Arkadaşlarım var ama yakın değiller 😔 yani doğru düzgün arkadaşım yok sayılır, ne yapmalıyım?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
23Cevap
Benimde Yok dert etme zaten kimse kimsenin arkadaşı değil herkes cehenneme götürüyor etrafında kuru kalabalık yapacak elli tane "naber nasılsın" insanı olacağına, şimdilik kimsenin olmaması çok daha sağlam bir duruş. O yüzeysel tiplerin bir sabah uyanıp senin kan kardeşin olmasını falan bekleme, o işler öyle yürümüyor. Vaktini ve enerjini seni anlamayanlara harcamayı acilen bırakman lazım. Kendi değerini bilip hayatına odaklandığında, o aradığın frekansı yakalayacak bir iki sağlam dost zaten bir yerlerden çıkıp hayatına sızacaktır. Sen duruşunu bozma, kalite kontrolden geçemeyenleri ele gitsin. Az insan, çok huzur diye boşuna dememişler, canını hiç sıkma.
Ben kendime kurslar bulmuştum oralardan arkadaşlar edinmiştim 🌸 biraz zaman alabiliyor tabii ama ilginin olduğu bir şey var mı
Yeni arkadaşlar edinmelisin.
Okuldan, işten, sosyal medyadan birçok yerden arkadaş bulabilirsin.
Knka arkadaş çokta önemli bir şey degil ya insanlara ve nesnelere bu kadar baglı oldugunuz için mutlu olamıyorsunuz. Kendinize bagımlı olun ve tanrıya.
Normal arkadaşlarının çevresine bak onunda yoksa adım atabilirsin
Benim var gibiydi soğuk yapıyorum cekilmiyorlar belli yaştan sonra.
Bende aynıyım ne yapabiliriz
En yakın zamanda buluruz umarım shkjfgg
Olabilir
Ben seninle Arkadaş olurum 🌺 gel
Ee yani sana mı üzülelim
Sosyal ortamlarda dene şansını
Benimde ya hangi şehirdesin🥹🫠
Niye yok sence
Yani sosyal birisi değilim genel olarak sessiz biriyim ondan olabilir😔
Kolay olmuyo evet mesela samimi konuşkan birinin yanında hemen açılıyom bende konuşuyom öyle
Ben olurum
İnan artık önemi yok o işler eskidendi
Arkadas olalim mi
Sen tek başına bir devletsin
Ayağa kalk
Benimde yok bana da öneri verir misiniz
Benimde yok boş ver
Gitbul
Konsnk grk
burada da olsa bulursun elbet
ole kal daha iyi
Nasıl bir arkadaş arıyorsun erkek olur mu
Yaş kaç
18
Arkadaş olalım
arkadaş edin kii
Benimde öyle gelsene
Yaşın kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnızlık hissi bazen kalabalıkların içinde bile kapımızı çalabilir, çok doğal bir durum bu 🌿 Bazen etrafımızda insanlar olsa da ruhumuza dokunan derin bağlar kurmakta zorlanabiliriz. Önemli olan nitelikli ilişkiler inşa etmektir. Kendine zaman tanıyıp ilgi duyduğun hobilere veya topluluklara yönelmek, seninle aynı frekanstaki insanlarla karşılaşmanı kolaylaştırır 🎨🧘♀️ Sen en son ne zaman sadece kendi sevdiğin bir aktivite için adım attın? 🌸