinciyle sadece biz olmalıyız.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 979 cevap paylaştı. Özel olan özelde kalmalı.
17 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 herkes herşeyi görmek ya da bilmek zorunda değil
- 6 ay
Daha kötüleri de var 😂 iki beğeni almak gösteriş yapmak ego tatmini için yatak odasini bile sosyal medyada deşifre edinilen bir toplum olduk artık
- 6 ay
Ve gösteris meraklısı olmak
- 6 ay
☺️👍🤗
6 ayÖzel kalmalı gösterişli biri değilim
11 Yorumla- 6 ay
En güzeli 👍 herkes herşeyi görmek ya da bilmek zorunda değil
- Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.
6 ayHıc doğru değil. Özel kalmalı
12 Yorumla- 6 ay
Bende öyle düşünüyorum haklısıniz
- 6 ay
🤍🤍
Kişiye özel kalmalı. Adı üstünde özel hayat
12 Yorumla- 6 ay
Haklısınız 👍 bende öyle düşünüyorum
Kişiye özel kalmalı daima 👌🏻
13 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle katılıyorum 👍😊 özel olan özel kalmali herkes herşeyi görmek ya da bilmek zorunda değil
- 6 ay
Evet 👍😂
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kişiye Özel kalmalı
13 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle 👍 birde kimin ne gözle baktığını bilnedigimiz için nazar değmesi de oluyor
- 6 ay
👍🤗💞
Aile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı. insanlar da utanma kalmadı
13 Yorumla- 6 ay
Maalesef öyle 😌 iki üç beğeni almak , gösteriş yapmak ve ego kasmak adına yatak odasılari bile deşifre edilen bir toplum olduk artık
- 6 ay
Haklısınız
- Aile & Toplum konusunda 812 cevap paylaştı.
u 6 ayBence özel kalmalı
11 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 kişiye özel kalması daha sağlıklı bir ilişki yaşamanin en özel anahtari bence herkes herşeyi bilmek zorunda değil
Sosyal medyada ilişki mi paylaşılır...
12 Yorumla- 6 ay
Hiç etik olmaz özel anlar özel kalmali
6 ayİzinsiz olan her şey özel hayatı istismardır.
00 Yorumla
6 ayBence edilsin evli olupta burada bir sürü herze yiyenler var.
00 Yorumla
6 ayOlaya düz mantık yaklaşalım.
Adında özel olduğana göre 🤔🤔
00 YorumlaSürekli paylasmak doğru gelmıyor bana gösteriş gibi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayKesin bildiğim bir şey varsa sosyal medyada çok aktif kişilerin ilişkileri tırt.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
6 ayBence özel kalmalı. Bazı çiftler var. Çok cıvık oluyor. 😅
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kizlarin oldugu bor ortamda calisiyorum ve ozel hayatima dair hicbirseyi bilmezler ama benim kulaklarim neler duydu neler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayKişiye özel kalmalı bence
13 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle 👍 ilişkide sadelik ve özel kalınması her açıdan daha sağlıklı olacaktır
Cevap sahibi6 ayAynen canım benim
- 6 ay
🤗💞
Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Doğru buluyorum eşimi herkes görmeli
00 YorumlaÖzel kalmalı insanlar güzel şeyleri mahvederler çünkü herkesi eşi karısı bazen elimizdekiler gibi olmaz insanlar ister istemez kıyasa girerler nazar değer gerek yok böyle şeylere bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bazıları deşifre seviyor. Ben de örneğin severim ama herkese değil. Kendi belirlediklerimle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı.
6 ayÖzel kalmalı adına münhasır.
10 Yorumla Hiç doğru bulmuyorum
11 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle 👍 bu tarz şeyler ilişkiye de Zarar veriyor
Özel kalmalı
13 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 bende aynı düşüncedeyim , herkes herşeyi görmek ya da bilmek zorunda değil
- 6 ay
👍🌸😊
6 ayÖzel kalmalı
12 Yorumla- 6 ay
En doğrusu da budur zaten
- 6 ay
Kesinlikle
6 ayDoğru değil. Hiç sevmem
14 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 gösteriş uğruna, ego kasmak ya da iki beğeni almak için yatak odasini bile sosyal medyada deşifre edinilen bir toplum olduk artık
- 6 ay
Kesinlikle
- 6 ay
👍🙂
- 6 ay
Buralardasın yine :))
- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
6 ayÖzel kalmalı
13 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍 iki beğeni almak, gösteriş için, ego tatmini için yatak odasini bile sosyal medyada deşifre edinilen bir toplum olduk maalesef 😌
- 6 ay
Hiç gerek yok özel olan özelde kalsın yediğin içtiğini her şeyi paylaşmak bence biraz saçma abartı bilmesine gerek yok kimsenin bilen bildikten sonra
- 6 ay
Haklısınız
6 ayÖzel yaşanmalı her şey paylaşılmamalı
11 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰
Gizli Üye(25-29)6 ayÖzel kalmalı
14 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 herkes herşeyi görmek ya da bilmek zorunda değil, bazı şeyler kişiye özel olmalı ve yaşanmali
Cevap sahibi6 ayEvet yoksa özelin ne anlamı kalır dimi maviş 😇
- 6 ay
Kesinlikle öyle
Cevap sahibi6 ayHaklıyım haklısın haklıyız😅😅
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Kişiye özel kalmalıdır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
m 6 ayÖzel hayat kişide kalmalı.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. Kişiye özel kalmali
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kesinlikle kişiye özel olmalı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 698 cevap paylaştı.
6 ayÖzel kalmazsa ne anlamı kalır ki
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Sadece bir kısmı derin kısımlar olmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 717 cevap paylaştı.
6 ayKişiye özel kalmalı bence
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 806 cevap paylaştı.
6 ayEdilmesş bence uygun değil
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Artık her şey gösteriş olmuş.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayBen herkesle herseyi paylaşmayı sevmiyorum
00 Yorumla
6 ayÖzel hayat neydi
16 Yorumla- 6 ay
Bilmem sence özel hayat nedir
- 6 ay
Hayat nedir
- 6 ay
Çok yoruyorsun beni
- 6 ay
Ahahah 😂😂 Ağa bee
- 6 ay
Ben gülmedim ama
- 6 ay
Üzdü
6 ayKişiye özel kalmalı
12 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 özel anlar özel kalmali herkes herşeyi görmek ya da bilmek zorunda değil, ama maalesef ki iki beğeni almak gösteriş yapmak ego tatmini için yatak odasini bile sosyal medyada deşifre edinilen bir toplum olduk artık
- 6 ay
Kısaca Lut kavmi olduk de sen şuna 😅😅😅
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kişiye özel kalmalı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı.
6 ayBana Özel kalsın
00 Yorumla
6 ayDoğru bulmuyorum
00 Yorumla
6 ayKimseye anlatmamalı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Ne aradığın önemli
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı