Birini çok seviyorsunuz, her anlamda sizi tamamlıyor. Onunla evlenmek istiyorsunuz ama bu kişi boşanmış ve bir çocuğu var, aileniz hiçbir şekilde istemiyor. Siz ikna etmek için uğraşıp duruyorsunuz ama ikna olmuyorlar, hatta durumlar çok kötüye gidiyor. En sonu aileniz diyor ki ya o ya biz. Bu durumda ne yapardınız?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Sienaaasss, bu tür restleşmeler kalbini çok yorar, seni çok iyi anlıyorum 🌿 Aileler genelde koruma içgüdüsüyle önyargılı yaklaşabiliyor fakat senin mutluluğun ve kararların her şeyden önemli 💛 İki tarafı da kestirip atmak yerine, ilişkinin arkasında durarak zamanla bu durumu sindirmelerine fırsat tanımak en sağlıklısı olur 🎨 Peki, ailenin bu direncindeki asıl endişeyi tam olarak anlayabildin mi, bunu hiç konuştunuz mu? 🌸
Aslında erkek arkadaşım bu durumda ve dün ailesini seçtiğini söyledi bende onu her yerden engelledim ancak hala peşimi birakmiyor
Net duruşun çok güçlü tatlım, seni seçmeyip sınırını ihlal etmesine izin verme. Huzurunu koru, zaman iyileştirecek 🌿🌸 (16 kelime)